Emma Stone weigerde een van haar beste films terug te kijken

Inhoudsopgave:

Emma Stone weigerde een van haar beste films terug te kijken
Emma Stone weigerde een van haar beste films terug te kijken
Anonim

Emma Stone heeft een heel lange weg afgelegd. Voordat ze beroemd werd, moest ze hard werken om daar te komen, net als iedereen, te beginnen met reality-tv-projecten van het type D-lijst.

Langzaam maar zeker klom ze de ladder op en werd een enorme ster. Haar doorbraak kan worden beschouwd als 'Superslecht', maar als het erop aankomt de hoofdrol te spelen, was 'Crazy, Stupid Love' naast Steve Carell en Ryan Gosling haar echte coming-outproject.

Hoewel de film door fans werd aanbeden, was het een ander verhaal achter de schermen. Emma Stone worstelde op meer dan één manier, niet alleen om zichzelf onder druk te zetten aangezien ze pas 20 was, maar de actrice had het ook moeilijk tijdens een bepaalde 'Dirty Dancing'-scène.

We blikken terug op alles wat er achter de schermen is gebeurd.

Emma Stone was verliefd op het 'Crazy Stupid Love'-script

Voor Emma Stone had het voelen van de intense druk veel te maken met het feit dat ze absoluut geobsedeerd was door het script en er dol op was. Daarom wilde ze er geen puinhoop van maken, vooral niet omdat ze de hoofdrol kreeg, te midden van een met sterren bezaaide cast.

Opgemerkt moet worden dat Emma Stone op dat moment net begin twintig was en niet de ervaring had die ze vandaag heeft.

Naast Collider gaf Stone ook toe dat ze veel overeenkomsten heeft met het personage van Hannah, dat ze in de film portretteerde.

"Ik denk dat er, nou ja, ze is gek als ze een paar drankjes in haar heeft. Dus dat is dat. En zij, ik denk dat ze reageert op de… Misschien weet ze niet dat ze niet per se helemaal gelukkig is in haar leven totdat iemand haar er een beetje uit schudt. Dat is mij overkomen."

Ondanks de liefde voor het script en de vergelijking met het personage, was het voor Stone nog steeds extreem moeilijk om het project terug te kijken, ondanks het feit dat fans van de film hielden.

Emma Stone weigerde de film terug te kijken, gezien alle druk die ze voelde als de hoofdrolspeler

Samen met Timothee Chalamet voor Variety, gaf Stone toe dat de druk tijdens de specifieke film enorm was. Ze was net 20 geworden en Stone bleef maar denken dat het project niet zou mislukken, aangezien het haar eerste kans was in een hoofdrol.

"Ik was echt verliefd op dat script, maar ik legde zoveel druk op mezelf", vertelde Stone aan Chalamet. “Ik was 20, en terwijl we aan het filmen waren, werd ik gek en dacht: dit kan allemaal mislukken. Het voelde alsof het overal goed moest worden gekalibreerd, en het was de eerste keer dat ik ooit op mezelf moest vertrouwen om dat allemaal te kunnen dragen."

Tegenwoordig kan Stone haar werk terugkijken, maar eigenlijk had ze deze film vanaf het begin terug moeten kijken, want het was een enorm succes en kreeg een goedkeuringsscore van bijna 80% op Rotten Tomatoes, samen met een 7.4 op IMDB, wat uitstekend is voor een rom-com.

Tegenwoordig kunnen fans de film blijven bekijken, aangezien deze nu deel uitmaakt van de lange lijst met Netflix-films.

Emma Stone had opnieuw een meltdown tijdens een 'Dirty-Dancing'-scène met Ryan Gosling

Dat klopt, de meltdowns eindigden daar niet en in werkelijkheid onderging Emma Stone nog een uitdagend moment tijdens het opnemen van de film. Deze zou leiden tot een inzinking achter de schermen, omdat Stone niet zeker wist of ze door de scène kon komen.

het was een belangrijk onderdeel van de film, dus we zijn dankbaar dat het plaatsvond, maar gezien Stone's hoogtevrees was ze er niet zo enthousiast over.

De actrice herinnert zich dat ze in volledige paniekmodus ging: Als we Crazy, Stupid, Love doen, weet ik dat we de Dirty Dancing-lift gaan doen. Ik weet echter niet dat ik een geïnternaliseerd fobie om over iemands hoofd te worden getild op een hoogte van ongeveer 1,80 meter,” zei ze.

Co-ster Ryan Gosling zou ook de draak steken met Stone tijdens hun tijd samen op 'The Graham Norton Show', Ik heb dit nog nooit meegemaakt, maar ik stel me voor dat een buidelrat uit een boom zou vallen en probeerde te krabben Als je je ogen uitkijkt, zou het iets soortgelijks zijn', grapte hij.

“Het was veel,” zei Stone. “En toen was het een meltdown. Ik bedoel, ik had een echte meltdown… ik moest gaan liggen.'

Uiteindelijk kwam het allemaal goed voor de betrokkenen, want de film was een enorm succes en een die Stone's carrière nog een boost gaf, wat bewijst dat ze prima in de hoofdrol zit, zelfs als 20-jarige jaar oud.

Aanbevolen: