Alle liefdesbelangen van Rachel Green, officieel gerangschikt

Inhoudsopgave:

Alle liefdesbelangen van Rachel Green, officieel gerangschikt
Alle liefdesbelangen van Rachel Green, officieel gerangschikt
Anonim

Rachel Green is een van de meest geliefde personages op Friends. Ze werd gespeeld door de verbluffend mooie en ongelooflijk getalenteerde Jennifer Aniston. Jennifer Aniston's tijd met in de hoofdrol als Rachel Green is waarschijnlijk haar grootste en meest memorabele rol tot nu toe. Tegenwoordig staat ze, naast acteren, ook bekend als filmproducent en zakenvrouw!

Ze staat al tientallen jaren in de schijnwerpers en we willen haar niet snel zien vertragen. Haar tijd als Rachel Green was ongelooflijk en dat gold ook voor de verschillende romantische relaties die het personage doorstond. Op dit moment weten we allemaal bij wie Rachel Green terecht is gekomen en fans van Friends zijn daar helemaal tevreden mee! Maar dat neemt niet weg dat ze onderweg andere mensen heeft gedateerd. Ze ging door een paar vriendjes, mislukte dates en verliefdheden voordat ze zich met haar wederhelft vestigde.

13 Barry Farber– Ze werd een weggelopen bruid om aan hem te ontsnappen

Barry Farber
Barry Farber

Barry Farber is absoluut Rachel Green's slechtste liefdesbelang ooit. Ze moest wegrennen (in haar trouwjurk) op de dag dat ze door het gangpad naar hem toe moest lopen omdat ze op het laatste moment besefte dat hij zo'n verwarde kerel was. Hij was volkomen egoïstisch en narcistisch! We zagen Brett Farber pas in ongeveer zes afleveringen, maar dat was genoeg voor ons om te beseffen hoe onsympathiek hij eigenlijk is. We zijn supertrots op haar omdat ze wegloopt uit die relatie.

12 Paolo– Hij flirtte met Phoebe achter Rachels rug

Paolo vrienden
Paolo vrienden

Paulo was ook een verschrikkelijke liefdesbelang voor Rachel Green. Helaas speelde hij de rol van iemand die ze kon vertrouwen en waarop ze kon vertrouwen, maar achter haar rug om probeerde hij contact te maken met Phoebe Buffay! Hij is echt een van de ergste jongens waar Rachel romantisch mee omging en ze was echt gekwetst door zijn acties.

11 Chip Matthews– Hij dumpte Rachel op prom night

Chip Matthews
Chip Matthews

Chip Matthews heeft Rachel gedumpt op het schoolbal, wat extreem in de war is. Voor dat alles was hij super laat om haar op te halen voor het schoolbal, dus haar avond was vanaf het begin bijna in de war! Hij was nooit een goede vent in Rachels leven en later nam hij Monica mee op een date en stelde haar ook teleur.

10 Mark Robinson– Rachel gebruikte hem om Ross jaloers te maken

Mark Robinson
Mark Robinson

Rachel gebruikte Mark Robinson vrijwel alleen om Ross jaloers te maken en daarom komt hij niet in een betere positie. Hij was ook behoorlijk opdringerig en probeerde zichzelf in haar leven te voegen zodra hij de eerste mogelijkheid had om dat te doen.

9 Tommy– Degene met een woedeprobleem

Tommy vrienden
Tommy vrienden

Tommy is ook niet een van Rachels beste romantische partners omdat hij een totale oplichter was en hij ook een woedeprobleem had. Hij verbergt goed zijn woede voor Rachel wanneer ze samen zijn, maar meestal is hij niet in staat zijn wrede woede te verbergen… Dat is best eng, maar ook grappig!

8 Russ– Een saaiere, minder aantrekkelijke versie van Ross

russ op vrienden
russ op vrienden

Russ is een saaiere en minder aantrekkelijke versie van Ross. In feite wordt hij gespeeld door David Schwimmer zelf met wat gezichtsprotheses toegevoegd aan de mix! Russ was absoluut niet de juiste match voor Rachel en hun super saaie en onbevredigende gesprekken bewees dat vrijwel voor iedereen.

7 Danny– Zijn relatie met zijn zus was TE griezelig

vrienden
vrienden

Rachel ging uit met een man genaamd Danny die een aardige kerel was, maar helaas was zijn relatie met zijn zus een beetje te eng. Danny en zijn zus waren super close met elkaar en ze kwamen flirterig over. Het leek alsof ze een soort van incestueuze verbintenis verborgen hielden.

6 Paul Stevens– Hij was erg… Vooruit

Paul Stevens
Paul Stevens

Paul Stevens was een cool personage in de show, simpelweg omdat hij werd gespeeld door Bruce Willis. Hij was erg… Vooruit, bij gebrek aan een betere term. Hij was heel openhartig met alles wat hij wilde zeggen en alles wat hij voelde, ook als het erop aankwam zijn romantische gevoelens aan Rachel te uiten.

5 Tag Jones– Hij was lief maar te jong

VRIENDEN
VRIENDEN

Tag Jones was een heel lieve jongen, maar hij was te jong voor Rachel. Ze realiseerde zich dat ze bij iemand wilde zijn die wat volwassener was. Hij was 24 jaar oud op haar 30e verjaardag en het cadeau dat hij haar kocht was een scooter. Ze wilde bij iemand zijn die op dezelfde plek was als zij in het leven.

4 Joey Tribbiani– We houden van Joey, maar niet als hij bij Rachel is

Joey Tribbiani
Joey Tribbiani

Joey is een van de meest geliefde personages op Friends, maar toen hij contact maakte met Rachel, was het een verhaallijn waar veel fans niet enthousiast over waren. Iedereen wist dat ze uiteindelijk met Ross zou eindigen en haar keuze om contact te maken met Joey was gewoon een beetje te rommelig.

3 Joshua Burgin– Leuk maar vergeetbaar

Joshua Burgin
Joshua Burgin

Joshua Burgin was een leuke vriend met wie Rachel Green uitging, maar hij was behoorlijk vergeetbaar! Hun relatie had niet echt veel momenten die opvielen, en ook geen momenten die een impact op Rachel hadden. Ze leek niet eens erg onder de indruk van het einde van de relatie.

2 Gavin Mitchell– Charmant maar hartstochtelijk

Gavin Mitchell
Gavin Mitchell

Gavin Mitchell was een charmant en knap persoon, maar hij was niet erg gepassioneerd om voor Rachel te vechten. Als hij meer voor haar en de relatie had willen vechten, hadden ze misschien een heel eind kunnen komen. Hij leek niet echt het type persoon dat bereid was zoveel moeite te doen.

1 Ross Geller– Rachel's duidelijke zielsverwant

Ross Geller en Rachel Green
Ross Geller en Rachel Green

Ross Geller is uiteindelijk de man met wie Rachel Green eindigde. Fans wisten vanaf de sprong dat hij haar soulmate en perfecte match was. Hij werd uiteindelijk de vader van haar kind! Het feit dat ze tegen het einde van de serie een gelukkig gezin konden stichten, is magisch.

Aanbevolen: