Vrienden: Ross, Chandler en Joey's liefdesbelangen, gerangschikt

Inhoudsopgave:

Vrienden: Ross, Chandler en Joey's liefdesbelangen, gerangschikt
Vrienden: Ross, Chandler en Joey's liefdesbelangen, gerangschikt
Anonim

De eerste aflevering van Friends ging in première op 22 september 1984. De laatste aflevering ging in première op 6 mei 2004. Het is best gek dat deze epische en geweldige show 10 jaar en 10 seizoenen heeft geduurd! De makers, David Crane en Marta Kauffman, wisten precies wat ze deden toen ze Friends tot leven brachten zodat kijkers er geobsedeerd door konden raken.

De komedie in Friends is tijdloos en alles eraan is nog steeds bijzonder voor ons, zoveel jaren later. Een van de grootste aandachtspunten voor Friends zijn de opbloeiende romances tussen personages. Op dit moment staan we op het punt de grootste en meest impactvolle liefdesbelangen van Ross, Chandler en Joey te rangschikken gedurende de 10 seizoenen van deze ongelooflijke show. Ze zijn elk met een groot aantal vrouwen uitgegaan.

15 Joey en Janine– Deze twee hadden niets gemeen

Toen Joey en Janine met elkaar uitgingen, was het best schattig, afgezien van het feit dat de twee eigenlijk niets gemeen hadden. Dit stel staat bovenaan de lijst als een van de ergste liefdesbelangen tussen Joey, Ross en Chandler samen! Als ze een betere connectie hadden, zou ze misschien hoger gerangschikt zijn.

14 Chandler en Susie– Ze toonde alleen interesse om hem in de maling te nemen

Chandler en Susie komen binnen op nummer 14 omdat ze alleen romantische interesse toonde om hem in de maling te nemen. Dat gezegd hebbende, classificeren we ze zelfs als een echt stel? Ze wilde hem terugkrijgen omdat hij met haar rotzooide toen ze kinderen waren en ze slaagde erin hem in verlegenheid te brengen door hem in een openbare badkamer achter te laten met niets anders dan een paar ondergoed!

13 Ross en Carol– Ze verliet hem voor een vrouw

Carol is waarschijnlijk een van Ross' slechtste romantische partners omdat ze uiteindelijk van hem scheidde en verder ging met een vrouw. Hij was diepbedroefd en radeloos over Carol voor een zeer lange tijd. Tot overmaat van ramp deelden ze ook een kind met elkaar dat hij maar af en toe kon zien.

12 Joey en Katie– Ze was een seriemoordenaar

Als hij terugkomt op Joey, zou zijn volgende slechtste romantische partner Katie moeten zijn. Katie was echt cool, begrijp ons niet verkeerd… Maar ze had een serieus probleem! Ze was een seriële puncher. Ze sloeg hem constant en het was niet alleen een zachte, lichte, speelse stoot. Het was pijnlijk en agressief slaan!

11 Chandler en Ginger– Ze kon niet voorbij zijn derde tepel komen

Chandler was bereid het feit te accepteren dat Ginger een nepbeen had, maar ze kon er niet omheen dat hij een derde tepel had. Hun relatie was niet gemaakt om lang mee te gaan, omdat ze het lef had om hem te veroordelen over iets dat niet per se een groot probleem was… ondanks het feit dat hij haar niet veroordeelde!

10 Ross en Emily– Hun huwelijk had niet eens mogen gebeuren

De bruiloft van Ross en Emily had eigenlijk niet eens mogen plaatsvinden. Er vielen veel te veel dingen uit elkaar in de aanloop naar de dag, en kijkers van de show dachten echt dat hun huwelijk zou worden geannuleerd. Helaas ging hij door met de bruiloft om kort daarna te scheiden.

9 Joey en Erin– Hij ontwikkelde gevoelens voor toen ze haar gevoelens voor hem verloor

Als het op Joey en Erin aankomt, was hij klaar om haar te laten vallen en verder te gaan totdat Rachel tussenbeide kwam en probeerde een relatie tussen hen verder te ontwikkelen. Toen Rachel tussenbeide kwam, kreeg Joey gevoelens voor Erin. Toen hij gevoelens voor haar kreeg, verloor ze haar gevoelens voor hem.

8 Chandler en Kathy– Ze maakte hem zo blij… totdat ze bedroog

Chandler en Kathy waren een geweldige match en ze maakte hem echt zo blij… Totdat ze hem bedroog! Toen ze vals speelde, voelde het als iets dat zo onvergeeflijk was en niemand kon er echt overheen komen. Chandler was niet in staat om haar te vergeven en verder te gaan en we begrijpen hem volledig omdat hij zich zo voelt.

7 Ross en Charlie– Ze was een paleontoloog, maar ze hield nog steeds van haar ex

Ross en Charlie waren een goede match omdat ze ook paleontoloog was, maar er waren wat problemen met hun relatie. Ten eerste had ze ook iets met Joey dat niet lukte en ten tweede was ze nog steeds verliefd op een van haar ex-vriendjes. Helaas is ook deze relatie mislukt.

6 Joey en Cecilia – ze kregen een band over acteren, maar ze ging verder met een andere acteur

Joey en Cecilia hadden een band over het feit dat ze allebei acteurs waren, maar ze ging al snel verder met een date met een andere acteur. Cecilia werd gespeeld door een van de grootste acteurs ooit, Susan Sarandon, en dat maakt dat we deze relatie zoveel leuker vinden! Ook al was ze veel ouder dan hij, ze hadden nog steeds een coole band.

5 Chandler en Janice– Ze hield jarenlang constant van hem

Chandler en Janice staan hier dichter bij de top van onze lijst vanwege het feit dat Janice consequent van Chandler hield… Jarenlang. Ze hield zo lang van hem dat het bijna leek alsof ze samen zouden eindigen. We waren er misschien niet zo overstuur van geweest als ze samen zouden eindigen, maar Chandler had grotere plannen in gedachten.

4 Ross en Mona– Ze hield van hem, maar niet van het feit dat hij samenwoonde met een zwangere Rachel

Ross en Mona waren ook een geweldige match en ze hield oprecht van hem, maar ze keurde het feit dat hij bij Rachel woonde niet goed. Ze kwam ook in zijn leven toen de timing zo verschrikkelijk mogelijk was omdat Rachel net zwanger was geraakt van het kind van Ross! Er was geen sprake van dat deze relatie het zou halen.

3 Joey en Kate– de enige vrouw (naast Rachel) waar Joey echt verliefd op was

Afgezien van Rachel, werd Joey nooit echt verliefd op een vrouw… Behalve toen hij merkte dat hij verliefd werd op Kate! Ze ontwikkelden een sterke band en relatie en hij werd echt verliefd op haar. Helaas verhuisde ze uiteindelijk voor een acteerbaan, waardoor hij er helemaal kapot van was. Het was een trieste manier om de relatie te beëindigen.

2 Chandler en Monica– Vrienden veranderden in soulmates

Chandler en Monica waren goede vrienden die uiteindelijk soulmates werden. Ze staan op de tweede plaats op onze lijst als het gaat om liefdesbelangen voor de jongens van Friends. Chandler en Monica stonden elkaar bij tijdens de ups en downs van het huwelijk, hun vruchtbaarheidsreis en nog veel meer.

1 Ross en Rachel– duidelijk het stel waar iedereen naar uitkeek

Ross en Rachel waren het koppel waar iedereen vanaf het begin van Friends naar streefde. Deze show is de grootste sitcom van de jaren 90 en toen ik ontdekte dat Ross en Rachel uiteindelijk samen zouden eindigen, voelde iedereen zich extreem gelukkig! Iedereen wilde Ross en Rachel als koppel zien opbloeien, en dat deden ze.

Aanbevolen: