15 tv-programma's kunnen zowel mannen als vrouwen samen bingewatchen

Inhoudsopgave:

15 tv-programma's kunnen zowel mannen als vrouwen samen bingewatchen
15 tv-programma's kunnen zowel mannen als vrouwen samen bingewatchen
Anonim

Het kan moeilijk zijn om een tv-programma te vinden waar iedereen van kan genieten, aangezien ieders interesses verschillen. Niet iedereen houdt van sciencefiction- of misdaadshows, net zoals niet iedereen naar een tranentrekkend drama wil kijken. We begrijpen het! Gelukkig zijn schrijvers gaan ontdekken dat hun shows het beter doen als ze genres combineren, omdat ze meer mensen kunnen aanspreken. Bovendien zijn shows interessanter als ze veel lagen bevatten.

Dankzij deze verschuiving zijn er meer shows dan ooit tevoren die zich richten op meerdere demografische groepen. Je kunt om de beurt stoppen met het kiezen van shows om naar te kijken, en in plaats daarvan samen zitten en genieten van dezelfde show met je partner, vriend of kamergenoot!

15 Vreemde dingen maken sciencefiction interessant voor iedereen

Vreemde dingen
Vreemde dingen

Tenzij je de afgelopen jaren onder een steen hebt geleefd, heb je waarschijnlijk wel eens gehoord van de populaire Netflix-show Stranger Things. Deze serie combineert zeker genres om verschillende fanbases aan te spreken en het werkt helemaal! Sommige mensen houden van de sciencefiction-elementen, terwijl anderen dol zijn op het coming-of-age-verhaal of zelfs de romantische subplots. We raden je zeker aan om Stranger Things uit te proberen tijdens je volgende binge-sessie.

14 Tiger King kan wat discussies veroorzaken, maar het zal interessant zijn

Tijger koning
Tijger koning

Tiger King ging in première net toen de quarantaine begon en wat een perfecte timing. De show is een enorm succes geworden en heeft zelfs geleid tot een echte politiezaak om te heropenen dankzij nieuw bewijs en verlangen naar antwoorden. Hoewel het misschien wat discussies in huis veroorzaakt, is Tiger King de moeite waard, zodat je je niet buitengesloten voelt.

13 The Office is een geweldige show om naar te kijken als je niet wilt nadenken

Het kantoor
Het kantoor

Soms is de aantrekkingskracht van binge-watching-tv dat je je wereld kunt verlaten en de wereld van iemand anders kunt betreden. The Office is een geweldige show om naar te kijken als je genoeg hebt van je eigen dagelijkse leven, deels omdat het aanvoelt als het echte leven, maar zoveel meer komisch en ineenkrimpend.

12 De gemaskerde zangeres laat je zingen en gekke gissingen bedenken

De gemaskerde zangeres
De gemaskerde zangeres

Zangwedstrijden zijn al tientallen jaren een hoofdbestanddeel van reality-tv, maar The Masked Singer tilt het naar een heel ander niveau. Niet alleen zullen jij en je medekijker het leuk vinden om mee te zingen met de liedjes, maar je zult je ook als een detective voelen die probeert te achterhalen welke beroemdheden er in die gekke kostuums zitten.

11 Friday Night Lights is een klassieker die voetbal interessant maakt

Vrijdag nacht lichten
Vrijdag nacht lichten

Veel shows hebben geprobeerd de wereld van het middelbare schoolvoetbal vast te leggen, maar niemand is erin geslaagd het zo goed te doen als Friday Night Lights. Je vult niet alleen de leegte in je hart die sport mist, maar je zult ook geïnvesteerd worden in de gecompliceerde levens van de tieners en volwassenen die Dillon, Texas naar huis bellen.

10 On My Block brengt een frisse kijk op het coming-of-age-verhaal

Op mijn blok
Op mijn blok

Relatief onbekend, On My Block heeft onlangs zijn derde seizoen uitgezonden op Netflix en verdiende een plek in de nieuwste "Top 10"-beoordelingsfunctie van Netflix. Deze show is perfect voor iedereen die van coming-of-age-verhalen houdt, maar laat je niet misleiden, want het is niet zoals andere coming-of-age-verhalen. Deze show speelt zich af in South Central LA en opent echt onze ogen voor de harde realiteit waar zoveel jonge kinderen mee te maken hebben.

9 Gearresteerde ontwikkeling laat je zo hard lachen dat je gaat huilen

Afbeelding
Afbeelding

Tenzij je alleen woont, zit je waarschijnlijk opgesloten in familieverband of anderszins. Binnen vastzitten kan je doen beseffen dat je familie een beetje gek is en dat hun eigenaardigheden vervelend kunnen zijn. In plaats van het op hen af te reageren, raden we je aan Arrested Development te binge. Je zult na het kijken zeker dankbaar zijn dat je geen deel uitmaakt van de Bluth Family.

8 Je zult 90 dagen verloofde liefhebben of haten, misschien zelfs allebei

90 dagen verloofde
90 dagen verloofde

Een van de meest spraakmakende reality-tv-shows aller tijden is niemand minder dan TLC's 90 Day Fiance. De show draait om Amerikaanse burgers die liefde in het buitenland vinden en hun belangrijke anderen naar de Verenigde Staten brengen om met hen te trouwen. De show is zo succesvol geweest, het heeft verschillende spin-offs, waaronder een die de Amerikaanse burgers volgt die naar het buitenland verhuizen.

7 Goede meiden zullen je naar de tv laten schreeuwen vanwege de domheid van de personages

Goede meisjes
Goede meisjes

Vrouwen die zichzelf in de problemen brengen, is op dit moment zo'n beetje zijn eigen genre, maar niemand doet het zo dom als de drie vrouwen in Good Girls. Nadat ze een supermarkt hebben beroofd om hun gezin te redden, raken deze drie vrouwen betrokken bij een bendeleider. De show is een geweldige binge en zal je laten lachen en je hoofd schudden om de dwaze schema's die deze vrouwen bedenken om te proberen zichzelf uit de problemen te krijgen.

6 The Mandalorian is een van de beste Star Wars-verhalen die er zijn

De Mandaloriaan
De Mandaloriaan

Het is gek om te denken dat iemand Star Wars zou kunnen haten, maar we weten dat dat soort mensen bestaat - misschien ben jij het zelfs. Ongeacht je mening over de Star Wars-serie, raden we je ten zeerste aan om The Mandalorian toe te voegen aan je lijst met shows om te binge tijdens de quarantaine. Onlangs geprezen als het beste Star Wars-verhaal ooit, heeft The Mandalorian voor elk wat wils.

5 Bob's Burgers is de perfecte geanimeerde familie-sitcom

Bob's Burgers
Bob's Burgers

Geanimeerde familie-sitcoms bestaan al tientallen jaren, maar zelfs The Simpsons overtreffen de familie Belcher op Bob's Burger niet. Er is gewoon iets aan de gezonde aard van de Belchers waardoor we "volgende aflevering" raken, zelfs als we zouden moeten gaan eten. Je zult lachen, huilen en de tijd uit het oog verliezen als je naar deze show kijkt.

4 Als je van Disney houdt, is het Imagineering-verhaal de keuze voor jou

Het Imagineering-verhaal
Het Imagineering-verhaal

De Disney Parken hebben een speciaal plekje in de harten van veel mensen. Omdat alle parken momenteel gesloten zijn, proberen veel fans Disney Magic in huis te halen. Als dit klinkt zoals jij, dan raden we je zeker aan om de docu-serie The Imagineering Story op Disney+ te bekijken. De meerdelige serie verkent de geschiedenis van de Disney Parken vanaf het begin tot nu.

3 Twin Peaks laat je dagenlang detective spelen

Afbeelding
Afbeelding

Misdaadshows zijn altijd leuk om met andere mensen te kijken, omdat je elkaar kunt helpen de mysteries op te lossen. Hoewel CSI misschien het hoofdbestanddeel van de misdaadshow is, vinden we zeker dat je Twin Peaks moet bekijken. Zoals veel van de shows op deze lijst, is het niet alleen een misdaadshow, maar combineert het genres met drama en romantiek.

2 Je zult begrijpen waarom mensen een hekel hebben aan werken in de detailhandel na Binging Superstore

Superwinkel
Superwinkel

Terwijl velen van ons thuis "vastzitten", trotseren winkelmedewerkers de storm om ervoor te zorgen dat we toegang hebben tot eindeloze boodschappen en al het toiletpapier dat we nodig hebben. Hoewel het geen geheim is dat winkelmedewerkers hun baan meestal verachten, is het misschien niet altijd duidelijk waarom. Bekijk een aflevering van Superstore en je zult snel leren hoe vreselijk klanten kunnen zijn.

1 The Circle is de beste nieuwe realityshow van het jaar

De cirkel
De cirkel

De eerste Netflix-show die niet het hele seizoen in één keer uitbracht, werd al snel een fenomeen onder fans van reality-tv. De show is deels Big Brother, deel Catfish en heel veel drama. Je zult veel plezier beleven aan het kijken naar deze deelnemers die hun valse identiteit leren kennen, en onderweg zeker lachen en misschien zelfs huilen.

Aanbevolen: