Ex On The Beach: welke stellen zijn nog steeds samen in 2020?

Inhoudsopgave:

Ex On The Beach: welke stellen zijn nog steeds samen in 2020?
Ex On The Beach: welke stellen zijn nog steeds samen in 2020?
Anonim

Er is geen tekort aan datingshows als het gaat om reality-tv. Tv-netwerken en streamingdiensten hebben hele collecties van dit soort shows, van Too Hot tot Handle tot Bachelor. Een van de meest interessante nieuwkomers in het genre is Ex on the Beach.

Gebaseerd op een Britse show met dezelfde naam, bevat de MTV-serie een verscheidenheid aan televisieberoemdheden en reality-persoonlijkheden die samenleven met hun voormalige partners. Het uiteindelijke doel is om te zien of ze opnieuw een relatie kunnen aangaan en liefde kunnen vinden.

Zoals je van zo'n realityshow mag verwachten, komt er geen einde aan drama, controversiële momenten en romantiek in Ex on the Beach. Maar wat de meeste mensen van elk seizoen willen weten, is wie er koppelt en of ze een keer buiten in de echte wereld bij elkaar zullen blijven.

13 Cory Wharton en Taylor Selfridge doen het nog steeds goed

Cory Wharton en Taylor Selfridge kwamen samen in het eerste seizoen van Ex on the Beach en ze bleken meteen een van de meest populaire koppels in de show te zijn. Ze bleven in een relatie lang nadat de show was uitgezonden. In oktober 2019 bevestigde het paar zelfs dat ze niet alleen nog samen waren, ze verwachtten zelfs hun eerste kind toen Taylor zwanger was. Ze gingen echter kort na het einde van het eerste seizoen uit elkaar voordat ze met elkaar verzoenen.

12 Lexi Kaplan en Max-Davis Kurtzman uit seizoen 3 zijn nog steeds samen

Lexi Kaplan en Max-Davis Kurtzman kwamen samen op de show ondanks de bemoeienis van Lexi's tweelingzus. Ze blijken een van de weinige echte succesverhalen van Ex on the Beach, aangezien ze nog steeds samen zijn. Dat blijkt tenminste uit alle openbare informatie over het koppel die momenteel beschikbaar is. Ze verschenen zelfs op de reüniespecial om hun relatie in 2019 te bevestigen.

11 Rob Tini en Jozea Flores beëindigden hun relatie in 2019

Rob Tini en Jozea Flores waren de favoriete koppels van veel fans op Ex on the Beach. Alles leek tenslotte goed voor ze te gaan terwijl ze in het huis op de show waren, zonder problemen of hikken. Helaas voor het paar duurden ze niet lang nadat ze terug waren in de echte wereld. Uit de weinige informatie die werd gegeven, bleek dat Jozea vermoedde dat Rob haar bedroog en ze vertrok nadat ze hem had beschuldigd.

10 Georgia Steel en Callum Izzard zijn verloofd, maar splitsen in 2020

Georgia Steel en Callum Izzard zagen eruit alsof ze een van de echte succesverhalen van Ex on the Beach zouden worden. Niet alleen konden de twee in de show met elkaar opschieten als een huis in brand, maar hun relatie leek ook buiten snel te groeien. Volgens berichten in de media was het paar zelfs een maand later verloofd. Dat alles eindigde in 2020 toen ze hun verloving verbraken en na zeven maanden daten uit elkaar gingen.

9 Janelle Shanks en Darian Vandermark lijken nog steeds een koppel

De exacte relatiestatus van Janelle Shanks en Darian Vandermark is niet duidelijk. Veel verkooppunten melden dat ze nog steeds samen zijn en er is geen informatie van het paar over de vraag of ze uit elkaar zijn gegaan of met elkaar blijven uitgaan. Het kan natuurlijk zijn dat ze hun persoonlijke leven privé houden, zodat andere mensen het niet kunnen zien.

8 Kenya Scott en Tevin Grant lijken niet samen te zijn in 2020

Kenya Scott en Tevin Grant maakten vrij vroeg contact met Ex on the Beach en het leek erop dat ze een sterk stel zouden worden zodra ze de reality-tv-show verlieten. Wat er precies tussen hen is gebeurd, is niet volledig bekend, aangezien het paar niet echt in het openbaar over hun relatie heeft gesproken. Toch lijken ze niet samen te wonen uit hun posts op sociale media en gaan er online veel geruchten dat ze niet meer samen zijn.

7 Cameron Armstrong en Alexis McNeal gingen uit elkaar in 2019

Cameron en Alexis waren een van de vele koppels die samenkwamen in de show, een band met hun liefde voor muziek. Nadat ze in de show waren verschenen en als een paar waren vertrokken, ontmoetten ze zelfs elkaars ouders, waardoor hun relatie schijnbaar werd versterkt. Het zou echter snel misgaan toen Cameron toegaf dat hij nog steeds bij zijn kamergenoot Ariana wilde wonen en nog steeds gevoelens had voor de andere vrouw.

6 Maya Benberry en Malcolm Drummer gingen uit elkaar na de show

Maya Benberry en Malcolm Drummer verschenen niet vaak samen in het openbaar nadat ze Ex on the Beach hadden verlaten. Er was heel weinig informatie over of ze nog samen waren of uit elkaar waren. Echter, de reünie special onthulde dat de twee uit elkaar waren. De opgegeven reden was dat Maya had geloofd dat Malcolm haar bedroog terwijl ze samenwoonden. Wat precies tot de ineenstorting van de relatie had geleid, werd nooit volledig onthuld.

5 Nicole Ramos en Chad Johnson gingen uit elkaar in maart 2019

Nicole en Chad kwamen samen in huis, maar brachten slechts een korte tijd samen door. In feite hadden ze een van de kortste relaties van iedereen die in de show is verschenen. Ze kwamen uiteindelijk weer bij elkaar ondanks een paar tegenslagen, zoals Chad die een andere ex achtervolgde, maar om verschillende redenen de buitenkant niet haalde. De belangrijkste daarvan was het feit dat ze gewoon een dak ver weg woonden om goed te kunnen werken.

4 Murray Swanby en Cheyenne Parker zijn niet langer samen vanaf maart 2019

Veel mensen hadden kunnen vermoeden dat Murray Swanby en Cheyenne Parker niet lang samen zouden zijn na hun seizoen van Ex on the Beach. De leugendetectortests in de show hebben immers op de een of andere manier niet overtuigend aangetoond of Murray trouw of 100% waarheidsgetrouw was geweest. Ondanks dat het paar bij elkaar bleef en probeerde te zien of ze succesvol konden zijn, gingen ze korte tijd later uit elkaar omdat Murray nog steeds gevoelens voor andere mensen had.

3 Morgan Willett en Jay Starrett gingen bijna onmiddellijk uit elkaar

Morgan Willett en Jary Starrett hebben mogelijk een van de vreemdste verhalen uit Ex on the Beach. Bijna onmiddellijk nadat ze die show hadden verlaten, moest Morgan vertrekken om een andere serie te filmen genaamd The Challenge: War of the Worlds. Volgens verschillende bronnen kwam Jay erachter dat Morgan hem bedroog terwijl hij in de serie was. De twee spraken elkaar uiteindelijk aan de telefoon en besloten de relatie te beëindigen, omdat ze het gevoel hadden dat ze te snel in de relatie waren gestapt.

2 Angela Babicz en Nelson Thomas zijn in maart 2020 weer uit elkaar gegaan

Angela Babicz en Nelson Thomas hadden het zwaar op Ex on the Beach. Het paar had een aantal problemen tijdens de show, met suggesties dat Nelson haar een aantal keer had bedrogen. Uiteindelijk vertrokken ze echter als een paar en bleven ze vrij lang daten. Helaas hield het paar het niet vol. Een paar maanden nadat ze in de televisieserie waren verschenen, waren ze opnieuw uit elkaar gegaan en sommigen beschreven hun relatie als giftig.

1 Mark Jansen en Elena Davies kondigden aan dat ze uit elkaar gingen in maart 2019

Mark Jansen en Elena Davies hebben een nogal gecompliceerde relatie gehad buiten Ex on the Beach. Er zijn constant berichten dat ze uit elkaar waren gegaan en in slechts een paar maanden weer bij elkaar waren gekomen. In maart 2019 hadden beiden echter in posts op sociale media en in interviews bevestigd dat ze niet langer een item waren en hadden ze hun relatie wederzijds beëindigd omdat ze niet als koppel werkten.

Aanbevolen: