13 redenen waarom: elk personage dat terug zou kunnen komen in seizoen 4

Inhoudsopgave:

13 redenen waarom: elk personage dat terug zou kunnen komen in seizoen 4
13 redenen waarom: elk personage dat terug zou kunnen komen in seizoen 4
Anonim

Met het laatste seizoen van 13 Reasons Why dat binnen de komende twee weken uitkomt, kunnen we alleen maar denken aan wie we een terugkeer naar de Netflix-serie voor seizoen 4 kunnen zien. Natuurlijk zullen er de hoofdpersonen zijn die terugkeer, waarvan we sommige houden en andere waar we niet tegen kunnen. Er zijn echter veel personages wiens toekomst in de show nog steeds onzeker is.

Dus, wat kunnen we verwachten van het nieuwste seizoen? Er zijn een aantal dingen die we al weten over het komende seizoen, maar er zijn veel verrassingen waarmee we getrakteerd zullen worden. Het enige dat we in de trailer van de nieuwe serie zagen, was de laatste lezing van alle hoofdpersonages. Dat laat ons met tal van vragen die moeten worden beantwoord in seizoen 4.

Hoewel er veel vragen zijn gesteld over het plot van seizoen 4, beginnen we ons af te vragen welke personages een terugkeer kunnen maken?

15 Hoe kon Hannah Baker op de een of andere manier niet terugkeren voor het laatste seizoen?

Hannah Baker loopt door de gang
Hannah Baker loopt door de gang

Uiteindelijk begint de show te draaien rond Hannah Baker, een jong meisje dat tapes maakt die tot haar zelfmoord leiden. Ze is nauw betrokken bij het eerste seizoen en wordt zelfs gebruikt in flashbacks en als een geest in seizoen twee. Ze is echter niet te zien in seizoen drie, omdat het seizoen draait om Bryce Walker. Hoewel Hannah misschien geen hoofdbestanddeel meer is van de show, zou het logisch zijn dat ze zelfs voor een korte clip terugkeert.

14 Flashbacks met Bryce kunnen in het spel zijn nadat fans van hem hielden in seizoen 3

Bryce zit bij iemand thuis
Bryce zit bij iemand thuis

Het lijkt waarschijnlijk dat Bryce Walker zou terugkeren voor het laatste seizoen van de show, maar je moet het nog steeds in twijfel trekken aangezien hij nu dood is. Er zijn echter nog steeds veel vragen over de dood van Bryce Walker, en op basis van de trailer weten we dat hij op zijn minst zal verschijnen als een flashback voor Clay.

13 Monty was een slechterik, maar er komt vast en zeker een proces om hem heen

Monty loopt de gevangenis in met handboeien om
Monty loopt de gevangenis in met handboeien om

In de trailer zien we een gespoten bericht op de muur met de tekst: "Monty was ingelijst." Dit seizoen zou een grote wending kunnen krijgen, waaruit zou kunnen blijken dat Alex daadwerkelijk schuldig is aan de moord op Bryce Walker. Na seizoen 3 verklaarde Timothy Granaderos dat er nog meer in het verhaal van Monty zit na wat er in seizoen 3 is gebeurd.

12 Mevrouw Baker keert altijd terug in moeilijke tijden, en dat zullen er meer zijn in seizoen 4

Clay praat met mevrouw Baker over wat er gaande is op Liberty High
Clay praat met mevrouw Baker over wat er gaande is op Liberty High

Besef je wel eens dat mevrouw Baker vaak opduikt in moeilijke tijden? Mevrouw Baker werd als verdachte beschouwd van de moord op Bryce Walker en was zelfs betrokken bij enkele controversiële gesprekken met Clay Jensen. Hoewel er in het verhaal misschien geen behoefte aan haar is, lijkt het heel goed mogelijk dat ze terug zou kunnen keren.

11 Kevin Porter zou de man kunnen zijn om de school te redden

Kevin Porter kijkt terug door de gang
Kevin Porter kijkt terug door de gang

Na de tragedie waarbij Hannah Baker betrokken was, werd dhr. Porter ontheven van zijn taken als raadgever van Liberty High. Voordat hij vertrok, voegde hij een lijst met studenten toe waar hij zich zorgen over maakte, waaronder Tyler bovenaan zijn lijst. Het lijkt erop dat Tyler in de problemen kan komen op basis van de trailer, en Mr. Porter zou kunnen terugkeren en een grote rol spelen in zijn verhaal.

10 Heeft Sheri een reden om terug te komen en Clay te helpen?

Sheri kijkt boos als ze bij het voetbalveld staat
Sheri kijkt boos als ze bij het voetbalveld staat

Na seizoen twee werd Sheri een ster op sociale media. Veel mensen hielden echt van haar karakter, wat haar hielp andere rollen buiten de show te krijgen. Ze zou echter een verrassende verschijning kunnen maken als hoofdpersoon in het laatste seizoen van de show, misschien komt ze terug om Clay te helpen.

9 Nora Walker heeft nog steeds veel vragen over de dood van haar zoon

Nora Walker zit met een serieus gezicht aan haar bureau
Nora Walker zit met een serieus gezicht aan haar bureau

Denk er eens over na, mevrouw Walker heeft nog steeds veel vragen over wat er met haar zoon is gebeurd. Nu er geruchten de ronde doen dat Monty erin geluisd is, kan Nora Walker nog agressiever worden om erachter te komen wie haar zoon heeft vermoord. Ze zou een grotere rol kunnen spelen dan we zouden verwachten.

8 Leert Lainie Jensen eindelijk waar Clay bij betrokken is geweest?

Lainie Jensen kijkt neer op haar zoon terwijl hij ontbijt
Lainie Jensen kijkt neer op haar zoon terwijl hij ontbijt

We wachten constant om te zien wanneer Clay het middelpunt van de show wordt, en het lijkt erop dat dit seizoen zijn tijd is om te schitteren. Nu hij het middelpunt wordt, worden zijn ouders, vooral zijn moeder, steeds belangrijkere personages in het verhaal. Mevrouw Jensen moet misschien dieper graven om meer over haar zoon te weten te komen.

7 Chloe Rice is misschien een onderschat personage dat nog steeds een verhaal te vertellen heeft

Chloe Rice kijkt gefrustreerd als ze met Bryce praat
Chloe Rice kijkt gefrustreerd als ze met Bryce praat

Als je bedenkt dat Chloe Rice op een gegeven moment Bryce's vriendin was, zou je denken dat ze in seizoen drie een grotere rol zou hebben dan zij. Dit is een kans voor de makers om haar niet alleen terug te halen voor het laatste seizoen, maar haar ook echt een doorbraakpersonage te maken. De manier waarop fans naar Sheri keken, zou hetzelfde kunnen zijn voor Chloe.

6 Is Courtney Crimsen bereid om zich uit te spreken over alles wat er op Liberty High gebeurt?

Courtney Crimsen verbergt iets achter in een klaslokaal
Courtney Crimsen verbergt iets achter in een klaslokaal

Courtney Crimsens belang in de show lijkt te zijn afgenomen sinds het eerste seizoen waarin ze werd betrapt op uitgaan met Hannah Baker. Sindsdien is ze een veel rustiger karakter geworden. Ze is echter nog steeds erg betrokken bij al het drama dat zich afspeelt op Liberty High. Ze moet terugkeren om deel uit te maken van hoe alles zich ontvouwt.

5 De politie moet achterdochtig zijn over directeur Gary Bolan

Directeur Gary Bolan komt in pure woede naar het honkbalveld
Directeur Gary Bolan komt in pure woede naar het honkbalveld

Dus, meneer Porter is ontslagen vanwege de acties die plaatsvonden op Liberty High, maar directeur Gary Bolan krijgt een pass? Hij zou in de show moeten zijn terwijl alles zich ontvouwt op zijn middelbare school, maar hij is misschien de volgende die dit seizoen wordt ontslagen. Er gebeuren te veel dingen op deze school, dat het misschien in de handen van iemand anders moet vallen.

4 Mr. Davis moet voorbereid zijn om zijn dochter Jessica te verdedigen

Meneer Davis wijst naar het eten op tafel
Meneer Davis wijst naar het eten op tafel

Alex en Jessica zouden in grote problemen kunnen komen als ze bij het dok werden gevonden toen Bryce Walker stierf. Jessica's vader, Mr. Davis, zou dit seizoen erg betrokken kunnen zijn, aangezien zijn dochter in grote problemen zou kunnen komen. We hebben hem de afgelopen seizoenen kort gezien, maar we konden hem een meer prominente rol zien spelen.

3 Caleb moet zijn weg terug vinden naar Tony

Caleb en Tony zitten aan de rand van de boksring
Caleb en Tony zitten aan de rand van de boksring

Het liep een beetje uit de hand voor Tony in seizoen drie, toen zijn familie werd gedeporteerd. Caleb heeft niet zo'n grote rol gespeeld als hij zou kunnen in de show, maar we zouden hun relatie moeten zien voortduren of mogelijk breken op basis van de acties die plaatsvinden in het komende seizoen.

2 Zou meneer Baker kunnen komen opdagen?

Meneer Baker zit in zijn apotheek om klanten te helpen
Meneer Baker zit in zijn apotheek om klanten te helpen

Na het eerste seizoen zagen we meneer Baker niet veel meer na de dood van zijn dochter. Hij verscheen in seizoen twee vanwege het proces tegen zijn dochter, maar was niet in het derde seizoen. We weten alleen dat hij met een andere vrouw is. Dit is misschien wat langdradig, maar meneer Baker zou een verrassende cameo kunnen maken.

1 Justin heeft veel pijn doorstaan, maar waar is zijn moeder?

Justin praat met zijn moeder tijdens een emotioneel gesprek
Justin praat met zijn moeder tijdens een emotioneel gesprek

Gedurende de hele show had Justin veel pijn. Zijn verhaal is misschien wel een van de minst besproken, omdat er zoveel is gebeurd met de personages om hem heen. We hopen te zien waar Justin's pad hem toe heeft geleid, en dat zou op een gegeven moment de terugkeer van zijn moeder moeten inhouden.

Aanbevolen: