Hier zijn de beste en slechtste trouwjurken om ja tegen de jurk te zeggen

Inhoudsopgave:

Hier zijn de beste en slechtste trouwjurken om ja tegen de jurk te zeggen
Hier zijn de beste en slechtste trouwjurken om ja tegen de jurk te zeggen
Anonim

Of we nu onze droomjurk hebben uitgezocht of zijn gaan winkelen met onze beste vriend of zus, we weten dat het kopen van een trouwjurk niet supergemakkelijk is. We kunnen het niet helpen, maar voelen ons nerveus over het nemen van deze grote beslissing, en het helpt niet dat veel jurken moeten worden aangepast om er echt geweldig uit te zien. We verwachten dat moment waarop we onze ogen niet kunnen geloven en we weten dat we deze jurk nodig hebben… maar soms kan het wat langer duren.

Gelukkig hoeven we onze huizen niet eens uit, want we kunnen zien hoe bruiden jurken uitkiezen in de populaire TLC-realityshow Say Yes to the Dress. Met 19 seizoenen die sinds 2007 zijn uitgezonden, hebben we de kans gehad om veel bruiden veel trouwjurken te zien passen … voor beter en slechter.

Blijf lezen om enkele jurken te ontdekken die echt speciaal waren op Say Yes to the Dress, samen met enkele die we nooit zouden hebben gekozen.

15 Beste: deze sprankelende top met een beige rok is uniek

trouwjurk
trouwjurk

Een unieke trouwjurk kan soms een superlange bestelling lijken. Hoe kunnen we in een zee van strapless zuilen of prinsessenjurken iets vinden dat we nog niet eerder hebben gezien?

We houden van deze jurk omdat de sprankelende top in combinatie met de beige rok echt een unieke look is. Het is zo mooi.

14 Slechtste: we zijn niet super enthousiast over deze saaie jurk

trouwjurk
trouwjurk

Of je nu je eigen trouwjurk probeert (of wat het hopelijk zal zijn) of naar deze realityshow kijkt, je wilt een jurk met een "wauw"-factor.

Dit was het helaas niet. Deze jurk is nogal saai. Door het witte kanten materiaal en de snit van de jurk onderscheidt hij zich niet van een andere bruidsjurk.

13 Beste: deze klassieke strapless jurk zal altijd in stijl zijn

trouwjurk
trouwjurk

Natuurlijk, dit is niet de meest originele jurk die we ooit hebben gezien, maar dat geeft niet.

Een klassieke witte strapless jurk zal altijd in stijl zijn, waardoor dit een van de beste jurken van Say Yes to the Dress is. Dit is mooi, stijlvol en verfijnd. Het zou heel goed werken voor een lente- of zomerhuwelijk.

12 Slechtste: het lijfje is te onthullend en ziet eruit als een totaal andere stijl dan de rok

trouwjurk
trouwjurk

Het probleem met deze specifieke jurk? Het lijfje is te onthullend en we houden er niet van dat de kralen niet de hele bovenkant bedekken.

Het tweede probleem is dat de top een totaal andere stijl heeft dan de rok. Het is alsof ze een badpak aan de bovenkant en een baljurk aan de onderkant draagt.

11 Beste: we houden van de T-shirtvorm van deze

trouwjurk
trouwjurk

De beste jurken op Say Yes to the Dress hebben iets speciaals. Soms zie je een bruidsjurk en kun je er niet eens de vinger op leggen waarom die er zo geweldig uitziet.

We kunnen echter wel zeggen waarom we van deze houden: de vorm van het t-shirt. Het is echt cool en past goed bij de vloeiende rok.

10 Slechtste: niemand zou een korte trouwjurk moeten dragen

zeg ja tegen de jurk trouwjurk
zeg ja tegen de jurk trouwjurk

Zijn we ooit naar een bruiloft gegaan waar de bruid een korte trouwjurk droeg?

Het antwoord is waarschijnlijk nee… want dat lijkt gewoon niet iets dat veel bruiden willen doen. Deze jurk is veel te kort en daarom lijkt het een van de slechtste van Say Yes to the Dress.

9 Beste: we houden ervan hoe vrouwelijk deze jurk is

trouwjurk
trouwjurk

Dit is een van de beste jurken van Say Yes to the Dress, omdat het zo vrouwelijk is. De boven- en onderkant zijn allebei zo interessant en onverwacht. Dit is niet iets dat je de hele tijd ziet.

Hoewel deze keuze misschien te meisjesachtig is voor sommige bruiden, aangezien jurken op die manier subjectief zijn, zal het precies goed zijn voor sommige anderen die grote fans zijn van de meisjesachtige accenten.

8 Slechtste: deze geeft ons zeemeermin-vibes (en niet op een goede manier)

trouwjurk
trouwjurk

De onderkant van deze jurk doet ons denken aan een zeemeermin, en het is gewoon niet iets waar we achter kunnen staan.

Als de jurk een simpele strapless zuil was, zou hij er misschien een beetje beter uitzien. Dat zou elegant en klassiek zijn. In plaats daarvan is er een beetje teveel kant aan de hand, dus het is een van de slechtste jurken.

7 Beste: deze jurk heeft precies de juiste hoeveelheid lagen

trouwjurk
trouwjurk

We houden echt van de gelaagde rok van deze bruidsjurk. Omdat het materiaal zo licht is, is het algehele effect zacht en mooi.

Stel je eens voor dat de bruid foto's maakt met haar bruidegom en haar bruidsmeisjes, groots glimlacht in de zon en een prachtig boeket vasthoudt. Het is perfectie, en deze jurk is een geweldige keuze.

6 Slechtste: we houden absoluut niet van deze volledig zilveren jurk

trouwjurk
trouwjurk

Het kan trendy en cool zijn om een trouwjurk te hebben die niet wit is. Sommige bruiden kiezen voor gebroken wit, beige of zelfs roze of babyblauw. Het kan voor sommige mensen goed werken.

Maar dan is er deze trouwjurk die letterlijk helemaal zilver is. We moeten zeggen dat we niet van een zilveren trouwjurk houden, dus het is een van onze minst favorieten van de show.

5 Beste: de detaillering hier is prachtig

trouwjurk
trouwjurk

Dit is een van de beste jurken uit de populaire realityserie. De details aan de bovenkant van de jurk zijn super mooi en het ziet er tegelijkertijd zowel stijlvol als grillig uit.

We zouden het zeker niet erg vinden om door het gangpad te lopen met deze jurk aan. Het zou werken met een opgestoken haar of lange losse golven.

4 Slechtste: het lichaam van de jurk is te strak en de onderkant ziet er vreselijk uit

trouwjurk
trouwjurk

Simpel gezegd, dit is niet een van de mooiste jurken van Say Yes to the Dress. Het eerste probleem is dat het materiaal van de jurk te strak zit. Het ziet er niet erg flatterend uit.

Het tweede probleem is dat de onderkant behoorlijk afschuwelijk is. Het materiaal is allemaal op één plek verzameld en het lijkt alsof er een poging tot een bloem is gedaan, maar het ziet er gewoon onhandig uit.

3 Beste: we houden van deze zoete stijl voor een dromerige trouwdag

trouwjurk
trouwjurk

Je trouwdag zal hoe dan ook dromerig zijn, want als je The One hebt gevonden, is dat het belangrijkste.

Het helpt echter wel om een mooie jurk te dragen, en we houden erg van deze. Het is een heel lief kapsel en hoewel het eenvoudig is, is dat juist het geweldige eraan.

2 Slechtste: de uitsnijdingen op deze zijn gewoon te raar

trouwjurk
trouwjurk

Het is helemaal prima om een bruidsjurk te hebben met een mouwloze top en een volle rok. Dat is een mooie stijl.

Helaas gebeurt dat hier niet. De nude-illusie bovenop is niet de meest flatterende en de uitsnijdingen zijn onhandig. We kunnen ons niet voorstellen dat iemand dit draagt terwijl hij door het gangpad loopt.

1 Beste: deze jurk stroomt op zo'n mooie manier

trouwjurk
trouwjurk

Eindelijk hebben we deze prachtige jurk die absoluut een van de beste is van Say Yes to the Dress.

De jurk vloeit op een super mooie manier en het ziet er echt naar uit dat het voor deze specifieke bruid is gemaakt. Soms werkt een trouwjurk gewoon zo goed dat het als magie aanvoelt, en we zouden hier precies hetzelfde zeggen.

Aanbevolen: