Vrienden: Rachel, Monica en Phoebe's grootste liefdesbelangen, gerangschikt

Inhoudsopgave:

Vrienden: Rachel, Monica en Phoebe's grootste liefdesbelangen, gerangschikt
Vrienden: Rachel, Monica en Phoebe's grootste liefdesbelangen, gerangschikt
Anonim

In een show als Friends, die tien geweldige seizoenen duurde, waren er veel relaties te volgen. De drie belangrijkste vrouwelijke personages, Rachel, Monica en Phoebe, hebben elk in de loop van de show met verschillende geweldige jongens gedate. Uiteindelijk eindigden ze allemaal met jongens die perfect voor hen waren, maar daarvoor gingen ze uit met mensen die misschien niet de beste opties waren! Relaties zijn lastig en op Friends hebben we dat heel veel gezien.

Rachel Green werd gespeeld door Jennifer Aniston, Monica Geller werd gespeeld door Courteney Cox en Phoebe Buffay werd gespeeld door Lisa Kudrow. Deze actrices speelden elk hun rol feilloos. We konden al hun ups en downs voelen tijdens elke romance die ze meemaakten terwijl we keken hoe ze met de dingen in de show omgingen.

15 Phoebe en Gary– Mooie match totdat hij een vogel neerschoot

Phoebe en Gary
Phoebe en Gary

Van al haar vriendjes leek Phoebe Buffay best gelukkig te zijn met Gary! Ze ontmoetten elkaar nadat hij haar betrapte op het gebruik van zijn politiebadge, waarbij hij zich voordeed als een politieagent. In plaats van haar in de problemen te brengen, vroeg hij haar mee uit. Ze waren schattig samen, totdat hij een tjilpende vogel door zijn slaapkamerraam naast haar schoot!

14 Monica en Fun Bobby– Ze mocht hem niet nuchter

Monica en Bob
Monica en Bob

Monica en Fun Bobby waren een schattig stel totdat ze zich realiseerde dat hij misschien een drankprobleem had. Ze steunde hem op zijn reis naar nuchterheid en wilde aan zijn zijde blijven terwijl hij alcohol uit zijn leven schrapte. Helaas, toen ze met Fun Bobby omging als een nuchtere man, verveelde ze zich totaal door hem.

13 Rachel en Tag– hij was te jong voor haar

Rachel en Tag
Rachel en Tag

De relatie tussen Rachel en Tag begon toen hij begin twintig was en ze waren op twee heel verschillende plaatsen in hun leven. In meer dan één geval had ze het gevoel dat hij een beetje te onvolwassen was. Ze deed ook wat manipulatie van het arme kind, wat ook niet goed was in onze gedachten.

12 Phoebe en Robert– Zijn rommel hing rond

Phoebe en Rob
Phoebe en Rob

Phoebe en Robert waren misschien een geweldig stel, maar het leek hem niet te schelen dat zijn rotzooi altijd rondhing, waardoor andere mensen zich ongemakkelijk voelden. Elke keer dat Phoebe hem probeerde uit te leggen dat hij zich moest verbergen, onderbrak hij haar en liet hij haar de woorden niet uitspreken!

11 Monica en Jean-Claude Van Damme– Hij gaf de voorkeur aan Rachel

Monica en Jean-Claude Van Damme
Monica en Jean-Claude Van Damme

Monica was enorm verliefd op Jean-Claude Van Damme, maar helaas voelde hij niet hetzelfde voor haar. Hij stemde ermee in om zeker met haar uit te gaan, maar de hele tijd had Rachel echt aan zijn hoofd. Hij wist dat Monica hem leuk vond, maar hij wist ook dat hij alleen oog had voor Rachel, dus hij had niet verder moeten gaan.

10 Rachel en Joey– Ze waren bedoeld als vrienden

Rachel en Joey
Rachel en Joey

Rachel en Joey kwamen bijna bij elkaar en het zou de romantiek van Rachel en Ross volledig hebben aangetast. Ze gingen niet echt een relatie aan, maar Joey viel voor haar terwijl hij haar koesterde en voor haar zorgde. Ze begon hetzelfde te voelen, maar het kwam niet te ver.

9 Phoebe en Vince & Jason, ze probeerde met vriendjes te jongleren

Phoebe en zowel Vince als Jason
Phoebe en zowel Vince als Jason

Phoebe probeerde tegelijkertijd met Vince en Jason te daten en daardoor mislukten beide relaties. Ze is gewoon niet het type vrouw dat met relaties zou moeten jongleren. Uiteindelijk kwetste ze hun beide gevoelens omdat ze het allemaal niet bij kon houden.

8 Monica en Pete– Ze vond het niet goed met hem aan het boksen

Monica en Piet
Monica en Piet

Monica en Pete hadden het potentieel om een geweldig stel te worden, maar toen hij besloot een carrière in het professionele boksen na te streven, moest ze een stapje terug doen. Ze voelde zich niet op haar gemak om verliefd te zijn op iemand die bereid zou zijn zichzelf dagelijks pijn te doen. Begrijpelijk.

7 Rachel en Joshua– Aardige kerel, maar erg saai

Rachel en Joshua
Rachel en Joshua

Rachel's relatie met Joshua was behoorlijk vergeetbaar, maar het was geen slechte relatie of zo. Hij was een aardige en zachte man met veel liefde te geven. Ze kwamen bij elkaar op een tijdstip dat Rachel goed uitkwam, maar het was duidelijk niet de bedoeling dat ze samen zouden eindigen omdat iemand anders haar hart had.

6 Phoebe en David– Was hij maar niet verhuisd

Phoebe en David
Phoebe en David

Mensen over de hele wereld wensten dat Phoebe bij David was terechtgekomen, de knappe wetenschapper die moest verhuizen om onderzoek te doen voor zijn werk. Hij was iemand van wie ze echt en oprecht hield, maar hij moest weg om zijn passie na te jagen. Hoe dan ook, mensen denken dat ze samen ideaal zouden zijn geweest.

5 Monica en Richard– Hun leeftijdsverschil stond in de weg

Monica en Richard
Monica en Richard

Monica en Richard hadden een zeer sterke en gepassioneerde liefdesaffaire, maar ze was veel jonger en wilde uiteindelijk kinderen. Hij was veel ouder en had het leven al als vader en grootvader meegemaakt. Hij had geen interesse om opnieuw te beginnen met een nieuw gezin, maar hij zou bereid zijn geweest om het voor Monica te doen.

4 Rachel en Gavin– Was hij maar bereid geweest om harder voor haar te vechten

Rachel en Gavin
Rachel en Gavin

Rachel en Gavin waren een geweldig stel. Het enige probleem voor hen is dat hij niet bereid was meer moeite te doen om haar aan zijn zijde te houden. Een vrouw moet het gevoel hebben dat een man alles en nog wat zou doen om bij haar te zijn en als het om Rachel en Gavin ging, was dat niet het geval.

3 Phoebe en Mike– met een bruiloft buiten Central Perk

Phoebe en Mike
Phoebe en Mike

Phoebe Buffay trouwde met Mike buiten Central Perk. De bruiloft was heel lief, want het vond plaats op een besneeuwde avond met al hun vrienden. Het was gemakkelijk te zien dat Phoebe heel blij was om bij Mike te eindigen… hoewel, zoals we eerder al zeiden, veel mensen nog steeds het gevoel hebben dat ze bij David had moeten eindigen.

2 Monica en Chandler– Ze maakten elkaar compleet

Monica en Chandler
Monica en Chandler

Monica Geller en Chandler Bing zijn uiteindelijk getrouwd en fans van Friends waren er helemaal blij mee. Ze gingen allebei uit met andere mensen, maar uiteindelijk waren ze bedoeld om samen te zijn. Hun trouwdag was behoorlijk verbazingwekkend vanwege hoe romantisch het was. Al hun dierbaren waren om hen heen.

1 Rachel en Ross– Ieders favoriete tv-koppel

Rachel en Ross
Rachel en Ross

Rachel Green en Ross Geller waren voorbestemd! Fans van de show wisten vanaf de sprong dat ze uiteindelijk samen zouden eindigen, ondanks hoeveel andere affaires en relaties ze elk afzonderlijk onderweg hadden. Ze deelden zelfs samen een dochter, waardoor ze hechter dan ooit waren.

Aanbevolen: