Feiten die je niet wist over de kinderen van Sandra Bullock

Inhoudsopgave:

Feiten die je niet wist over de kinderen van Sandra Bullock
Feiten die je niet wist over de kinderen van Sandra Bullock
Anonim

Sandra Bullock is geen onbekende in de schijnwerpers, dus toen ze de beslissing nam om twee kinderen, Laila en Louis Bullock, te adopteren, konden fans hun geluk en opwinding voor de Oscar-winnende actrice.

Als het gaat om Sandra Bullock, die $ 250 miljoen waard is, wist één ding dat ze in het leven wilde, moeder worden! Er zijn verschillende jaren verstreken sinds de juridische procedures van elke adoptie met succes zijn doorlopen! Nu Sandra haar privéleven, nou ja … privé, houdt, weten fans niet al te veel over haar twee kinderen. Dus, wie zijn Louis Bardo en Laila Bullock? Laten we erin duiken!

Bijgewerkt op 30 juni 2021, door Michael Chaar: Sandra Bullock adopteerde haar zoon, Louis Bardo Bullock in 2010 en haar dochter, Laila Bullock in 2015. Sandra, die offline blijft en haar privéleven privé houdt, verraste fans tijdens haar meest recente bezoeken aan de talkshow van Jada Pinkett Smith, Red Table Talk, waar ze haar dochter, Laila, naar buiten bracht. Terwijl Sandra's twee kinderen altijd op hun best zijn, ging de actrice zitten met HipHollywood, waar ze onthulde dat ze een "look" heeft die hen heel snel onder controle zal houden. Gelukkig voor Sandra heeft ze ook een geweldig ondersteuningssysteem als het gaat om haar vriend, Bryan Randall, die zeker een vaderlijke rol op zich heeft genomen met Laila en Louis.

8 Louis Bardo Bullock & Laila Bullock

Sandra Bullocks twee kinderen betekenen allebei de wereld voor haar. Haar zoon heet Louis Bardo (11) en haar dochter heet Laila (9).

Bij het bespreken van het moederschap en hoe het leven voor haar is geweest sinds ze haar kinderen heeft geadopteerd, zei Sandra Bullock: Je hoeft niet van iemand te bevallen om een gezin te stichten. We zijn allemaal familie - een uitgebreide familie.” Haar perspectief is zo mooi als het gaat om het creëren van die liefdevolle familiale eenheid.

7 Ze zijn allebei geadopteerd uit Louisana

Louis Bardo werd geboren en later geadopteerd uit New Orleans in 2010. Interessant genoeg, in het jaar vlak voordat Sandra Bullock speelde in The Blindside.

De film gaat over een vrouw die besluit een tienerjongen te adopteren die buitengewoon getalenteerd is in de voetbalsport. Hoewel niemand anders er voor hem is of namens hem op wil treden, kiest ze ervoor om die moederrol op zich te nemen. Het leven imiteert kunst! In 2015 adopteerde Sandra de 3-jarige Laila die op dat moment in een pleeggezin zat.

6 Sandra denkt dat Louis Bardo wijs is

Volgens NY Gal beschreef Sandra Bullock het moment waarop ze Louis Bardo ontmoette: Ik keek naar (Louis), en ik zei gewoon: 'Oh, daar ben je.' Het is alsof hij er altijd was geweest. Het is alsof hij in de holte van mijn arm paste Hij keek me in de ogen, en hij was gewoon - hij was wijs. Mijn kind was wijs.'

Ze kregen uiteindelijk een connectie die haar duidelijk op het pad van adoptie leidde, en de twee zijn er hechter dan ooit aan.

5 Sandra adopteerde Louis Bardo na orkaan Katrina

In een interview met Parenting beschreef Sandra Bullock hoe schokkend orkaan Katrina voor haar was om te horen. Ze zei: "Ik dacht wel: 'Misschien niet.' [over adopties]. Toen gebeurde Katrina."

Ze vervolgde: "Ik ga huilen… Katrina gebeurde in New Orleans en iets zei me: 'Mijn kind is daar.' Het was raar." Ze had een soort intuïtie die haar in de goede richting leidde tijdens het hele adoptieproces.

4 Sandra's vriend Bryan Randall stapte op

Volgens Closer Weekly vertelde een bron dicht bij Sandra Bullock over de opvoedingsvaardigheden van Sandra's vriend. Ze zei: Bryans geheim om een geweldige vader te zijn, wat Sandra probeert na te bootsen, is gewoon aanwezig zijn, luisteren, goede, solide waarden bijbrengen en ze corrigeren als ze op een rustige, gunstige manier afdwalen.

Het belangrijkste van alles - Bryan houdt gewoon van plezier maken met de kinderen.” Zijn bereidheid om de vaderrol voor die kinderen op zich te nemen, laat zien wat een ongelooflijke man hij werkelijk is.

3 Laila verscheen op de rode tafel tijdens een gesprek met Sandra

Red Table Talk is een zeer populaire talkshow die wordt gepresenteerd door Willow Smith, Jada Pinkett Smith en Adrienne Banfield-Norris. In de show praten de drie vrouwen met gasten over alles wat er in de wereld gebeurt.

Een van de meest intense en populaire afleveringen was Jordyn Woods die sprak over het Tristan Thompson-fraudeschandaal. Sandra Bullock verscheen in de show en ze bracht Laila mee!

2 Ze noemt haar kinderen 'kerel' als ze boos is

Het balanceren van twee kinderen is geen gemakkelijke opgave, en het is alleen begrijpelijk dat Sandra Bullock af en toe haar voet naar beneden moet doen als het erop aankomt streng te zijn. Hoewel ze het niet veel hoeft te doen, heeft ze haar techniek onder de knie!

De actrice onthulde dat als ze een van haar kinderen 'kerel' noemt, ze weten dat ze in de problemen zitten! Hoewel Bullock beweert dat Laila minder bang voor haar is dan Louis, weten ze allebei wanneer ze moeten stoppen wanneer ze hen "de blik" geeft, die ze duidelijk maakte op de HipHollywood.

1 Fans kunnen Sandra's kinderen niet zien op sociale media

De enige kinderen van Sandra die je op het scherm ziet, zijn haar kinderen uit Bird Box! Het is niet zo dat Sandra Bullock haar kinderen verbergt voor de media of het publiek of wat dan ook. Ze gebruikt gewoon geen sociale media.

Als ze sociale media-accounts had, zou ze haar fans hoogstwaarschijnlijk op de hoogte houden van haar persoonlijke leven, filmrollen en zou ze zelfs af en toe een familiefoto kunnen posten met haar dierbare kinderen. Dit is te hopen dat ze een Instagram-, Twitter- of TikTok-account opent.

Aanbevolen: