Welke 'Marrying Millions'-paren zijn nog steeds samen?

Inhoudsopgave:

Welke 'Marrying Millions'-paren zijn nog steeds samen?
Welke 'Marrying Millions'-paren zijn nog steeds samen?
Anonim

Het is een tijdje geleden dat Lifetime Marrying Millions op onze schermen bracht. De show ging oorspronkelijk in première in juli 2019 en definieerde onmiddellijk opnieuw wat het betekent om rijk te trouwen.

We hebben er waarschijnlijk over nagedacht hoe gemakkelijk het leven zou zijn als we zouden trouwen met iemand die enorm rijk is. Als er echter één ding is dat Marrying Millions ons heeft geleerd, is het dat zelfs met de rijkdom, dingen niet zo eenvoudig zijn als we zouden verwachten. De eerste aflevering van de docu-serie toonde de levens van zes stellen met verschillende achtergronden terwijl ze door hun verschillen, familieacceptatie en de publieke controle die gepaard gaat met huwelijken met beroemdheden, navigeren. Terwijl sommigen erdoorheen worden getrokken, vielen anderen uiteen langs de weg.

Bijgewerkt op 16 maart 2022: Het eerste seizoen van Marrying Millions op Lifetime volgde zes koppels, van wie er vijf nog samen waren toen het seizoen eindigde. Een paar jaar later zijn echter slechts drie van de koppels nog steeds samen, en ten minste één van die drie koppels lijkt zich op glad ijs te bevinden. Gentille en Brian gingen uit elkaar tijdens de show, op de dag van hun huwelijk.

Kate en Shawn, evenals Katie en Kolton, zouden kort na het einde van hun tijd in de show uit elkaar gaan. Het jaar daarop ging een tweede seizoen van Marry Millions in première. Het nieuwe seizoen bevatte Bill en Brianna vanaf seizoen één, samen met vijf nieuwe koppels.

6 Sean Lourdes en Megan Thomas Lourdes hebben de knoop doorgehakt

Volgens The Knot ontmoetten Sean en Megan elkaar toen ze student en parttime model was aan de Universiteit van Californië. Zelfs met zijn knappe uiterlijk en jongensachtige charme duurde het lang voordat Sean Megan landde. Om precies te zijn, het kostte hem meer dan anderhalf jaar om haar zover te krijgen dat hij met hem uitging. De zaken begonnen goed te gaan voor het duo, maar dat raakte een hobbel toen Sean's vader suggereerde dat het paar een huwelijkscontract moest ondertekenen voordat ze officieel in het huwelijksbootje stapten.

Volgens Sean's vader betekende het feit dat hij in de familie van Auge Media Publishing zat, dat hij veel te verliezen had als het mis zou gaan. Dit leidde tot nogal wat drama dat gecompliceerder werd omdat Sean en Megan destijds al een 5-jarige zoon deelden, Sean Jr. genaamd. Maar zelfs met de afkeuring van de familie Lourdes, gaat het paar nog steeds sterk en niet het lijkt er niet op dat ze binnenkort voor iets of iemand zullen zweren.

5 Drew Gemma en Rosie Marin zijn ook getrouwd

Drew Gemma en Rosie Marin hadden een behoorlijk speciale relatie die verder werd versterkt door hun beslissing om de details over hun romantische leven privé te houden. Nou ja, dat duurde tenminste tot Marins vrijgezellenfeest, waar ze veel meer morste dan we hadden verwacht. Het paar had de kansen behoorlijk tegen hen gestapeld, vooral toen fans erachter kwamen dat ze elkaar ontmoetten op een datingwebsite genaamd Sugar Daddy, en als zodanig gingen we er natuurlijk van uit dat ze niet ver zouden komen.

Het werd nog ingewikkelder nadat Drew Gemma Rosie Marin bedroog. Dit paar heeft echter alle kansen getrotseerd, omdat ze niet alleen verloofd waren tijdens de show, ze trouwden ook in Costa Rica, waar ze een privéceremonie hielden met slechts een handvol mensen. Het is twee jaar later en het paar is nog steeds gelukkig samen, terwijl hun sociale media vol staan met romantische berichten waarin ze samen plezier hebben.

4 Bill Hutchinson en Brianna Ramirez zijn voorlopig nog steeds samen

Hoewel Drew Gemma en Rosie Marin een behoorlijk groot leeftijdsverschil tussen hen hadden, werd dat meestal over het hoofd gezien toen fans zich concentreerden op het bijna veertig jaar leeftijdsverschil tussen Bill Hutchinson en Brianna Ramirez. Bill is een succesvolle zakenman die in het verleden twee keer getrouwd is geweest en vijf kinderen heeft uit beide huwelijken. Het duo ontmoette elkaar in Dallas terwijl Ramirez als serveerster werkte. En zelfs met het leeftijdsverschil besloten ze de liefde een kans te geven.

Hoewel ze in seizoen 1 van de show niet door het gangpad gingen, hebben sociale media bewezen dat ze nog steeds gelukkig samen zijn. In een recent Instagram-bericht schreef Ramirez een eerbetoon aan haar partner en zei: Bedankt dat je er voor me bent wanneer het leven onverwachte wendingen neemt. Bedankt dat je me de kans hebt gegeven om te hergroeperen.”

Het is voor het paar ingewikkeld geworden sinds Bill werd gearresteerd voor verschillende gruwelijke misdaden, maar het lijkt erop dat het paar voorlopig bij elkaar blijft.

3 Kolton Pierce en Katie Hamilton gingen uit elkaar, en Katie ging verder

Kolton Pierce en Katie Hamilton ontmoetten elkaar op een nogal onverwachte manier. Het begon met Katie's dochter, Julia, die een paar vrienden bij haar thuis uitnodigde, maar ze wist niet dat een van hen het goed zou krijgen met haar moeder. Kolton, de in Dallas gevestigde muzikant, wist Katie zover te krijgen dat ze voor hem viel. De dingen namen echter een vrij abrupte wending na de show, toen hij later aankondigde dat Katie alle banden met hem verbrak na seizoen 1.

In een interview met Cheat Sheet zei hij: Nadat het seizoen was afgelopen, vertelde Katie me: 'de leeftijds- en welvaartskloof is een groot probleem voor mij. Ik ben klaar,’ wat me absoluut verblindde. Ze heeft alle communicatie van mij geblokkeerd. Ik realiseerde me na enige tijd dat mijn moraal en waarden niet overeenkwamen met die van haar. Mijn muziek bloeit meer dan ik me ooit had kunnen voorstellen, en ik waardeer iedereen die me steunt!”

Katie Hamilton is nu getrouwd met een man genaamd Blair Mitchell.

2 Gentille Chhun en Brian Bru gingen uit elkaar

Succesvolle zakenvrouw en model Gentille Chun ontmoette Brian Bru voor de eerste keer toen ze hem contracteerde voor zijn diensten in een van haar huizen in Californië. Hun connectie was onmiddellijk en de chemie was onmiskenbaar. Een tijdje daarna verloofden ze zich en begonnen ze plannen te maken voor de volgende fase van hun leven als koppel. Later werd echter ontdekt dat Brian meer dan een paar skeletten in de kast had.

Het kwam aan het licht dat Brian Bru in het verleden betrokken was geweest bij verschillende rijke vrouwen en zelfs verloofd was met een van hen. Meteen kwam Chhun erachter, ze riep het huwelijk af en verbrak de zaken met hem op het laatste moment in zijn gezicht zeggend dat hij niet "de ware" was. Nu lijkt Chhun dat deel van haar leven volledig achter zich te hebben gelaten en is ze volledig gefocust op haar carrière.

1 Shawn Isaac en Kate London zijn niet samen

Shawn Isaac en Kate London zijn verreweg een van de meest memorabele koppels die in de show zijn geweest. Het paar ontmoette elkaar in Palm Springs tijdens een conferentie waar Shawn in een panel zou spreken. Kort na hun ontmoeting groeide hun vriendschap al snel uit tot een relatie die niet bepaald over rozen ging. Langs de lijn in hun relatie werden de dingen behoorlijk rotsachtig toen het paar verschillende grote argumenten had, waarvan één gebaseerd was op het feit dat Kate erachter kwam dat Shawn haar een armband had gegeven die geen echte diamanten had.

Het gevecht bleek het begin van het einde te zijn voor het paar, want het werd alleen maar erger na de ervaring. Volgens berichten van The Cinemaholic zijn ze volledig uit elkaar gegaan.

Aanbevolen: