‘The Walking Dead’ serie première reignites Norman Reedus Fandom

Inhoudsopgave:

‘The Walking Dead’ serie première reignites Norman Reedus Fandom
‘The Walking Dead’ serie première reignites Norman Reedus Fandom
Anonim

Norman Reedus, samen met zijn mede-Walking Dead castmates, zal televisieschermen over de hele wereld zegenen voor een laatste bloederig seizoen.

The Walking Dead bestaat sinds 2010 en heeft al meer dan tien jaar een cult-achtige aanhang. Dit is helaas het begin van het einde voor Walking Dead-fans.

Het laatste seizoen van de serie gaat in première op zondag 22 augustus om 21.00 uur EST. Als je echter een die-hard Walking Dead-fan bent, heb je waarschijnlijk de woeste eerste aflevering al gezien.

"Het streamingplatform AMC+ van het kanaal geeft fans de kans om vroegtijdig toegang te krijgen tot originele inhoud, met de première van seizoen 11 van The Walking Dead op zondag 15 augustus. En Verizon geeft in aanmerking komende klanten toegang tot AMC+ zonder extra kosten, wat betekent dat ze The Walking Dead vanaf de eerdere releasedatum kunnen streamen."

Individuen die de aflevering een week eerder hebben kunnen bekijken, zijn echte zombiefans… maar kunnen ook beter alle bloederige details stil houden.

Norman Reedus' personage, Daryl Dixon, ontplofte na de première op sociale media. Reedus is een favoriet bij de fans in de show sinds hij een van de weinige OG-leden is die nog in de show is, samen met Melissa McBride.

Norman Reedus Fandom

Het is tijd om te gaan.

Ik laat deze foto hier gewoon achter.

Tijdens de aflevering gaan Maggie en Negan op zoektocht door de D. C. Metro-tunnels, maar de zaken nemen een wending. Maggie veracht nog steeds Negan voor de brute moord op Glen, dus dit is een lastige situatie voor twee mensen die elkaar niet vertrouwen.

Het eindigt met Maggie die in een metrowagen klimt, maar "ze glijdt uit, en er zijn te veel wandelaars, en aan het einde van de aflevering kijkt Negan naar beneden vanaf de auto, hoort haar om hulp roepen, en springt gewoon weg. Dat is nogal een humdinger van een cliffhanger om de seizoenspremière af te sluiten. Er is niet veel kans dat Maggie hier echt sterft - "The Walking Dead" zou zijn doorgegaan en haar hier laten sterven als dit haar tijd was."

Ervan uitgaande dat Maggie dit najaar overleeft… Negan zit in grote problemen.

SPOILER ALERT

Schokkende eindscène

Daar gaat de verlossingsboog van een bepaald iemand! Blijf op de hoogte voor meer afleveringen van The Walking Dead die alleen op AMC kunnen worden gestreamd.

Gelukkig voor de fans komt er een spin-offshow van Carol en Daryl, dus het is niet nodig om deze twee personages los te laten!

Aanbevolen: