Welke alternatieve versies van helden komen in 'Loki'?

Inhoudsopgave:

Welke alternatieve versies van helden komen in 'Loki'?
Welke alternatieve versies van helden komen in 'Loki'?
Anonim

Word of multiversum reizen in de MCU laat fans allemaal gonzen over de aankomende films die parallelle versies introduceren van de superhelden waar we van houden. Spider-Man: No Way Home zou twee of meer Peter Parker's kunnen aantrekken, samen met verschillende schurken uit verschillende filmuniversums, en Doctor Strange in the Multiverse of Madness zou het universum in zijn geheel kunnen hervormen. Het publiek kon echter iets eerder getuige zijn van de komst van een paar dubbelgangers.

De komende Loki-serie die in juni in première gaat op Disney+, geeft het publiek een eerste glimp van een paar van de vroegere personages. Kevin Feige bevestigde tijdens een interview met Entertainment Weekly dat de komende show de deur voor hen opent. Ze komen echter niet zomaar uit de lucht vallen. Loki (Tom Hiddleston) komt ze tegen tijdens missies voor de Time Variance Authority. De TVA stuurt de God of Mischief eropuit om verstoringen in de tijdlijn te corrigeren, veranderingen veroorzaakt door het gebruik van de Tesseract tijdens een cruciaal moment in de geschiedenis. Details over hoeveel tijd - of hoe lang Loki's straf precies is - zijn nog onbekend. Maar tenzij Thors halfbroer het multiversum voldoende kan repareren, heeft hij nog een lange weg te gaan.

Wie zal de god van onheil onderweg ontmoeten?

In termen van wie de God van Onheil tegen het lijf loopt, komen er een paar karakters in me op. Nick Fury (Samuel L. Jackson), bijvoorbeeld, klinkt als een duidelijke mogelijkheid.

Afbeelding
Afbeelding

Om snel samen te vatten. De versie van Loki die ontsnapt in Avengers: Endgame wordt nooit berecht voor zijn misdaden in New York of de moord op Phil Coulson (Clark Gregg). Thor die hem terugbracht naar Asgard was voldoende om SHIELD te sussen, maar aangezien dat technisch gezien nooit is gebeurd, heeft de clandestiene organisatie waarschijnlijk zijn zinnen gezet op Loki en Asgard. Dat zou vermoedelijk een andere tak in de tijdlijn creëren, een waar SHIELD vastloopt bij het vinden van Loki in plaats van de Hydra-invloed van binnenuit te doven.

Ervan uitgaande dat dat het geval is, zal Loki waarschijnlijk naar de aarde gaan voor een een-op-een met deze alternatieve versie van regisseur Fury. Het zal duidelijk niet goed gaan vanaf het begin. De God van Onheil heeft toch net een van Fury's beste vrienden vermoord. Zodra Loki echter uitlegt dat hij zijn schuld aan de samenleving afwerkt door anomalieën in de tijdlijn te corrigeren, zal de regisseur spotten met de precaire situatie van zijn oude tegenstander. Kijken naar de ooit geobsedeerde dictator die zijn verdiende loon krijgt en voor de kost moet werken, zou een vrolijke lach opleveren, zelfs voor de uber-serieuze Fury. Natuurlijk, over de meer relevante opmerkingen, zal Loki moeten uitleggen dat SHIELD zijn zoektocht naar hem moet staken. Anders blijft de tijdlijn in onbedoelde richtingen vertakken. Het staat ter discussie of Fury hem zal geloven of niet, maar dat is de uitdaging die Loki moet overwinnen.

Houd er rekening mee dat Loki zichzelf zou kunnen vermommen als iemand van binnen SHIELD om Fury weer op het goede spoor en van zijn spoor te krijgen. Het werk zal veel moeilijker voor hem zijn, hoewel hij zich misschien moet verstoppen als hij bedenkt hoe Loki's aanwezigheid een nieuwe vertakte tijdlijn zou kunnen creëren. Een god kan niet zomaar in- en uitstappen zonder meer verstoringen te veroorzaken, en vermomd blijven is waarschijnlijk een van de vereisten van de TVA.

Hoe het ook afloopt, de kans dat Loki terugkeert naar 2012 lijkt groot. Weglopen zal een nieuwe tak van de geschiedenis creëren en de ondeugende God dwingen zijn fout recht te zetten. Misschien neemt hij de rit terug op zijn eerste missie, of misschien plaatst de TVA Loki terug in de voogdij van de Avengers nadat alles is gedaan. Het zou passend zijn dat de Disney+-show eindigt met hem terug waar hij begon.

Andere cameo's

Behalve de ontmoeting met regisseur Fury, zullen Loki's avonturen in de Disney+-serie de God of Mischief oog in oog brengen met een paar anderen. Glimpen van een roodharige vrouw in de trailer suggereren dat Scarlett Johanssons Black Widow in een of andere vorm zal verschijnen. Hoewel rekening wordt gehouden met het potentieel voor parallelle versies van helden om te verschijnen, is de look waarschijnlijk een rode haring. Voor zover we weten, is het een heel andere Avenger die de iconische rode lokken van Natasha Romanoff draagt. Alles is mogelijk binnen het multiversum.

Afbeelding
Afbeelding

Nogmaals, misschien is het roodharige meisje de echte deal. Als ze Black Widow is, kan het de Natasha zijn die zichzelf op Vormir heeft opgeofferd. Haar ziel bestaat op een bepaald vlak, en met Loki die zich over vele tijdlijnen waagt, is het niet zo vergezocht om Black Widow te ontmoeten.

Naast Natasha Romanoff is de kans groot dat Loki zich op een gegeven moment ook zal herenigen met zijn halfbroer. Thor heeft een integrale rol gespeeld in Loki's leven sinds ze hem introduceerden bij de MCU, en het zou passend zijn dat het duo nog een ontmoeting heeft. De God van de Donder laat zijn broer ook niet wegrennen, dus er volgt een achtervolging.

Het is ook mogelijk dat Loki onderweg een andere versie van zijn broer tegenkomt. Avengers: Endgame bracht Fat Thor in de plooi. Wie zal zeggen dat er geen reis naar de toekomst zal zijn waar Loki koning Thor ontmoet. Hij lijkt erg op de Prime-variant van de God van de Donder, alleen met kleine verschillen met zijn afkomst.

Afhankelijk van wie Marvel heeft opgezet voor een cameo in Loki, zou het een interessante zes afleveringen moeten opleveren. Dat is niet veel tijd om bootladingen met optredens in te proppen, maar ze zijn het wachten zeker waard, hoe dan ook. WandaVision en Falcon and the Winter Soldier hebben uiteindelijk hun vruchten afgeworpen, met opmerkelijke sterretjes zoals Sharon Carter (Emily VanCamp) die weer opduiken, en het publiek mag hetzelfde van deze show verwachten.

Aanbevolen: