15 Feiten die je nooit wist over de krokodillenjager

Inhoudsopgave:

15 Feiten die je nooit wist over de krokodillenjager
15 Feiten die je nooit wist over de krokodillenjager
Anonim

The Crocodile Hunter is een van de meest geliefde shows aller tijden, en ondanks dat het al jaren uit de lucht is, blijft het een hondsdolle aanhang behouden. Steve Irwin was de gastheer van de serie en zijn liefde en passie voor dieren in het wild en onderwijs waren duidelijk in elke aflevering. Fans van de serie mochten Steve zien inzetten op prachtige locaties om ons te laten zien en te leren over verbazingwekkende dieren waarvan de meesten van ons alleen maar konden dromen om ze persoonlijk te zien.

Hoewel er jaren zijn verstreken, houden fans er nog steeds van om naar de serie te kijken en erover te praten. Hoewel ze zich misschien bewust zijn van wat er gebeurde terwijl de camera's aan het rollen waren, is de informatie achter de schermen over de serie net zo opwindend. Steve's passie leeft vandaag voort met zijn vrouw en kinderen, en we zijn verheugd om een diepere duik in de show te nemen.

Vandaag bekijken we enkele ongelooflijke feiten over The Crocodile Hunter !

15 Steve en Terri ontmoetten elkaar in een dierentuin

Terri en Steve Irwin
Terri en Steve Irwin

Een van de coolste onderdelen van de show was om te zien hoe Steve nauw samenwerkte met zijn vrouw, Terri, die ook een liefde en passie had voor dieren in het wild. Het komt dus misschien niet als een schok voor mensen dat het paar elkaar daadwerkelijk in een dierentuin heeft ontmoet. Vanaf dat moment zouden ze een ongelooflijke relatie vormen.

14 De eerste aflevering van de show werd gefilmd op Steve's huwelijksreis

Huwelijksreis eerste aflevering
Huwelijksreis eerste aflevering

Nu, wanneer de meeste mensen trouwen, willen ze hun huwelijksreis doorbrengen met zonnebaden en ontspannen met hun nieuwe partner. Steve en Terri Irwin deden het echter een beetje anders. Het paar bracht hun huwelijksreis door met het filmen van de eerste aflevering van de serie! Dit betaalde zich op den duur uit.

13 Hij werd in de hand gebeten door een krokodil

Steve Irwin gebeten door krokodil
Steve Irwin gebeten door krokodil

Ondanks dat hij een professional was, was zelfs Steve Irwin niet immuun voor gebeten en stoten en blauwe plekken tijdens het werk. Ondanks zijn bijnaam was Steve in het verleden in de hand gebeten door een krokodil. Gelukkig was er geen langdurige schade tijdens het incident.

12 Hij voerde ooit een krokodil terwijl hij zijn zoontje vasthield

Steve Irwin
Steve Irwin

Dit moment zou wel eens het meest beruchte moment van zijn tijd in de schijnwerpers kunnen zijn, en sommige mensen verloren hun verstand toen het gebeurde. Steve Irwin heeft een krokodil gevoerd terwijl hij zijn zoontje Robert vasthield. Alles verliep vlekkeloos, maar er waren mensen die woedend waren.

11 Child Services onderzocht hem in 2004

Kinderopvang werd gebeld
Kinderopvang werd gebeld

Natuurlijk is er gewoon geen manier voor een persoon om een krokodil te voeden terwijl hij een baby vasthoudt zonder dat er gevolgen op hun pad komen. Na het incident werd Steve onderzocht door de kinderbescherming. Gelukkig voor de familie is alles goed gekomen en konden ze zonder een enorme straf uitstappen.

10 Hij had nooit anitvenom voor beten

steve irwin heeft nooit tege gehad
steve irwin heeft nooit tege gehad

Steve heeft enkele van de dodelijkste dieren ter wereld behandeld, waaronder een aantal slangen waardoor de meeste mensen naar de heuvels zouden rennen. Hoewel deze slangen ernstige schade konden aanrichten, had Steve gezegd dat hij nooit ant-g.webp

9 PETA had een probleem met de show

peta beef met steve irwin
peta beef met steve irwin

PETA heeft nooit bekend gestaan als een bureau voor het hebben van enige vorm van chill, dus het zou geen verrassing moeten zijn dat ze grote problemen hadden met Steve Irwin en zijn serie. Zelfs na zijn overlijden maakte PETA nog steeds foto's op Irwin, en mensen zorgden ervoor dat ze op sociale media werden geschoten.

8 The Crocodile Hunter werd uitgezonden in meer dan 130 landen

uitzending-cnn
uitzending-cnn

Er zijn bepaalde dingen in het leven die universeel zijn, waaronder liefde voor dieren. De serie van Steve Irwin wist het publiek over de hele wereld te boeien. De Crocodile Hunter kon in meer dan 130 landen worden uitgezonden, waardoor de erfenis van Steve en de impact op de wereld die nog steeds voelbaar is, verder worden versterkt.

7 Hij ontdekte een nieuwe soort schildpad

steve irwin ontdekt schildpad
steve irwin ontdekt schildpad

Hoewel mensen al eeuwenlang voortdurend op onderzoek uitgaan en hun handen vuil maken, worden er nog steeds nieuwe diersoorten ontdekt. De Irwin's Turtle werd in 1990 ontdekt door Steve en zijn vader, en de nieuwe soort zou later de naam Irwin aannemen.

6 Hij voelde zich niet op zijn gemak bij papegaaien

steve irwin bang voor papegaai
steve irwin bang voor papegaai

Als iemand die regelmatig krokodillen en enkele van de meest intense roofdieren ter wereld hanteerde, waren er nog steeds enkele dieren waar Steve Irwin zich ongemakkelijk bij voelde. Geloof het of niet, Steve Irwin had wel wat problemen met papegaaien. Dit is dezelfde man die giftige slangen hanteerde en worstelde met krokodillen.

5 Zijn dierentuin leidde tot een debat over natuurbehoud

steve irwins dierentuin
steve irwins dierentuin

Behoud van wilde dieren is voor veel mensen een gevoelig onderwerp, omdat sommigen vinden dat de natuur gewoon zijn gang moet gaan in het wild en dat er geen dieren in een dierentuin mogen zijn. Vanwege zijn status trok Steve zeker tegenstanders aan, maar dit weerhield hem er niet van te doen waar hij in geloofde.

4 Hij werd gebeten door een python op live televisie

Python bit Steve Irwin
Python bit Steve Irwin

Vroeger voordat hij een wereldwijde naam was, verscheen Steve op Sunshine TV om de gastheer en het publiek een lesje over pythons te geven. Tijdens zijn segment liet de python een beet los op Steve, die zijn hoofd koel kon houden. Gelukkig had deze slang geen gif.

3 Steve redde een werknemer van opgegeten te worden door een krokodil

steve irwiin redde werknemer
steve irwiin redde werknemer

Tijdens het werk kunnen dingen snel mis gaan, en met mensen als Steve Irwin in de buurt kunnen dingen tijdig worden opgelost. Toen Wes Mannion werd gebeten door een krokodil en het water in werd gesleurd, reageerde Steve door op de rug van de krokodillen te springen en zijn kaak met een stok te scheiden, waardoor Wes' leven werd gered.

2 Hij had een beruchte aanvaring met een Black Mamba

Steve Irwin Black Mamba
Steve Irwin Black Mamba

De zwarte mamba is de gevaarlijkste slang ter wereld, en Steve Irwin was meer dan blij om zijn handen vuil te maken toen hij de kans kreeg. Deze specifieke mamba terroriseerde een dorp en Steve werd erbij gehaald om een oplossing voor de situatie te vinden om levens te redden.

1 De Stingray-opnames zijn nooit uitgebracht

pijlstaartrogbeelden
pijlstaartrogbeelden

Helaas is Steve Irwin niet meer bij ons, en velen van ons herinneren zich waar we waren toen we hoorden van zijn ongeluk. Het incident werd vastgelegd op film, maar de beelden werden nooit vrijgegeven. Gelukkig zal het nooit het daglicht zien en kunnen mensen Steve herinneren voor zijn geweldige nalatenschap.

Aanbevolen: