Als je Duck Dynasty mist, zijn hier nog 13 tv-programma's om naar te kijken

Inhoudsopgave:

Als je Duck Dynasty mist, zijn hier nog 13 tv-programma's om naar te kijken
Als je Duck Dynasty mist, zijn hier nog 13 tv-programma's om naar te kijken
Anonim

Duck Dynasty was een van de leukste reality-tv-shows om naar te kijken. Elke week gingen kijkers zitten en begrepen wat de gekke Robertson-clan van plan was. Deze zuidelijke familie, gevestigd in de bayous van Louisiana, verdiende hun brood met het bellen van eenden en maakte onze dagen met hun luchtige geklets. Of het nu de DD-mannen waren die hun buitensporige trucs uitvoerden of de DD-vrouwen die ons lieten zien waar het leven in de bayou om draait, we leken deze show nooit moe te worden. Het was jammer toen de show stopte, maar wees niet bang; er zijn genoeg andere shows die je trek in eend zullen stillen.

Hier is een verheven lijst met realityshows in het steegje van de Robertson-clan. Met veel van deze shows die meerdere seizoenen aanbieden, is er genoeg te zien op tv voor fanatieke Duck Dynasty-fans.

13 Moerasmensen geven fans dat Bayou-gevoel

Duck Dynasty speelt zich af in de moerassige Louisiana bayou, dus als deze omgeving je aandacht vasthoudt, dan is Swamp People waarschijnlijk een goede serie om naar binging te kijken. Deze show op History Channel volgt het verhaal van alligatorjagers in het achterland die proberen hun manier van leven te behouden.

12 Gator Boys vindt plaats in het hart van het zuiden

Net als Swamp People richt Gator Boys zich op de allochtone biz, maar deze vindt plaats in de Florida Everglades. De jongens in deze show runnen een bedrijf dat zich richt op het verwijderen van de vervelende alligators en het helpen van inwoners van Florida om een alligatorvrij leven te leiden. Het is een leuke en fascinerende kijk in een wereld die veel mensen nooit kunnen zien.

11 Alaskan Bush People heeft de wildernis en gezichtshaarverbinding

The Alaskan Bush People speelt zich af ver van de moerassige landen die de familie Robertson hun thuis noemt, maar beide shows draaien om een onconventionele manier van ruig bestaan. In deze show speelt de familie Brown, een andere grote en luidruchtige groep mensen die niets kan schelen wat iemand anders van hen denkt.

10 Rocket City Rednecks draait helemaal om Family Biz

De Robertson-bende van Duck Dynasty draait helemaal om familiebanden, en dat geldt ook voor de personages in Rocket City Rednecks. In deze show spelen een redneck-wetenschapper en zijn familie en vrienden die hun kennis van de wetenschap samensmelten met redneck-oplossingen voor technische problemen.

9 Misschien kan oom Phil een ster worden tijdens de oproep van de Wildman

Duck Dynasty's oom Phil was een van de grappigste kerels om naar te kijken. Hij marcheerde inderdaad op het ritme van zijn eigen trommel. Misschien kan hij zich aansluiten bij het team van Call of the Wildman, dat wordt uitgezonden op Animal Planet. Iets zegt ons dat Phil en "The Turtleman" het geweldig zouden vinden om samen op wilde dieren te jagen.

8 Cajun-rechtvaardigheid vindt plaats in Louisiana en toont enkele wilde situaties

Als je een glimp wilt opvangen van het zuidelijke leven met meer intensiteit en flair dan Duck Dynasty te bieden heeft, is Cajun Justice misschien wel de perfecte match voor jou. Deze redneck officieren van de wet doen hun best om de hillbillies die in de buik van de bayou wonen en werken te beschermen. Het is puur amusement.

7 Mijn grote Redneck-bruiloft… Want wie houdt er niet van een hoedown en een 'ik doe?'

Geef ons verliefde verliefde stelletjes, een groot evenement zoals een bruiloft, een moerassig moerasland en alle camouflage die we aankunnen. Dit is wat je krijgt in My Big Redneck Wedding, samen met veel hysterie en gelach. Het heeft dezelfde luchtige toon als Duck Dynasty en veel van hetzelfde gevoel voor mode.

6 Billy The Exterminator toont een andere hardwerkende bende uit Louisiana

Duck Dynasty staat bekend om een aantal echt wilde en excentrieke personages zoals Uncle Si en Uncle Phil. Die kerels doen en zeggen alles wat in je opkomt, net als Billy, die de hoofdrol speelt in Billy The Exterminator. Bill en de jongens van Dynasty delen ook een gemeenschappelijke liefde voor gekke kapsels.

5 Hillbilly Handfishin' heeft vis terwijl Duck Dynasty eenden doet

Eenden volgen en neerschieten, gigantische waterbeesten grijpen met je blote handen, het maakt allemaal deel uit van een groter bayou-spel. Als jachtsporten in de buitenlucht de neiging hebben om je aandacht vast te houden, stem dan af op Hillbilly Handfishin'. Is handvissen echt iets? Serieus, wie wist dat?

4 Redneck Island heeft Rednecks en geldprijzen, dus het is zeker puur entertainment

Deze show is als Survivor, maar met rednecks. Het heeft uitdagingen, hilariteit, drama en zoveel wenkbrauwverhogende redneck-goedheid. Sommige capriolen in deze serie zullen ervoor zorgen dat de cast van Duck Dynasty er ronduit gewaardeerd uitziet. Deze show zal ongetwijfeld een goede tijd zijn voor fans van DD.

3 American Hoggers is letterlijk A Hog Wild Show

Het zijn shows zoals deze die ervoor zorgen dat we zo verdomd veel van het zuiden houden. Alleen daar heb je een heel beroep opgebouwd rond het concept van het vangen van malafide wilde zwijnen. Deze bemanning neemt telefoontjes aan van de lokale bevolking die een varkensprobleem hebben dat ze moeten oplossen. Maar goed dat de American Hoggers open zijn voor zaken.

2 Lizard Lick Towing past bij elke DD Lovers' Alley

We hadden nooit gedacht dat een hele reality-tv-show gebaseerd op het bedrijf van sleepwagens zo vermakelijk zou kunnen zijn. Lizard Lick Towing doet het ondenkbare en laat een takelwagenbedrijf eruitzien als iets waar we graag naar zouden kijken. Deze familie begon, net als de Robertsons, helemaal onderaan en werkte zich op naar succes.

1 Bayou-miljardairs werken hard Bayou-mensen, net als de Robertsons

De Robertsons zijn rijke mensen, dankzij hun duck-call-business en hun reality-tv-show. Hoewel ze het zeker goed doen, zijn ze lang niet de enige rijke familie in de bayou. Om te zien hoe de andere kant in het diepe zuiden leeft, draait u het kanaal naar Bayou Billionaires.

Aanbevolen: