Van paria's tot leven in paleizen: 8 beroemdheden die ooit dakloos waren

Inhoudsopgave:

Van paria's tot leven in paleizen: 8 beroemdheden die ooit dakloos waren
Van paria's tot leven in paleizen: 8 beroemdheden die ooit dakloos waren
Anonim

Op het eerste gezicht lijkt het leven van beroemdheden sprankelend en perfect. Ze mogen constant reizen. Ze zijn te zien in geweldige films en zijn over de hele wereld bekend. Ze hebben enorme salarissen die hen een onvergelijkbare luxe bieden die zelden door iemand anders wordt bereikt. De dingen zijn echter niet altijd wat ze lijken.

Niet alle beroemdheden hadden een gemakkelijke start van hun carrière. Veel beroemdheden vechten tegen demonen die vergelijkbaar zijn met de rest van de wereld. Sommige beroemdheden worstelen met gezondheidsproblemen, verslaving en financiële instabiliteit. Blijf scrollen om erachter te komen welke beroemdheden op een bepaald moment dakloos waren.

8 Carmen Electra

Deze Amerikaanse actrice, zangeres, model en media-persoonlijkheid heeft niet altijd in de luxe schoot van roem geleefd. Toen ze net begon, werd ze door een vreselijk verraad dakloos. Haar ex-vriendje heeft haar spaargeld eigenlijk van haar gestolen en ze bleef met niets achter. Haar talent en doorzettingsvermogen hebben haar echter geholpen om te slagen en te komen waar ze nu is.

7 Halle Berry

Deze Amerikaanse actrice heeft een Academy Award en een zeer succesvolle carrière, dus het is verbazingwekkend dat ze op een gegeven moment dakloos was. Ze woonde in een opvang voor daklozen met haar moeder toen ze begin twintig was toen ze in Chicago woonde. Ze zegt dat het haar heeft geleerd om voor zichzelf te zorgen.

6 Jim Carrey

Jim Carrey is een van de bekendste acteurs van de eeuw, dus het zal je misschien verbazen dat hij dakloos was toen hij jong was. Zijn jeugd was ruwer dan die van de meeste mensen. Hij moest eigenlijk de middelbare school verlaten om zijn gezin te onderhouden, en uiteindelijk leefde hij samen met zijn ouders uit zijn auto. Daarna woonde hij in een tent in de voortuin van zijn zus.

5 Sylvester Stallone

Sylvester Stallone staat bekend om de donkere en humeurige rollen die hij in Hollywood speelt. Hij is ook een fervent kunstenaar ook. Hij bracht echter vele weken door met slapen bij een bush alte omdat hij uit zijn appartement in New York werd gezet. Hij kon de huur niet betalen, dus werd hij op straat achtergelaten.

4 Dr. Phil

Dr. Phil heeft een bachelor, master en Ph. D. in psychologie, en hij is een van de meest bekende en succesvolle psychologen ooit. Zijn jeugd was echter veel nederiger. Hij woonde in een auto met zijn vader in Kansas toen hij 12 was. Toen ze eindelijk aan hun dakloosheid konden ontsnappen, vervolgde Dr. Phil zijn opleiding en ging daarna naar de praktijk van zijn vader.

3 Steve Harvey

Deze legendarische televisiepersoonlijkheid begon met allerlei klusjes die zijn rekeningen niet konden dekken. Dit leidde ertoe dat hij dakloos was tijdens zijn eerste dagen. Hij leefde uit zijn auto en probeerde gewoon de eindjes aan elkaar te knopen. Hij was drie jaar lang dakloos voordat hij overeind kon komen.

2 Kelly Clarkson

Kelly Clarkson is gemakkelijk een van de meest getalenteerde zangeressen van haar generatie. Ze was echter niet altijd een succesvolle artiest. Ze begon zoals de meeste artiesten in L. A., hongerig en arm. Toen ze eindelijk een appartement kon krijgen, gebeurde er een ongeluk waardoor ze een tijdje dakloos was.

1 Jennifer Lopez

J-Lo heeft nog een veelvoorkomend verhaal over haar overgang naar roem. Haar ouders steunden haar beslissing om de showbusiness in te gaan niet. Ze verliet haar ouderlijk huis en ging alleen op pad. Ze sliep in een dansstudio totdat ze naam begon te maken.

Aanbevolen: