Top 10 Chris Evans-filmkusjes, gerangschikt

Inhoudsopgave:

Top 10 Chris Evans-filmkusjes, gerangschikt
Top 10 Chris Evans-filmkusjes, gerangschikt
Anonim

Chris Evans heeft zijn schild opgehangen als Captain America in de MCU. Voor zijn meest succesvolle filmrol tot nu toe had Evans een lange geschiedenis van goede films. Sommige van deze films bevatten romantische komedies, sci-fi, drama en zelfs enkele thrillers.

In de meeste van zijn films had Evans kusscènes. Sommige zijn meer memorabel dan andere, maar ze deden het publiek desondanks blozen. Is iemand zo goed als een kusser als ze eruit zien op het scherm? Wie weet, maar deze scènes kunnen worden gerangschikt op hoe heet en stomend ze zijn. Hier zijn de beste Evans-kusjes op het scherm, waaronder het zoete en liefdevolle tot de mistige, stomende ramen.

10 Zoet: Begaafd

Afbeelding
Afbeelding

In 2017 speelde Evans de hoofdrol van Frank Adler naast Mckenna Grace in Gifted. Hoewel de film vooral gericht was op het wiskundige wonderkind dat zijn nichtje is, was er ook wat volwassen romantiek.

Toevallig was het met actrice Jenny Slate, die later zijn echte vriendin zou worden, nu ex. De kusscène in deze film is meer zoet dan stomend. Ze geven uiteindelijk toe aan hun seksuele verlangen, maar het is een beetje ongemakkelijk als ze op het bed friemelen en uiteindelijk lachen.

9 Steamy: verlies van een traandiamant

Afbeelding
Afbeelding

Niet veel mensen herinneren zich een van Evans' eerdere filmwerken, Loss of a Teardrop Diamond. Evans speelde de bijrol van Jimmy Dobyne, die werd betaald om een feestescorte te zijn voor de hoofdpersoon.

In de film ontmoet Jimmy zijn ex-vriendin, Vinnie (Jessica Collins). Tijdens een zoenspel neemt Jimmy haar mee naar buiten waar ze (en nog wat) gaan kussen in een auto. De kus en de hele scène zijn gecertificeerd dampend, te oordelen naar de beslagen autoruiten. De toegevoegde hoge tempo piano en oranje getinte verlichting zorgen voor meer sex-appeal.

8 Zoet: mobiel

Afbeelding
Afbeelding

De film Cellular heeft een korte en zoete kus in het alternatieve einde. Het was tussen Evans en zijn echte en nu ex-vriendin Jessica Biel. Jessica Biel speelde slechts een kleine rol in de film.

Na het eigenlijke einde van de film loopt het personage van Biel naar dat van Evan en ze hebben een lieve kus. Tussendoor is er een grappige grap over een mobiele telefoon die rinkelt voordat een muzieksignaal klinkt en de camera wegschuift.

7 Stomend: Druk op

Afbeelding
Afbeelding

Naast Fantastic Four en Captain America was er nog een film waarin Evans bovenmenselijke krachten had. In de film Push speelde Evans de rol van Nick Grant, een ongetrainde Mover met telekinese.

Hij speelde samen met Camilla Belle, die Kira speelde. Als Kira in de badkamer is, probeert Nick de moed bijeen te rapen om een zet te doen, dus doet hij alsof hij per ongeluk naar binnen loopt. De kusscène zou iedereen doen blozen. Vervolgens gebruikt hij zijn telekinese om de deur te sluiten.

6 Sweet: speel het cool

Afbeelding
Afbeelding

Play It Cool was misschien niet ieders favoriete Evans-film, maar het had wel een ontroerende eindscènekus. De film speelt zich af in de derde persoon, waarbij Evans naar zichzelf verwijst als 'Ik'. Zijn personage is een scenarioschrijver die gedwongen wordt romans te schrijven voordat hij actiefilms krijgt.

Het probleem is dat hij niet in liefde gelooft totdat hij 'Her' (Michelle Monaghan) ontmoet. In de loop van de film wordt "Me" halsoverkop verliefd, maar ze is al verloofd. Tegen het einde van de film is de zoete kus die ze delen al lang geleden en hij verkondigt zijn liefde in het bijzijn van een groep mensen.

5 Steamy: Nanny Diaries

Afbeelding
Afbeelding

Voor de MCU verschenen Scarlett Johansson en Chris Evans samen in een aantal films, ook toen ze elkaars romantische interesse speelden in The Nanny Diaries. Evans speelt de rol van een Harvard Hottie die in hetzelfde gebouw woont waar de hoofdpersoon werkt.

Na hun eerste date kussen ze niet meer. Annie (Johansson) besluit de regels van haar baas te vergeten en rent de trappen op om hem te kussen. De kus is stomend en ze kunnen zichzelf niet inhouden. Het wordt dan komisch als Annie iets breekt in zijn appartement.

4 Zoet: Voordat we gaan

Afbeelding
Afbeelding

Before We Go was Evans' eerste regiedebuut. Evans beschreef in interviews dat de film ging over de kleine momenten die romantisch en bijzonder zijn. Nick Vaughan (Evans) ontmoet Brooke (Alice Eve), die door haar geluk in de stad vastzit.

Ze beginnen iets voor elkaar te voelen, maar worden gehinderd door Brooke's relatie. Er zijn twee kusscènes die allebei even lief zijn. Een daarvan is in hun hotelkamer wanneer ze eindelijk toegeven aan elkaars gevoelens. De andere is wanneer ze afscheid moeten nemen en elkaar mogelijk nooit meer zullen zien.

3 Stomend: Londen

Afbeelding
Afbeelding

Londen was een andere film met Evans en Jessica Biel in de hoofdrollen. Bijna elke kusscène in deze film is stomend en doet de temperatuur in de kamer stijgen. Het draait om een disfunctioneel stel dat niet kan stoppen elkaar emotioneel pijn te doen.

Het paar veracht elkaar in zekere zin, maar kan niet stoppen met toegeven aan hun seksueel gedreven verlangens.

2 Sweet: Captain America: The First Avenger

Afbeelding
Afbeelding

MCU-fans weten dat Peggy (Hayley Atwell) echt de enige vrouw was voor Steve Rogers (Evans). Gedurende de hele film ziet het publiek Peggy voor Steve zorgen, zelfs voordat hij een supersoldaat wordt. Maar om de een of andere reden konden ze de volgende stap in hun relatie niet zetten.

De enige kus die ze delen voordat Cap aan boord gaat van het vliegtuig van Red Skull, had mensen die 'awww-ing' en een traan lieten. Deze kus is de allerliefste kus omdat het hun eerste en laatste zou zijn. Cap wordt dan bevroren en mist zijn date met Peggy.

1 Steamy: wat is je nummer

Afbeelding
Afbeelding

Chris Evans en Anna Faris speelden in de romantische komediefilm What's Your Number. Evans speelde Colin Shae, de buurman en meedogenloze playboy. Anna speelde de rol van Ally Darling, die bang wordt dat als ze eenmaal een hoog aantal bereikt, ze ongetrouwd zal zijn.

De twee raken verwikkeld in een door seksuele spanning gedreven relatie. Uiteindelijk doet Colin een zet. Terwijl Ally zijn overhemd draagt, beweert Colin dat hij geen overhemden meer wil verliezen en knoopt hij het langzaam los. Het schemerige maanlicht in combinatie met Evans' verhitte blik zorgt voor een stomende scène.

Aanbevolen: