Wie was Hannah Waddingham voor 'Ted Lasso'?

Inhoudsopgave:

Wie was Hannah Waddingham voor 'Ted Lasso'?
Wie was Hannah Waddingham voor 'Ted Lasso'?
Anonim

Het is moeilijk om het in Hollywood te maken, en de populairste namen die vandaag de dag werken, hebben allemaal hun eigen weg naar het sterrendom afgelegd. Of het nu een voormalige tv-ster is die een plek in de MCU bemachtigt, of een hilarische secundaire artiest die eindelijk de kans kreeg om te schitteren, alle reizen naar de top zijn uniek.

Ted Lasso is een van de meest populaire shows op tv en Hannah Waddingham was uitzonderlijk in de show. Net als vele anderen heeft haar reis onderweg een aantal gedenkwaardige tussenstops gehad.

Laten we eens nader bekijken wie Hannah Waddingham was voordat ze een hoofdrol kreeg in Ted Lasso.

Hannah Waddingham is geweldig op 'Ted Lasso'

Sinds het debuut van de show in 2020 speelt Hannah Waddingham de hoofdrol als Rebecca Welton in de hitserie Ted Lasso. Deze show heeft bijzonder goed werk geleverd door de juiste mensen in de juiste rollen te krijgen, en dit geldt vooral voor Hannah Waddingham.

Waddingham wist niet wat haar personage te wachten stond, maar ze wist al vroeg dat de show veel potentieel had.

"Geen idee voorbij de piloot, en ik overdrijf niet. Zonder iets anders te zien, wist ik dat er potentieel was. Ik las dat script en dacht: 'Oké, er is geen manier dat dit personage zal worden zoiets als ik denk dat ze is, '" vertelde ze aan T&C.

Het is duidelijk dat Waddingham een goed oog heeft, omdat haar personage zich heeft ontwikkeld tot een integraal onderdeel van de show. Andere personages zijn op zichzelf al geweldig, maar mensen houden echt van wat Rebecca in elke aflevering brengt.

De actrice doet het geweldig met Ted Lasso, en ze had een lange weg te gaan om te komen waar ze nu is.

Hannah Waddingham was in films als 'Les Miserables'

Les Misérables
Les Misérables

In de filmwereld werkt Hannah Waddingham sinds 2008. Ze staat niet per se bekend als een filmartiest, maar ze heeft in een aantal opmerkelijke projecten gespeeld, en later dit jaar komt er zelfs een groot project aan.

Voorafgaand aan Ted Lasso, verscheen Waddingham in How to Lose Friends and Alienate People, Les Miserables, Winter Ridge en The Hustle uit 2019.

Toen hij vertelde hoe het was om aan Les Miserables te werken, zei Waddingham: "Het was heel leuk. Ikzelf en Kate Fleetwood waren de twee belangrijkste bitchy fabrieksarbeiders die Anne Hathaway pestten als Fantine. Ik ontwikkelde een heel leuke relatie met Tom Hooper, de regisseur van The King's Speech, omdat hij brutaal was over muziektheater. We moesten allemaal zo lachen en Anne is een mooie meid en natuurlijk de mooie Hugh Jackman die gewoon geweldig en heel nuchter was en maakte het is echt leuk."

Dit is allemaal ouder dan Ted Lasso, maar wie haar toekomst in de gaten houdt, weet dat ze later dit jaar in Hocus Pocus 2 zal verschijnen!

Waddingham deed solide werk op het grote scherm, maar het grootste deel van haar tijd is besteed aan televisiewerk.

Hannah Waddingham nam deel aan andere spraakmakende tv-shows

Op televisie levert Hannah Waddingham sinds 2002 werk in. Ze verscheen in shows als My Hero, Footballers' Wives, Doctors, My Family en in 2015 begon ze haar tijd als Septa Unella in Game of Tronen.

Septa Unella had een gedenkwaardige run op de show, en ze was er medeverantwoordelijk voor dat Cersei's walk of shame een iconisch tafereel werd.

Zei Waddingham over het filmen van Cersei's walk of shame-scène: Mijn eerste dag ooit op Thrones stond bovenaan die trap. Mijn dochter was misschien negen weken eerder tevoorschijn gekomen, dus ik wist niet eens wat mijn naam was die dag. En ik zei tegen je: 'Oh mijn God, dit is zo episch.'… 'Oh, mijn God, raak je hier ooit aan gewend?' En je was er zo cool over. En ik dacht: ik wil net als haar worden als ik groot ben.”

Een van de meest opvallende dingen aan deze scène is natuurlijk het feit dat het personage van Waddingham een belletje luidde terwijl Cersei door King's Landing liep.

In een interview bevestigde Waddingham dat ze de bel mocht houden, hoewel het het einde van haar tijd in de show betekende.

"Dat is wanneer je weet dat je personage echt dood is. Wanneer ze je het 'held'-ding van je personage geven. Ze zeggen: 'Heel erg bedankt en tot ziens'", zei de actrice.

Voordat haar tijd bij Ted Lasso officieel van start ging, zou Waddingham ook te zien zijn in shows als Krypton en Sex Education.

Hannah Waddingham doet een aantal uitstekende dingen met Ted Lasso, en de weg die ze heeft afgelegd om te komen waar ze nu is, is echt opmerkelijk.

Aanbevolen: