Elke belangrijke relatie in Gilmore Girls gerangschikt van cringey tot hartverwarmend

Inhoudsopgave:

Elke belangrijke relatie in Gilmore Girls gerangschikt van cringey tot hartverwarmend
Elke belangrijke relatie in Gilmore Girls gerangschikt van cringey tot hartverwarmend
Anonim

Als het gaat om geruststellende tv-programma's die doorlopend kunnen worden bekeken, onderscheidt Gilmore Girls zich als een van de beste. Het verhaal dat bedenker Amy Sherman-Palladino in elkaar heeft gezet is echt iets bijzonders. Eerlijk gezegd, er was echt geen ander tv-programma met zoveel hart totdat Sherman-Palladino ons The Marvelous Mrs. Maisel schonk. Hoe geweldig de geest achter Gilmore Girls ook is, we moeten ook de sterren Lauren Graham en Alexis Bledel de eer geven, wiens BTS-band hen ongetwijfeld heeft geholpen om gedurende de 7 seizoenen zulke ongelooflijke prestaties te leveren.

Ja, er zijn veel factoren die bijdragen aan het succes van Gilmore Girls. Afgezien van de vrouwen achter en voor de camera, bevatte de show ook een aantal vrij unieke mannelijke personages. Lorelai en Rory hadden allerlei soorten vriendjes, de een wat beter dan de ander. Vandaag zullen we alle belangrijke relaties van de show rangschikken en uiteindelijk de debatten beslechten.

15 Er is nog nooit een paar zo gek geweest als deze twee

We weten niet eens waar we moeten beginnen met de relatie tussen Paris en Asher. Briljant of niet, de man had haar grootvader kunnen zijn. Natuurlijk is leeftijd soms maar een getal, maar dat was hier niet het geval. Zoals we vernamen, had Asher iets met jonge studenten. Cringe-niveau: 100!

14 Iemand had deze bruiloft moeten stoppen

Hoewel de meesten van ons een hekel hadden aan Lindsay zodra ze werd voorgesteld, moeten we na de manier waarop de dingen zijn verlopen, zeggen dat we een beetje medelijden met haar hebben. Zij en Dean hadden nooit direct na de middelbare school moeten trouwen, die slechte keuze is aan hen beiden. Het was echter Dean die haar ervan overtuigde dat hij meer dan Rory was, terwijl hij dat duidelijk niet was.

13 Jason was een griezelige kerel, maar hij kreeg Lorelai haar pringles

Jason 'Digger' Stiles zou nooit het eindspel zijn voor Lorelai. Het was schattig toen hij haar de pringles gaf (we weten allemaal dat snacks de beste manier zijn om het hart van een Gilmore Girl te krijgen), maar over het algemeen was de man behoorlijk griezelig. Vergeet het feit dat ze toch altijd al voor Luke bestemd was, deze man was eigenlijk gewoon een manier voor Lorelai om tegen haar ouders in opstand te komen.

12 Dean moest gaan

We zijn er zeker van dat het plaatsen van Dean en Rory zo hoog op de lijst wat veren zal doen wankelen, maar luister naar ons. Tijdens het eerste seizoen draaiden we allemaal om deze twee. Echter, de tweede Jess werd geïntroduceerd, verloren ze hun magie. De affaire en daarna hun super geforceerde en ongemakkelijke relatie daarna was allerlei cringy.

11 Lorelai had dit beter aan kunnen pakken

Hoewel het niet doorgaan van haar huwelijk met Max een uitstekende keuze was, kunnen we de manier waarop ze hem dumpte niet steunen. Hij was geen slechterik, alleen niet de juiste man voor haar, dus het was behoorlijk brutaal om hem de avond voor hun huwelijk achterna te rennen. Ze krijgen deze plaatsing omdat het altijd raar zal zijn om met de leraar van je kind te daten.

10 Ons hart brak voor Jamie

Paris Geller is zonder twijfel een van de beste personages in de show, maar we zijn geen grote fans van de manier waarop het is gegaan tussen haar en haar eerste liefdesinteresse, Jamie. Hij was zo goed voor haar en ze dumpte hem als de vuilnis van gisteren toen oude gozer Asher langskwam. Als ze op betere voorwaarden waren geëindigd, hadden ze waarschijnlijk hoger gescoord.

9 We waren op zoek naar jou, Logan

Eerlijk gezegd zouden we voor iedereen hebben geworteld na de rampzalige hernieuwde ontbranding van de relatie tussen Rory en Dean. Maar hoeveel potentieel Logan in het begin ook had, hij kwam gewoon niet op voor de gelegenheid. Hij vertoonde in de loop van de seizoenen heel weinig karaktergroei en tegen de tijd dat de heropleving plaatsvond, waren deze twee een enorme puinhoop.

8 Amy Sherman-Palladino zou dit nooit hebben laten gebeuren

Het is algemeen bekend dat het laatste seizoen van Gilmore Girls verreweg het slechtste is. Dit komt allemaal omdat maker Amy Sherman-Palladino op dit moment niet langer aan het project was gehecht. Als ze dat was geweest, zijn we er vrij zeker van dat Lorelai en Chris niet zouden zijn getrouwd. Luister, we houden van Christopher als Lorelai's liefde op de middelbare school en Rory's vader, maar de man was nooit echt huwelijksmateriaal.

7 A Hep Alien Love Story

Zach begon niet als de meest veelbelovende kanshebber voor onze geliefde Lane, maar uiteindelijk kwam hij echt tot zijn recht en tegen de tijd dat ze gingen trouwen, hoopten we allemaal op een uitnodiging. Het enige dat we tussen deze jongens zouden veranderen, is misschien dat ze en hun hele band de roem vinden die ze verdienden.

6 Parijs en Doyle hadden het moeten halen

Parijs heeft haar match echt ontmoet in Doyle. Ze waren allebei gek, maar het werkte helemaal. Het feit dat de schrijvers hen lieten scheiden in de opwekking is iets dat we nog steeds niet echt vergeven hebben. Dat gezegd hebbende, als we terugkijken op hun relatie in de originele serie, waren ze volledig zielsverwanten.

5 Kirk en Lulu worden crimineel onderschat

Het feit dat het bijna onmogelijk is om een foto van Kirk en Lulu samen te vinden, bewijst hier echt ons punt. Natuurlijk waren ze geen van beiden ooit hoofdpersonages, maar hoewel de sterren van de show er meestal op uit waren om elke goede relatie die ze ooit hadden te vernietigen, bleven Kirk en Lulu solide.

4 Luke en Lorelai zijn geweldig, maar niet de beste

Hoewel sommige fans misschien van streek zijn dat Luke en Lorelai niet op de eerste plaats staan, hebben we een redenering achter deze beslissing. Hoe geweldig hun goede tijden ook waren, hun slechte tijden waren echt slecht. Hun ruzies waren nauwelijks zinvol, dus het voelde alsof ze hun relatie met opzet saboteerden. Sorry, maar dat is niet het spul van sprookjes.

3 Een match gemaakt in de hemel

Het is gek om te denken dat Sookie bijna werd gespeeld door Alex Borstein in plaats van door Melissa McCarthy. Hoewel we heel veel liefde hebben voor Borstein, was de relatie van Sookie en Jackson net zo geweldig als het was vanwege McCarthy en Jackson Douglas. Deze twee vulden elkaar perfect aan, waardoor ze een van de meest iconische romances van de show waren.

2 In onze gedachten leven Jess en Rory nog lang en gelukkig

Als het gaat om Rory's drie belangrijkste liefdesbelangen, lijdt het geen twijfel dat Jess degene was met wie ze altijd bedoeld was. Elke keer dat Rory de weg kwijtraakte, ook al was het jaren na hun breuk, vond Jess een manier om haar weer op het goede pad te krijgen. Er is maar één stel in het Gilmore-universum dat deze twee overtreft…

1 Een onverslaanbaar koppel

Richard en Emily deelden een van de beste tv-romances aller tijden. Ze waren ouderwets, maar hun liefde was zo diep dat het door het scherm heen kon worden gevoeld. Je zou liegen als je zou zeggen dat deze twee je niet minstens een paar keer hebben doen huilen in de originele serie. Ze zijn de definitie van CoupleGoals.

Aanbevolen: