8 Beste verhaallijnen uit The Walking Dead (7 That Were Garbage)

Inhoudsopgave:

8 Beste verhaallijnen uit The Walking Dead (7 That Were Garbage)
8 Beste verhaallijnen uit The Walking Dead (7 That Were Garbage)
Anonim

The Walking Dead werd vrij snel een van de meest populaire shows in het land toen het in 2010 debuteerde. Fans van de strip stemden af om te zien hoe de show het ongelooflijke verhaal verbeeldde dat Robert Kirkman had gemaakt, evenals een een geheel nieuwe oogst van kijkers die niet bekend waren met de strips. De hype voor de show is sindsdien na zoveel seizoenen een beetje weggeëbd, hoewel miljoenen op dit moment nog steeds gelijke tred houden met het steeds groter wordende aantal personages en verhaallijnen.

Het hebben van goede verhaallijnen voor fans om te volgen is van vitaal belang voor een televisieshow, en we hebben gezien dat The Walking Dead zowel de spijker op de kop slaat als het volledig mist als het gaat om verhaallijnen. De serie heeft een overvloed aan ongelooflijke momenten gehad, maar heeft ook een handvol rotzooiplots die veel te veel afleveringen duurden.

Hier zijn de 8 beste verhaallijnen van The Walking Dead (en 7 die rotzooi waren)

15 Beste: Rick en Shane's verslechterende vriendschap

Rick zit over Shane's dode lichaam
Rick zit over Shane's dode lichaam

Rick en Shane's vriendschapsdynamiek tijdens de eerste paar seizoenen van The Walking Dead was een van de beste verhaallijnen in de show. Ze waren samen politie en werden zeer goede vrienden, maar de immense druk van de zombie-apocalyps scheurde hen uit elkaar. Deze verhaallijn was buitengewoon goed gedaan.

14 Garbage: Andrea And The Governor's Romance

Andrea met de gouverneur achter haar
Andrea met de gouverneur achter haar

Het was gemakkelijk te zeggen dat de gouverneur een psychopaat was, maar blijkbaar niet voor Andrea. De twee begonnen een relatie met elkaar waar fans alleen maar hun hoofd voor konden schudden. Dit leidde uiteindelijk tot haar overlijden, wat nog een reden is waarom het als een van de slechtste hoeken in de show wordt beschouwd.

13 Beste: De ontsnapping uit Terminus

Carl gaat voor Ricks hand terwijl ze aan Terminus ontsnappen
Carl gaat voor Ricks hand terwijl ze aan Terminus ontsnappen

Terminus maakte in seizoen 4 kennis met de serie en werd meteen een van de interessantere verhaallijnen zodra het geheim van de plek bekend was. De ontsnapping van Rick en de rest van de groep aan de kannibalen was een van de beste momenten in de show. Onze adrenaline pompt nog steeds.

12 Vuilnis: de wolven waren onderontwikkeld

De wolvenleider kijkt uit met een w op zijn voorhoofd
De wolvenleider kijkt uit met een w op zijn voorhoofd

The Wolves hadden een heel korte verhaallijn over The Walking Dead, een verhaallijn die ook onontwikkeld schreeuwde. Mensen waren aanvankelijk geïnteresseerd in het achtergrondverhaal achter The Wolves, maar de show ging gewoon door naar de volgende reeks antagonisten zonder veel verhaallijn.

11 Beste: Rick wordt wakker uit zijn ziekenhuisbed

Rick loopt door een verwoest ziekenhuis
Rick loopt door een verwoest ziekenhuis

Een van de engste decorstukken op The Walking Dead was het ziekenhuis waarin Rick wakker werd uit zijn coma. Het zien van zo'n kwetsbare Rick die door de verlaten ziekenhuisgangen strompelde en zich realiseerde wat er met zijn wereld was gebeurd, was een van de meest iconische momenten in de serie.

10 Vuilnis: het lot van de gouverneur werd getekend

De gouverneur steekt zijn handen in de lucht
De gouverneur steekt zijn handen in de lucht

De gouverneur was een van de eerste grote niet-zombiebedreigingen waartegen de groep overlevenden het hoofd moest bieden. Fans hoopten op zijn dood voor meerdere afleveringen voordat het eindelijk zover was, vandaar dat ze werden meegesleept en een van de afvalverhaallijnen van The Walking Dead werden. We hadden Hershel niet aan deze man moeten verliezen.

9 Beste: Zombie-lef gebruiken om door menigten van hen te bewegen

Rick en Glenn bewegen zich vermomd door de zombiemenigte
Rick en Glenn bewegen zich vermomd door de zombiemenigte

Deze strategie is een veel kijkers van de show die zich afvragen waarom niet meer wordt gebruikt. Al vroeg in de apocalyps manoeuvreren Rick en Glenn door veel zombies met zombiebloed als vermomming. Beiden waren destijds ook erg nieuw, waardoor het een van de eerste van vele geweldige momenten was tussen de twee favoriete personages van fans.

8 Garbage: The Banishment Of Carol

Carol maakt zich klaar om weg te rijden
Carol maakt zich klaar om weg te rijden

Hoewel Rick niet de leiding had in seizoen 4, weerhield het hem er op de een of andere manier niet van om Carol uit de groep te verbannen. Het was een twijfelachtige beslissing van Rick, die de verbanning leidde toen hij ontdekte dat ze twee zieke overlevenden had gedood. Carol kwam natuurlijk terug om de boel te redden, wat deze verhaallijn nog erger maakt.

7 Beste: Merle's Redemption Arc

Merle Dixon staat naast auto
Merle Dixon staat naast auto

Merle was door de jaren heen een van de interessantere personages in de lange lijst met rollen van The Walking Dead. Hij was de no-nonsense broer van Daryl, die de show begon als een complete eikel, maar zijn verhaal eindigde met zijn opoffering voor het welzijn van de groep.

6 Garbage: Lori en Shane's relatie

Lori en Shane praten
Lori en Shane praten

Fans zijn Lori Grimes nooit aardig gaan vinden, een van de belangrijkste redenen daarvoor was dat ze een relatie aanging met Ricks beste vriend Shane. Hoewel ze dacht dat Rick op dat moment dood was, zorgde het ervoor dat kijkers hun televisie wilden uitzetten elke keer dat Lori en Shane elkaar ontmoetten. Het werd elke keer griezeliger.

5 Beste: Lori's dood voor de geboorte van Judith Grimes

Judith Grimes staat tegen een boom
Judith Grimes staat tegen een boom

De dood van Lori Grimes werd pas verwacht toen er complicaties ontstonden bij de geboorte van haar dochter Judith. Fans waren klaar voor het einde van Lori's tijd in de show, en het introduceerde ook een andere interessante verhaallijn ten tijde van wie de echte vader van de baby was, Rick of Shane?

4 Vuilnis: de lange zoektocht naar Carol's dochter Sophia

Sophia als een zombie
Sophia als een zombie

Hoewel de meeste eerdere verhaallijnen in The Walking Dead behoorlijk interessant waren, werd de lange zoektocht naar Sophia langdradig. Zoeken naar de verloren dochter van Carol is logisch voor een aflevering, maar fans konden haar lot gemakkelijk raden nadat er zoveel tijd was verstreken. Zelfs haar vertrek uit de schuur duurde te lang.

3 Beste: Michonne's mysterieuze introductie

Michonne met haar twee armloze rollators
Michonne met haar twee armloze rollators

Michonne is een van de meest populaire personages in The Walking Dead geworden sinds de introductie aan het einde van seizoen 2. Ze werd voor het eerst getoond als een personage met een kap, een samoeraizwaard hanterend met twee armloze rollators naast haar. Het was een van de coolste karakterintroducties die we tot nu toe in de serie hebben gezien.

2 Afval: de gevangenisgriep

Glenn ziet er ziek uit van griep
Glenn ziet er ziek uit van griep

Het idee van een griep die de groep overlevenden teistert, was in het begin niet erg interessant en het hielp niet dat de serie aflevering na aflevering besteedde aan de gevolgen van de griep. Fans wilden dat deze griep zou eindigen, zodat echte zombies herinnerd zouden kunnen worden als het echte gevaar van de show.

1 Beste: Rick rijdt te paard door de straten van Atlanta

Rick rijdt te paard naar Atlanta
Rick rijdt te paard naar Atlanta

Een van de eerste en meest klassieke shots van de serie is dat Rick alleen te paard de stad Atlanta inrijdt. Het zien van Rick door de door zombies geteisterde stad met de blik van afschuw en ongeloof op zijn gezicht was een van de beste momenten in The Walking Dead vanwege de omvang van hopeloosheid die de geportretteerde scènes hadden.

Aanbevolen: