De meest overschatte CW-shows (en 5 echt goed)

Inhoudsopgave:

De meest overschatte CW-shows (en 5 echt goed)
De meest overschatte CW-shows (en 5 echt goed)
Anonim

Afhankelijk van je leeftijd, herken je dit televisienetwerk als The WB of The CW. In 2006 werd The WB in feite The CW, dus eigenlijk zijn ze hetzelfde. Welke naam je ook kiest, de inhoud blijft hetzelfde. Het netwerk staat bekend om tv-programma's gericht op tieners die genieten van alles wat dramatisch is.

Het zou gemakkelijk zijn om hier te zitten en de beste shows van The CW te rangschikken, maar we hebben het gevoel dat veel van hen momenteel meer lof krijgen dan ze verdienen. Hoewel niemand verwacht dat hun catalogus met tv-programma's overeenkomt met wat HBO de afgelopen 30 jaar heeft gebracht, is het te veel gevraagd om een solide verhaallijn en enkele acteurs met zichtbaar talent? Misschien wel. Vandaag zullen we de meest overschatte shows van The CW doornemen, en er ook een paar toevoegen die echt geweldig zijn geworden.

15 Overschat: Riverdale is een hete puinhoop

We beginnen hier sterk, want we weten dat Riverdale een zeer grote fanbase heeft. We willen er echter op wijzen dat de serie, afgezien van het feit dat de cast buitengewoon aantrekkelijk is, nauwelijks enige zin heeft. De verhalen worden met de aflevering vreemder en eerlijk gezegd wordt het acteren alleen maar erger. Het is verontrustend dat ze zulke geliefde personages verpesten.

14 Overschat: niet alles heeft een herstart nodig

Tenzij je er 100% zeker van bent dat je hebt wat nodig is om een erfenis voort te zetten, moet herstarten met rust worden gelaten. Natuurlijk hebben Will & Grace een overwinning behaald en technisch gezien is Westworld van HBO een reboot van een klassieke film, maar over het algemeen hebben we meer blindgangers dan successen gezien. De CW's Dynasty is daar een goed voorbeeld van. Wederom een zeer aantrekkelijke cast, maar een verhaal dat keer op keer plat v alt.

13 Eigenlijk goed: de CW sloeg goud met bovennatuurlijke

Zelfs als horror niet jouw favoriete genre is, moet je deze show wat krediet geven. Supernatural is al sinds 2005 in de lucht en fans wachten nu op het moment dat de seriefinale eindelijk uitkomt, omdat de productie is vertraagd. De show bevat twee broers die op demonen jagen en voor een CW-show is het verrassend eng. Voldoet zeker aan de hype!

12 Overschat: Gossip Girl verloor ons na het eerste seizoen

Hoewel we weten dat fans enthousiast zijn over alle beschikbare informatie over de nieuwe Gossip Girl-reboot, moeten we zeggen dat we niet zo enthousiast zijn. Hoewel deze serie gedurende het eerste en misschien zelfs tweede seizoen een trendy kijk op het high-fashion leven van de elite van Manhattan bood, verloor de show daarna volledig zijn voorsprong. Dan die Gossip Girl is, is misschien wel de slechtste plotwending in de tv-geschiedenis.

11 Overschat: de 100 verspilde zijn potentieel aan slechte acteurs

Hoewel we het er volledig mee eens zijn dat het verhaal achter The 100 sterker is dan wat de meeste CW-shows hebben, is het buitengewoon moeilijk om lang genoeg voorbij het slechte acteerwerk te komen om echt te genieten van het verhaal dat ze proberen te vertellen. Een serie over delinquente tieners die vanuit de ruimte naar beneden worden gestuurd om te kijken of de aarde leefbaar is na een nucleaire oorlog, zou zoveel beter moeten zijn dan het is.

10 Eigenlijk goed: Jane The Virgin is alles wat mensen zeggen en meer

Jane the Virgin heeft een enorme schare fans en na slechts een handvol afleveringen te hebben gezien, begrijp je waarom. Deze veramerikaniseerde telenovela hebben we nog nooit eerder gezien op The CW. Een verhaal over een onschuldig meisje dat zwanger raakt zonder seks te hebben, is even ontroerend als gek. Er zit zoveel humor en hart in deze serie, dat we je serieus aanraden om het eens te bekijken.

9 Overschat: jullie weten dat er andere vampiershows zijn, toch?

Hoewel we The CW niet de schuld kunnen geven van het profiteren van de vampiergekte, hadden we echt meer van hen verwacht. Het netwerk heeft in de loop der jaren immers een aantal pareltjes op de bovennatuurlijke afdeling afgeleverd. Echter, The Vampire Diaries is gewoon niet erg goed. Terwijl True Blood en Buffy altijd als klassiekers zullen worden beschouwd, kunnen TVD en Twilight beide beter in de jaren 2010 blijven.

8 Overschat: Echt, 9 seizoenen?

Laten we hier wat feiten bekijken. One Tree Hill ging in première in 2003 en liep tot 2012. Hoewel het verhaal net zo goed begon als elk ander tienerdrama uit de vroege jaren 00, kunnen we niet begrijpen hoe het 9 seizoenen heeft kunnen doorgaan. FOX's The O. C. ging ook in première in 2003, hoewel ze aanvankelijk populairder waren, besloten ze de boel af te sluiten met 4 seizoenen.

7 Eigenlijk goed: Veronica Mars is de beste CW-onderneming van Kristen Bell

Hoewel sommige sterren hun start hebben gemaakt op Disney Channel, is Kristen Bell een beetje een CW-baby. Eerst de hoofdrol in Veronica Mars, een werkelijk uitzonderlijk programma over een middelbare scholier met een talent voor het oplossen van mysteries, en later gecast als de stem van Gossip Girl in de eerder genoemde serie. Het is duidelijk dat een van haar projecten er beter uitziet dan de andere…

6 Overschat: 90210 biedt niets nieuws

Aangezien deze serie uit 2008 eigenlijk de vierde aflevering is van de televisiefranchise Beverly Hills, 90210, hoeven we niet te hard te drukken om duidelijk te maken dat deze show niets origineels is. Een meisje uit een klein stadje verhuist naar de glamoureuze postcode 90210, waar iedereen super aantrekkelijk is, maar ook heel gemeen. Oeps, we hebben zojuist ongeveer 100 televisieprogramma's beschreven …

5 Overschat: kunnen we geen klassieke karakters onaangeroerd laten?

Nogmaals, we hebben The CW die een geliefd personage tot leven wekt. Nancy Drew heeft tot nu toe slechts 1 seizoen, maar The CW heeft al groen licht gegeven voor een tweede. De serie is wat je zou verwachten, een jong meisje met slechte detectivevaardigheden die persoonlijke trauma's moet overwinnen om de dag te redden. Ben er geweest en heb het in het verleden beter gedaan. Sorry, niet sorry!

4 Eigenlijk goed: Gilmore Girls verdient alle liefde

Op dit moment zijn we hier om alles te verdedigen dat voortkomt uit de briljante geest van Amy Sherman-Palladino. Gilmore Girls is sinds 2007 niet meer in de lucht geweest (exclusief de 4-delige revival van Netflix), maar het houdt nog steeds volledig stand. De muziek, de setting, de verwijzingen naar de popcultuur en de snelle humor, er is een eindeloze lijst met dingen om van te houden aan deze serie.

3 Overschat: Tom Welling is geweldig, maar Smallville niet

De televisiewereld, die in 2001 in première ging, was gewoon niet klaar voor helden zoals nu. Hoewel Smallville niet de slechtste serie is die hier vandaag wordt vermeld, klopt het gewoon niet als je het vergelijkt met recentere superheldeninhoud. Zoals de grote Sheldon Cooper ooit klaagde: "Ik heb tien jaar gewacht om een man te zien waarvan iedereen weet dat hij kan vliegen, vliegen."

2 Overschat: nog steeds niet vergelijkbaar met andere helden

Hoewel The CW's Arrowverse zeker enkele winnaars heeft, moeten we zeggen dat het de hoogste tijd is dat we de stekker uit The Flash trekken. Onlangs vernieuwd voor een 7e seizoen, vinden we het moeilijk te geloven dat de showrunners nog verhalen te vertellen hebben. Hoewel Grant Gustin een getalenteerde hoofdrolspeler is, is deze serie voorbij zijn topseizoenen geleden.

1 Eigenlijk goed: tv wordt niet beter dan Buffy The Vampire Slayer

Joss Whedon leverde een meesterwerk af in zijn hitserie Buffy the Vampire Slayer. Echt een van de beste dingen die The CW ooit is overkomen, deze serie had het allemaal. Hoewel de nadruk altijd op het bovennatuurlijke ligt, heeft de serie ook hilarische dialogen, sympathieke personages, baanbrekende thema's en de allerbeste muzikale aflevering van een tv-serie ooit.

Aanbevolen: