Waarom werd een grote ster uit 'Hocus Pocus 2' geschreven?

Inhoudsopgave:

Waarom werd een grote ster uit 'Hocus Pocus 2' geschreven?
Waarom werd een grote ster uit 'Hocus Pocus 2' geschreven?
Anonim

Halloween is nog maar een paar maanden verwijderd, wat betekent dat het tijd is om bijna je volgende kostuum te plannen en te beslissen met wie je het vervolg op 'Hocus Pocus' gaat kijken.

De film uit 1993 van regisseur Kenny Ortega krijgt een eerste vervolg, opnieuw gericht op de gemene Sanderson-zussen die het hedendaagse Salem, Massachusetts verwoesten. Hoewel sommige castleden van de eerste cult-klassieker bijna drie decennia later terugkeren voor dit tweede hoofdstuk, is er één geliefd personage dat bijna hun rol herneemt… totdat ze dat niet deden.

Thora Birch, die het brutale zusje Dani van hoofdpersoon Max Dennison (Omri Katz) speelde, keerde bijna terug voor het vervolg, dat later dit jaar zal debuteren. Hoewel de oorspronkelijke plannen voor de nieuwe film een goede rol voor Dani in volwassen vorm bevatten, moest Birch afzien vanwege planningsconflicten.

Waarom zit Dani van Thora Birch niet in 'Hocus Pocus 2'?

Birch heeft onlangs uitgelegd waarom ze niet zal terugkeren als Dani Dennison in het vervolg op 'Hocus Pocus', geregisseerd door Anne Fletcher ('The Proposal, ' '27 Dresses') en geschreven door Jen D'Angelo.

"Iedereen heeft zo hard zijn best gedaan. Iedereen heeft zo hard geprobeerd om dat voor elkaar te krijgen en het lukte gewoon niet, maar iedereen deed zijn best", vertelde Birch aan 'ComicBook.com' over haar mogelijke terugkeer.

"Dat was de bedoeling van iedereen," voegde ze eraan toe.

Terwijl productie en fans graag zouden zien dat Birch de rol van Dani opnieuw zou spelen, onthulde de actrice dat ze meer geïnteresseerd zou zijn in het spelen van een ander personage in de franchise.

"Maar weet je wat? Aan het eind van de dag, alleen tussen jou en mij, zou ik in de toekomst waarschijnlijk liever Winifred spelen. Ik zou waarschijnlijk liever Winnie spelen, "zei Birch over de scherpzinnige Sanderson heksenleider gespeeld door Bette Midler.

Thora Birch heeft de Netflix-serie 'woensdag' verlaten

Eind vorig jaar werd onthuld dat Birch de aankomende serie 'Wednesday' van Netflix heeft verlaten. De serie, geregisseerd door Tim Burton, speelt zich af in de adolescentie van Wednesday Addams, gespeeld door 'You'-ster Jenna Ortega.

"Thora is teruggekeerd naar de Verenigde Staten om een persoonlijke zaak te behandelen en zal niet terugkeren naar de productie", zei een vertegenwoordiger van serieproducent MGM in een verklaring aan 'Deadline' in december 2021.

Voor haar vertrek had Birch al de meeste van haar scènes gefilmd als Tamara Novak, de slaapmoeder van woensdag op Nevermore Academy. Volgens IMDb zal Birch in zes van de acht afleveringen verschijnen.

Wat zou de rol van Birch in 'Hocus Pocus 2' zijn geweest?

Terwijl Birch nog steeds op 'woensdag' zal verschijnen, lijkt een verrassende terugkeer als Dani in 'Hocus Pocus 2' niet op tafel te liggen.

Volgens de oorspronkelijke plannen werd Birch gevraagd om terug te keren als Dani om de gloednieuwe hoofdrolspelers van 'Hocus Pocus 2' te helpen - gespeeld door 'Gossip Girl'-actrice Whitney Peak, 'Dirt'-ster Lilia Buckingham en 'American Alumna van Horror Stories, Belissa Escobedo, vecht tegen de Sanderson-zussen.

Fans van de eerste film zullen zich herinneren dat Dani een cruciale rol speelde bij het helpen van haar broer Max en zijn geliefde Allison (Vinessa Shaw). Dankzij Dani's ervaring met de eerste film zou ze nu een expert zijn en de jongere personages van onschatbaar advies voorzien.

Het is veilig om aan te nemen dat, nadat Birch de rol had afgewezen, het script dienovereenkomstig moest worden gewijzigd en dat de meisjes de hulp van een ander personage zouden krijgen. Maar wordt Dani überhaupt genoemd? Alleen de tijd zal het leren.

Wie keert terug voor 'Hocus Pocus 2'?

Dani keert misschien niet terug naar Salem in de nieuwe aflevering van 'Hocus Pocus', maar er zijn andere grote sterren die hun rol zullen hernemen, tot grote vreugde van de fans.

Natuurlijk zullen Midler, Kathy Najimi en Sarah Jessica Parker hun langverwachte terugkeer maken als het Sanderson-trio: Winifred, ook bekend als Winnie, Mary en Sarah.

Doug Jones zal ook te zien zijn in de rol van Billy Butcherson, geïntroduceerd in de eerste film. Het personage is een oude vriend die Winnie in 1693 vergiftigde en drie eeuwen later als zombie tot leven bracht.

Wat Katz en Shaw betreft, het ziet er niet naar uit dat ze zullen terugkeren, maar fans kunnen maar beter hun ogen open houden voor een zeer onverwachte cameo.

Naast de bevestigde, terugkerende sterren en de drie nieuwe hoofdrolspelers, bevat het vervolg ook 'Ted Lasso' en 'Game of Thrones'-ster Hannah Waddingham, Tony Hale, Sam Richardson en 'RuPaul's Drag Race'-koningin Ginger Minj (gecrediteerd als Joshua Allan Ead), Kornbread en Kahmora Hall als respectievelijk de dragversies van Winnie, Mary en Sarah.

Wat Birch heeft gezegd over de hoofdrol in 'Hocus Pocus'

Birch, die speelde in 'Hocus Pocus' toen ze een jaar of tien was, heeft goede herinneringen aan het spelen van Dani.

"Het feit dat 'Hocus Pocus' een plek in die wereld heeft gevonden waar het niet los kan worden gezien van de vakantie zelf, is voor mij echt verbazingwekkend", vertelde ze aan ABC News in 2015.

"Ik ben echt verrast, maar nederig en blij om deel uit te maken van zoiets. Ik had de beste tijd in die film - misschien meer dan elke andere film waaraan ik heb gewerkt."

Birch onthulde ook dat ze dicht bij haar jongere co-sterren stond, met name Shaw.

"Wij alle drie [Birch, Shaw en Katz], we konden het goed met elkaar vinden," zei Birch.

"Ik en Vinessa, telkens als we elkaar zien, is het alsof oude vrienden weer bij elkaar komen. Ze is gewoon een geweldig persoon."

'Hocus Pocus 2' zal beschikbaar zijn op Disney+ op 30 september 2022.

Aanbevolen: