Hocus Pocus krijgt een virtuele reünie net op tijd voor Halloween

Hocus Pocus krijgt een virtuele reünie net op tijd voor Halloween
Hocus Pocus krijgt een virtuele reünie net op tijd voor Halloween
Anonim

Elke Halloween gaan miljoenen kinderen en hun ouders zitten, nestelen zich onder een deken en kijken naar de geliefde heksenklassieker, Hocus Pocus. De film, die in 1993 werd uitgebracht, greep langzaam de harten van Halloween-liefhebbers over de hele wereld vanwege de komische benadering van zowel hekserij als de populaire feestdag.

De film volgt de Sanderson-zussen, Winifred (Bette Midler), Mary (Mary Najimy) en Sarah (Sarah Jessica Parker): Drie heksen uit 1600 die per ongeluk nieuw leven worden ingeblazen door een nietsvermoedende tienerbuitenbeentje in de nacht van All Hallow's Eve.

Helaas voor Disney deed de film het commercieel niet goed. Na de flop aan de kassa werd het echter een beetje een cultklassieker voor de feestdagen, omdat de mensen die de film oorspronkelijk zagen en ervan hielden, volwassen waren en besloten om het met hun families te delen.

Afbeelding
Afbeelding

Elk jaar organiseert Bette Midler een jaarlijks 'Hulaween'-kostuumgala om het seizoen te vieren, en de opbrengst gaat naar NYRP. Vanwege COVID-19-beperkingen wordt het gala dit jaar echter virtueel gehouden op 30 oktober 2020.

Tickets voor het speciale evenement zijn geprijsd op $ 10 en zullen ten goede komen aan de organisatie die Midler in 1995 heeft opgericht om het werk voort te zetten om groene ruimten in New York City te openen en te onderhouden.

Het speciale evenement, dat wordt geprezen als "In Search of The Sanderson Sisters: A Hocus Pocus Hulaween Takeover", is misschien de laatste keer dat we het beroemde Sanderson-trio samen zien, en zal naar verwachting een van de "heetste pandemische veilige evenementen van het jaar", aldus Today.com.

Ga voor meer informatie over het evenement of om tickets te kopen naar: nyrp.org.

Aanbevolen: