Iedereen met Tyler Cameron is verbonden sinds de vrijgezellin

Inhoudsopgave:

Iedereen met Tyler Cameron is verbonden sinds de vrijgezellin
Iedereen met Tyler Cameron is verbonden sinds de vrijgezellin
Anonim

Tyler Cameron kwam naar voren als een favoriet bij de fans toen hij speelde in Hannah Brown's seizoen van The Bachelorette. Hoewel hij Hannah's seizoen niet won, bleef hij in de publieke belangstelling. Hij hielp zijn beste vriend Matt James een ster te worden in seizoen 25 van The Bachelor. Tyler was ook te zien in Barkitecture, The Real Dirty Dancing en Saturday Night Live.

Tyler Cameron's datinggeschiedenis heeft ook de krantenkoppen gehaald. Terwijl voormalig vrijgezel Hannah Brown sinds vorig jaar aan het daten is met model Adam Woolard, was Tyler niet zo enthousiast om zich te settelen in een langdurige relatie. Sinds hij in The Bachelorette speelde, is Tyler in verband gebracht met modellen, influencers en andere reality-tv-sterren. Lees verder om meer te weten te komen over de datinggeschiedenis van Tyler Cameron.

9 Hannah Brown (opnieuw)

Tyler en Hannah hielden contact na The Bachelorette. Ze maakten verbinding in augustus 2019 en Hannah steunde zelfs Tyler nadat zijn moeder was overleden. De twee gingen in maart 2020 samen in quarantaine, samen met Matt James, de broer van Tyler en een paar andere vrienden van Tyler. Tyler vertelde Us Weekly dat ze gewoon vrienden zijn. Hij zei: "Het was fijn om ons verleden een beetje achter ons te laten en die vriendschap weer te kunnen hebben."

8 Gigi Hadid

Tyler was kort gekoppeld aan Gigi Hadid nadat hij in augustus 2019 met Hannah had afgesproken. Op de Bachelor Happy Hour-podcast zei hij: "Ik wou dat ik iets meer dan twee dagen had gekregen. Maar weet je, het is ok." Hannah was niet zo blij om Tyler met Gigi te zien direct na hun afspraak. Ze schreef in haar boek: "Mijn tijd met Tyler in mijn appartement was geen zinloze afspraak […] Mijn hart stond op het spel. En hij brak het."

7 Kristina Schulman

Nadat hij met Gigi was gelinkt, had Tyler blijkbaar een relatie met Kristina Schulman. Net als Tyler is Kristina geen onbekende in de Bachelor-franchise. Ze speelde op The Bachelor en Bachelor in Paradise. Hoewel er geruchten waren dat de twee in september 2019 op een date gingen, sloot Kristina ze af. Ze vertelde Us Weekly: "Dat was niets […] Je kunt echt niet uitgaan met een andere vrijgezel zonder dat mensen denken dat je aan het daten bent."

6 Anastasia Karanikolaou

Vervolgens werd Tyler gelinkt aan Kylie Jenner's beste vriendin Anastasia Karanikolaou. Ze werden eind 2019 gelinkt. In november 2019 vertelde een bron aan Us Weekly dat ze "absoluut aan het aansluiten waren". Ze werden ook samen gespot op oudejaarsavond van 2019. Ze zouden rondhangen in LIV Nightclub in Miami om het nieuwe jaar in te luiden. Er waren echter zogenaamd "geen plannen tot nu toe."

5 Juliette Porter

Tyler Cameron werd in februari 2020 gekoppeld aan een andere reality-tv-ster. Tyler en Siesta Key-ster Juliette Porter waren naar verluidt "super flirterig" met elkaar tijdens de MAXIM Big Game Experience in Miami. Tyler was ook te zien op Juliette's Instagram-verhaal, maar Juliette ontkende later dat ze aan het daten waren.

4 Jilissa Ann Zoltko

Het gerucht ging dat Tyler in juni 2020 aan het daten was met model Jilissa Ann Zoltko. Een bron vertelde aan E! Nieuws dat het paar leerde kennen via sociale media. Ze ging toen en bezocht hem in Jupiter, Florida. De bron zei ook: "Er is een sterke flirt tussen hen, maar Tyler wil niets serieus."

3 Elizabeth Turner

Tyler Cameron was in november 2020 gekoppeld aan een ander model, Elizabeth Turner. Net als bij Jilissa communiceerden ze aanvankelijk op sociale media voordat ze elkaar persoonlijk ontmoetten. Ze zouden "een paar dates" hebben gehad, maar het was "niets ernstigs". Een bron vertelde aan E! News dat Tyler op dat moment opnieuw niet geïnteresseerd was in een vaste relatie.

2 Camila Kendra

In 2021 ging Tyler uit met model Camila Kendra. Ze gingen acht maanden met elkaar uit nadat Tyler Camila een bericht had gestuurd op sociale media. Tyler leek verliefd te zijn op Camila toen hij in interviews over haar sprak. Op de Morning Toast-podcast deelde hij dat hij haar pas op hun vijfde date mocht kussen. Een bron vertelde Us Weekly echter dat Camila het uitmaakte met Tyler toen ze besloot dat ze "zich moest concentreren op haar eigen zeer lucratieve carrière".

1 Paige Lorenze

Tyler is momenteel aan het daten met social media influencer Paige Lorenze. Hun relatie is sinds begin juli 2022 openbaar. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst in een bar in New York City en Tyler is open geweest over zijn bewondering voor Paige. Hij vertelde Us Weekly: "Het is nieuw voor zover we veel over elkaar leren, en ze is een ongelooflijke meid." Hij deelde ook dat ze "echt speciaal" is.

Aanbevolen: