Hier is hoe deze 15 Game Of Thrones-momenten hadden moeten gebeuren

Inhoudsopgave:

Hier is hoe deze 15 Game Of Thrones-momenten hadden moeten gebeuren
Hier is hoe deze 15 Game Of Thrones-momenten hadden moeten gebeuren
Anonim

Er zijn maar weinig shows in de geschiedenis van de televisie die zo populair waren als Game of Thrones tijdens het hoogtepunt van zijn tijd op het kleine scherm. Wat begon als een populaire boekenreeks, veranderde in een juggernaut van een eigendom dat de wereld stormenderhand veroverde. De serie werd door miljoenen bekeken en fans bleven bij elke draai en draai die zich voordeed terwijl de serie naar de finale marcheerde.

Toen de serie ten einde liep, waren er veel dingen waar fans het fundamenteel mee oneens waren. Hierdoor hebben veel mensen nog steeds een zure smaak in hun mond van de show, en het verloor zeker wat glans naarmate de tijd verstreek. Hierdoor zijn er genoeg dingen die fans aan de show zouden hebben veranderd, inclusief enkele cruciale momenten.

Vandaag gaan we kijken hoe deze Game of Thrones-momenten hadden moeten verlopen.

15 Democratie had moeten worden ingevoerd

Koning Bran
Koning Bran

Dit is een van de grootste klachten uit de serie en we begrijpen volledig waarom. Het punt was om het wiel te breken, en in plaats daarvan kreeg één familie net een ton meer vermogen. Bovendien had Bran er geen belang bij om over Winterfell te regeren, maar hij was helemaal in orde met het regeren van de bekende wereld. Er had een democratie moeten komen.

14 Sansa had trouw moeten blijven aan de pas gekroonde zemel

Sansa Stark
Sansa Stark

Dus, sinds Bran het overnam en de familie Stark de macht over Westeros gaf, besluit Sansa over te lopen en haar eigen koninkrijk te regeren. Ja, ze maakt zich graag los van haar familie zodat ze een koningin kan zijn. Het versterkte alleen maar haar arrogantie en het feit dat ze vanaf het begin verwend is geweest.

13 Jaime had Cersei moeten uitschakelen

Jaime en Cersei
Jaime en Cersei

Karakterontwikkeling doet er niet toe als de mensen achter de schermen niet weten wat ze doen. Nadat hij zag dat Jaime een nieuwe weg insloeg en een favoriet bij de fans werd, maakten de schrijvers hem in een oogwenk een lafaard. Hij had alleen terug moeten gaan naar Koningslanding om haar uit te schakelen.

12 Jon had de nachtkoning moeten uitschakelen

Jon Sneeuw
Jon Sneeuw

Om een onverklaarbare reden hebben we Jon nooit de Nachtkoning zien opnemen. In plaats daarvan doet Arya een leuk trucje en schakelt ze het ultieme kwaad uit zonder enige moeite. Dit beroofde fans van een conflict dat al seizoenen aan de gang was, en het stelde veel mensen teleur.

11 Nymeria had moeten helpen tijdens de slag om Winterfell

Nymeria Schrikwolf
Nymeria Schrikwolf

De direwolves in de serie kregen over het algemeen een slechte schok, maar toen Nymeria weer opdook, was er hoop dat zij en haar nieuwe roedel zouden terugkeren voor de Battle of Winterfell. Het zou adembenemend zijn geweest om dit te zien, maar de krachten die haar nodig hadden, hielden haar weg van de strijd.

10 Dany had moeten stoppen met het in brand steken van King's Landing

Dany Burning
Dany Burning

Het draaien in een oogwenk heeft dit personage volledig verpest en veel mensen boos gemaakt. Dany vernietigt haar concurrentie, en in plaats van zich alleen maar te koesteren in haar overwinning, besluit ze de mensen die ze zou moeten leiden in brand te steken. Dit sloeg nergens op en nam weg van wat een geweldig einde had kunnen zijn.

9 Arya had Littlefinger's gezicht moeten nemen

Arya Stark
Arya Stark

Weet je nog hoeveel tijd Arya besteedde aan het leren van deze coole truc? Ze gebruikt het daarna maar één keer en mensen zijn nog steeds zuur over het lijden door haar Braavos-verhaallijn. Arya had Littlefinger's gezicht moeten gebruiken, maar dit was blijkbaar te veel gevraagd. In plaats daarvan was ze onverwoestbaar in King's Landing.

8 Catelyn had de waarheid over Ned moeten leren kennen

Catelyn Stark
Catelyn Stark

Ned Stark was een eervolle man, afgezien van het feit dat hij een kind had met een ander vrouwending. Blijkt dat hij gewoon een diep, duister geheim verborg, en niemand anders ter wereld wist het, inclusief zijn vrouw. We zouden echt willen dat Catelyn de waarheid over Ned had kunnen leren kennen.

7 Rickon had veilig bij Jon kunnen komen

Rickon Stark
Rickon Stark

Rickon is het vergeten Stark-kind dat tijdens de serie geen tijd voor de camera's kreeg. Zodra het erop lijkt dat hij eindelijk een geluksvakantie krijgt, schakelt Ramsay hem uit met een pijl. Rickon had terug moeten keren naar Jon en had moeten leven om nog een dag na het gevecht te zien.

6 Myrcella had in Dorne moeten blijven

Myrcella Baratheon
Myrcella Baratheon

Mensen haten nog steeds het hele Dorne-complot, en we kunnen het ze echt niet kwalijk nemen. Het was een dwaze en onnodige verspilling van tijd. Myrcella was prima waar ze was, maar de schrijvers hadden blijkbaar iets nodig voor andere personages. Uiteindelijk werd ze eruit gehaald en beroofd van een gelukkig leven.

5 Yara had de onafhankelijkheid van Greyjoy moeten krijgen

Yara Greyjoy
Yara Greyjoy

Tijdens de hele serie horen we alles over hoe de familie Greyjoy wil dat de Iron Islands onafhankelijk worden. Dus als Sansa klaagt en haar eigen koninkrijk krijgt, zou je denken dat Yara het zou zeggen, toch? Mis. Ze zit gewoon werkeloos toe en vergeet alles over haar karakter.

4 Er hadden meer hoofdpersonages moeten worden verwijderd tijdens de slag om Winterfell

Slag bij Winterfel
Slag bij Winterfel

De slag om Winterfell was de ultieme oorlog die in de hele serie was opgebouwd. Toen het stof was neergedaald, waren de mensen teleurgesteld. Vrijwel elk hoofdpersonage kwam helemaal goed uit de verf. Er hadden grotere gevolgen moeten zijn voor een strijd van deze omvang, en de verlichting had beter moeten zijn.

3 Dany had Tyrion opzij moeten zetten

Tyrion en Dany
Tyrion en Dany

Weet je nog toen Tyrion intelligent was? Ja, wij ook niet. Naarmate de show vordert, verandert de slimme Lannister in een hansworst die de ene na de andere verschrikkelijke beslissing neemt. Desondanks houdt Dany hem nog steeds in de buurt en vertrouwt hij op zijn invloed. Hij mag zelfs de nieuwe heerser van Westeros kiezen! Over een enorme blunder gesproken.

2 Missandei had nooit in ketens moeten eindigen

Missandei in ketens
Missandei in ketens

Mensen waren hier boos over, en terecht. Missandei terug in kettingen zien was een absolute klap in het gezicht van haar karakter. Er waren andere manieren waarop dit had kunnen worden afgehandeld. Zoals, weet je, de gevolgen van Euron's aanval op Dany's vloot zien. Dit is zo slecht gedaan.

1 Dany had de vloot van Euron moeten verbranden

Euron en Dany
Euron en Dany

Stel je voor dat je een hele vloot schepen volledig vergeet en dan geen gevoel voor strategie hebt. Volgens de schrijvers vergat Dany de vloot van Euron. In plaats van ze in brand te steken, wordt haar draak geraakt met het gelukkigste schot aller tijden. Dit was meer dan dom, en mensen zijn nog steeds in ongeloof.

Aanbevolen: