Wie was Hannah Brown voor de vrijgezellin?

Inhoudsopgave:

Wie was Hannah Brown voor de vrijgezellin?
Wie was Hannah Brown voor de vrijgezellin?
Anonim

Fans van The Bachelor en The Bachelorette weten alles over Hannah Brown. Ze bracht het allemaal naar buiten op zoek naar liefde, maar geen van haar optredens in de 'Bachelor-franchise' eindigde met een wervelende bruiloft. Dat wil niet zeggen dat ze geen romantiek vond zolang het duurde.

Brown deed eerst mee aan The Bachelor en daarna aan The Bachelorette. Hoewel ze wel wat connecties maakte, verliep de realityshow uiteindelijk niet zoals ze had gehoopt. Er waren geen trouwklokken en geen bruidsjurk.

Hannah Brown is nog steeds vrijgezel en klaar om zich te mengen, Brown is waarschijnlijk teleurgesteld dat ze nog niet heeft gezegd: "Ja, dat doe ik", maar de ervaring met de immer populaire realityshow was zeker niets minder dan spectaculair. Deze shows brengen roem (en tal van nieuwe carrièremogelijkheden) voor sommige deelnemers.

Voordat Brown bekend was bij de massa, had ze haar eigen geschiedenis. Er is meer aan de beroemdheid dan op het eerste gezicht lijkt, en deze weetjes geven inzicht in haar interessante verleden.

10 Na haar afstuderen aan de universiteit, was ze een interieurontwerper

Hannah Brown in witte jurk poserend in rode kamer
Hannah Brown in witte jurk poserend in rode kamer

Brown heeft het talent om dingen er goed uit te laten zien, dus werken als interieurontwerper was de perfecte carrière voor haar. Hoewel ze momenteel niet in het veld werkt, is het iets waar ze altijd weer op terug kan komen nadat haar "15 minutes of fame" voorbij zijn. Brown lijkt veel te weten over stijl, en ze kan haar talenten gebruiken om huizen en andere ruimtes er spectaculair uit te laten zien.

9 Ze begon op 15-jarige leeftijd met het schoonheidswedstrijdcircuit

Hannah Brown schoonheidswedstrijd
Hannah Brown schoonheidswedstrijd

Sinds Hannah Brown's tienerjaren houdt ze van schoonheidswedstrijden. Ze ziet er goed uit en heeft een parmantige persoonlijkheid waardoor ze opviel tussen andere deelnemers. Ze heeft een prachtige glimlach en een hoop zelfvertrouwen, en ze gebruikte deze eigenschappen om haar doelen te bereiken. Hoewel ze niet langer meedoet aan de optocht, heeft de ervaring haar zeker veel levenslessen geleerd en heeft ze haar geleid tot waar ze nu is.

8 Ze werd in 2018 tot Miss Alabama USA gekroond

Hannah Brown Miss Alabama
Hannah Brown Miss Alabama

Twee jaar geleden werd Hannah Brown Miss Alabama genoemd, wat haar in een exclusieve groep plaatst. De meeste vrouwen krijgen deze eer niet. Ze zit al jaren in het verkiezingscircuit en haar dromen werden werkelijkheid.

Het ontvangen van haar met juwelen versierde kroon en sprankelende sjerp moet opwindend voor haar zijn geweest, en haar vrienden en familie waren zeker onder de indruk. Deze herinneringen zullen een leven lang meegaan en Brown kan met trots terugkijken op haar prestaties. Op een dag zal ze haar kleinkinderen vertellen over haar tijd in de optochtwereld.

7 Ze studeerde in 2013 af aan de Universiteit van Alabama met een diploma communicatie

Hannah Brown afstuderen
Hannah Brown afstuderen

Bruin is een mix van hersens en schoonheid. Ze studeerde in 2013 af met een graad in communicatie en heeft haar lessen gebruikt om haar carrière te lanceren. Toen ze afstudeerde aan de Universiteit van Alabama, was het een vreugdevolle gelegenheid, gekenmerkt door enthousiasme en energie. Het harde werk wierp zijn vruchten af en Brown deed een aantal indrukwekkende dingen. Degenen met wie ze naar school ging, moeten trots zijn op haar prestaties.

6 Terwijl ze op de universiteit zat, deed ze haar en make-up om de eindjes aan elkaar te knopen

Hannah Brown
Hannah Brown

Studenten hebben extra geld nodig om de rekeningen te betalen… en om uit te gaan en plezier te hebben met hun studievrienden. Brown verdient geld door haar en make-up te doen terwijl ze op school zat. Ze is erg bekend met het opdoemen, na al die jaren in optochten te hebben gezeten. Haar vaardigheden moeten scherp zijn geweest - haar klanten vertrouwden haar om ze mooi te maken.

5 Ze zat in de Alpha Chi Omega (AΧΩ) studentenvereniging op de universiteit

Hannah Brown-studentenclub
Hannah Brown-studentenclub

Op school was Brown een studentenvereniging die in de Alpha Chi Omega-studentenclub zat aan de Universiteit van Alabama. Ze moet een aantal gedenkwaardige ervaringen hebben gehad met haar studentenclubzussen, en de once-in-a-lifetime ervaring heeft geholpen de vrouw te vormen die ze nu is geworden. De jonge vrouwen met wie ze beloofde, vormden een speciale band en ze moeten genoten hebben van het kijken naar hun vriend op reality-tv, terwijl Hannah op zoek was naar liefde.

4 Ze kende mede de vrijgezel, Caelynn Miller-Keyes, van haar verkiezingsdagen

Hannah Brown en Caelynn Miller Keyes
Hannah Brown en Caelynn Miller Keyes

Eén voormalige verkiezingsprinses was niet genoeg voor de producenten van The Bachelor, dus wierpen ze twee vrouwen die in het verkiezingscircuit waren geweest. Het punt is, we kwamen erachter dat de twee dames elkaar kenden voordat ze gingen filmen. Het werd een kwestie van twist op de show, en uiteindelijk werd Caelynn Miller-Keyes ingepakt.

Als Miss North Carolina wist Miller-Keyes het een en ander over competitie, dus ze liet het waarschijnlijk niet te zwaar op haar wegen.

3 Ze trainde 16 jaar als danseres

Hannah Brown Dancing With The Stars
Hannah Brown Dancing With The Stars

Brown was niet alleen te zien in The Bachelor en The Bachelorette, maar ze nam ook een poging tot Dancing With The Stars. Ze had echter een voorsprong, nadat ze 16 jaar als danseres had getraind. Ze gebruikte haar vaardigheden om indruk te maken op de juryleden, en fans genoten ervan haar te zien draaien en schudden.

De kostuums waren schandalig en de energie ging door het dak. Het is duidelijk dat Brown graag in de schijnwerpers staat.

2 Als onderdeel van haar Miss Alabama-platform sprak ze met meer dan 1.000 studenten over geletterdheid bij kinderen

Hannah Brown over goedemorgen Amerika
Hannah Brown over goedemorgen Amerika

Winnaars van optochten nemen vaak een zinvolle missie op zich als onderdeel van hun rol in de publieke belangstelling, en Brown besloot om van kinderliteratuur haar passie te maken. Tijdens haar loopbaan als Miss Alabama sprak ze met meer dan 1.000 studenten over de kwestie en wierp ze licht op een onderwerp dat zo belangrijk is. De kinderen moeten genoten hebben van het luisteren naar Brown, en hopelijk was de ervaring verhelderend.

1 Ze leed vroeger aan depressies en angsten

Hannah Brown huilt
Hannah Brown huilt

Zoals veel mensen over de hele wereld, heeft Brown in haar leven angst en depressie ervaren. Niet alles is altijd zo geweldig als het aan de buitenkant lijkt, en Brown is een goed voorbeeld van hoe iemand die alles lijkt te hebben, kan lijden. Hopelijk heeft ze haar worsteling met angst en depressie doorstaan en is ze er aan de andere kant uitgekomen, gezond en gelukkig. Dat verdienen we allemaal.

Aanbevolen: