Alle liefdesbelangen van Monica Geller, officieel gerangschikt

Inhoudsopgave:

Alle liefdesbelangen van Monica Geller, officieel gerangschikt
Alle liefdesbelangen van Monica Geller, officieel gerangschikt
Anonim

Monica Geller had in de loop van 10 seizoenen een groot deel van haar liefdesbelangen op Friends. Het is duidelijk dat we weten dat ze uiteindelijk getrouwd is met Chandler Bing en dat hun relatie super schattig, herkenbaar en lief is. Voordat ze zich met Chandler vestigde, ging Monica met nogal wat jongens uit, was ze verliefd op een paar andere en werd ze zelfs heel verliefd! Lees verder om erachter te komen hoe we de liefdesbelangen van Monica Geller definitief hebben gerangschikt in tien seizoenen van Friends.

Monica Geller is een van de meer ondergewaardeerde personages uit de show omdat ze vaak wordt overschaduwd door het personage van Rachel Green, gespeeld door Jennifer Aniston, maar op dit moment is onze enige focus Monica Geller en haar liefdesbelangen!

13 Ethan– Minderjarige Jailbait

ethan vrienden
ethan vrienden

Toen Monica contact maakte met Ethan, was het waarschijnlijk een van de griezeligste liefdesverhaallijnen die in de hele show zijn geschreven. Hij bleek minderjarig te zijn… Hij was pas 17 jaar toen hij in haar leven kwam. Ze loog ook over haar leeftijd en zei dat ze jonger was. Ze beweerde 22 te zijn toen ze 26 was.

12 Timothy Burke– De zoon van een van haar grootste liefdes

Timothy Burke
Timothy Burke

Timothy Burke is de zoon van Richard Burke, een van Monica Gellers grootste liefdesbelangen. Het feit dat ze een kleine affaire begon met Timothy Burke is super onhandig en had waarschijnlijk nooit mogen gebeuren. Hun affaire duurde niet lang - en met een goede reden. Ze bleef maar aan Richard denken!

11 Chip Matthews– De man zonder ambitie

Chip Matthews
Chip Matthews

Chip Matthews was een van Monica's liefdesbelangen, maar helaas had hij geen ambitie. Ze was verliefd op hem toen ze allebei op de middelbare school zaten, toen het cool was om tot hem aangetrokken te worden. Na de middelbare school gingen ze op een date en ze kwam erachter dat hij nog thuis woonde en het niets kon schelen om op te groeien. Als hij was opgegroeid en positieve veranderingen in zijn leven had aangebracht (veranderingen die de meeste normale volwassenen aanbrengen), had hun relatie misschien tot bloei kunnen komen.

10 The Coma Guy– Als hij bijkomt, is hij nogal een eikel

monica en coma man
monica en coma man

Monica begon te flirten met een man die haar kant op draaide en uiteindelijk werd aangereden door een auto en in coma belandde. Ze fantaseerde over hem de hele tijd dat hij in coma lag, maar nadat hij wakker werd, ontdekte ze dat hij een soort eikel was! Er waren niet echt verlossende eigenschappen aan hem. Terwijl hij in coma lag, kon ze zich voorstellen hoe het zou zijn om met hem te daten als hij eenmaal wakker was. Phoebe Buffay was ook in hem geïnteresseerd!

9 Julio– De seksistische dichter/busboy

julio
julio

Monica Geller had een korte affaire met een man met wie ze werkte in een restaurant. Zijn naam was Julio. Hij schreef een gedicht over haar, maar het gedicht werd uiteindelijk erg seksistisch. Nadat ze erachter was gekomen dat het gedicht niet erg aardig was, riep ze hem erop en hij onthulde haar dat het gedicht niet over haar ging, maar over alle vrouwen in het algemeen. Het daten van een man die seksistisch is, is voor geen enkele vrouw een goed idee of een slim idee. Mannen zouden in het algemeen respect moeten hebben voor vrouwen!

8 Paul The Wine Guy– De man die regels herha alt naar bedvrouwen

Paul de wijnman
Paul de wijnman

Paul "de wijnman" werd uiteindelijk een liefdesbelang van Monica die loog over bepaalde aspecten van zijn emotionele status en romantische geschiedenis om met nieuwe vrouwen naar bed te gaan. Hij gebruikte een regel (over rouwen om zijn overleden vrouw) op Monica en hij gebruikte dezelfde regel met een andere vrouw en kon ze allebei voor de gek houden! Monica kon de situatie met de andere vrouw bespreken en zijn leugen werd onthuld.

7 Fun Bobby– Alleen leuk als je onder invloed bent

Leuke Bobby
Leuke Bobby

Fun Bobby is waarschijnlijk een van Monica Gellers meest memorabele ex-vriendjes voordat ze bij Chandler Bing terechtkwam. Helaas was hij alleen leuk als hij onder invloed was. Nadat ze hem had geholpen nuchter te worden, vond ze hem te saai. Ze begon meer alcohol te drinken om meer plezier met hem te hebben en hij beschuldigde haar van een drankprobleem! Dat was niet de bedoeling.

6 Alan– Monica mocht hem niet en hij hield niet van haar vrienden

Alan
Alan

Monica ging uit met een man genaamd Alan, maar ze kon geen grote vonken bij hem voelen. Toen ze hem rond haar vrienden bracht, leken haar vrienden hem echt leuk te vinden, maar Monica voelde gewoon niet hetzelfde. Tegen het einde van de aflevering onthulde hij dat hij geen grote fan was van haar vrienden, wat duidelijk een dealbreaker voor haar is. Het is een dealbreaker voor Monica dat degene met wie ze aan het daten is iemand blijkt te zijn die echt super goed met haar beste vrienden kan omgaan.

5 Jean-Claude Van Damme– Hij vond Rachel leuker

Jean Claude Van Damme
Jean Claude Van Damme

Jean-Claude Van Damme was meer geïnteresseerd in Rachel Green dan in Monica Geller. Monica was duidelijk verliefd op hem en wilde dat hij meer dan wat dan ook in haar geïnteresseerd zou zijn, maar zo werkte het gewoon niet. Hij stemde ermee in om op een date te gaan met Monica, ook al was hij geïnteresseerd in Rachel… en hij stemde alleen in omdat hij dacht dat hij er een fysieke gunst uit zou halen. Het was niet bedoeld voor haar en deze specifieke heer.

4 Bob– Monica's date dubbele date ging goed

monica en bob
monica en bob

Joey riep Monica's hulp in om op een dubbele date te gaan. Joey wilde met een vrouw omgaan en hij wilde dat Monica haar date afleidde. Monica en deze man, Bob, konden het goed met elkaar vinden op de date. Helaas ging het voor hen niet echt verder dan dat.

3 Pete Becker– Als hij maar geen profbokser wilde zijn

Pete Becker
Pete Becker

Als Peter Becker geen professionele bokser wilde worden, was het misschien goed gekomen tussen hem en Monica. Helaas voelde ze zich niet op haar gemak bij het zien van hem gewond raken en besloot ze helemaal uit de relatie te stappen. Toen ze voor het eerst gingen daten, was ze niet zo geïnteresseerd, maar na verloop van tijd veranderden de dingen en gaf ze hem een kans.

2 Richard Burke– Waren ze maar dichterbij in leeftijd

Monica Geller Richard Burke
Monica Geller Richard Burke

Monica Geller's grootste liefdesbelang, afgezien van Chandler Bing, zou Richard Burke moeten zijn. Het grootste probleem tussen deze twee is het feit dat ze zo'n groot leeftijdsverschil hadden. Ze wilde ooit moeder worden en kinderen krijgen, maar daar was hij niet langer in geïnteresseerd.

1 Chandler Bing– Uiteraard, haar perfecte match

Chandler Bing Monica Geller
Chandler Bing Monica Geller

Chandler Bing is duidelijk de perfecte match van Monica Geller! Ze eindigden samen en ze complimenteerden elkaar enorm goed. Hun relatie was het meest logisch voor kijkers van de show omdat Monica en Chandler zo goed klikten en elkaar zo gelukkig maakten. Ze hechtten aan het feit dat ze ook vrienden met elkaar waren.

Aanbevolen: