Rainn Wilson en John Cusack zijn niet de enige redenen om 'Utopia' van Amazon Prime te kijken

Rainn Wilson en John Cusack zijn niet de enige redenen om 'Utopia' van Amazon Prime te kijken
Rainn Wilson en John Cusack zijn niet de enige redenen om 'Utopia' van Amazon Prime te kijken
Anonim

Dwight K. Shrute probeert nu de wereld te redden, en een voormalige hartenbreker van een tiener uit de jaren 80 probeert er een einde aan te maken. Maar Rainn Wilson en John Cusack zijn niet de enige redenen om Utopia van Amazon Prime te bekijken.

Utopia is toevallig een televisieserie over een fictieve pandemie, die midden in een echte in première ging. Als je iemand bent met een voorliefde voor fictie die parallel loopt met de huidige tijd, dan is Utopia misschien wel de juiste show voor jou om nu te bekijken.

De serie is vorig jaar opgenomen, lang voordat de huidige wereldwijde pandemie op de radar van de meeste mensen stond. Het is gebaseerd op de Britse komedie uit 2013 met dezelfde naam.

Utopia speelt zich af in een wereld die behoorlijk wat problemen heeft met klimaatverandering en sociale fragmentatie. Dan krijgen mensen plotseling een agressieve griep en die begint zich snel te verspreiden. Om aan dat scenario toe te voegen, is er geen remedie en beginnen mensen in paniek te raken. (Klinkt u bekend?)

De serie gaat over een groep nerds die een verloren stripboek genaamd 'Utopia' ontdekken dat gecodeerde aanwijzingen bevat voor virale uitbraken, en hen naar een gevaarlijk konijnenhol van samenzweringstheorieën en nauwe ontmoetingen met gevaarlijke individuen leidt.

Wilson speelt een viroloog genaamd Michael Stern. In een interview met USA Today zei Wilson dat zijn personage "begint als dit soort loser, niemand, elke man, kelderbewoner, nerdy academische wetenschapper, en verschillende afleveringen waarin hij ineens een van de belangrijkste mensen ter wereld is."

Utopia
Utopia

Cusack speelt Dr. Kevin Christie, de CEO van een farmaceutisch bedrijf, die de antagonist in de serie is. Cusack sprak over de show met de Toronto Sun en zei: "Het was surrealistisch voor ons om de show te maken en dan te zien dat een deel van het verhaal tot leven kwam, dat was absoluut surrealistisch."

Utopia's hoofdpersonage, Jessica Hyde, wordt gespeeld door rijzende ster Sasha Lane. Haar eerdere kredieten omvatten de nieuwste aflevering van Hell Boy, en ze zal deel uitmaken van de hoofdcast van de aankomende televisieserie van de MCU, Loki.

De cast van Utopia bevat ook ervaren acteurs Dan Byrd en Cory Michael Smith. Utopia is nu beschikbaar op Amazon Prime.

Aanbevolen: