Julie Chen gelooft dat fans moeten stoppen met het gooien van schaduw naar 'BB-All Star' Nicole Franzel

Inhoudsopgave:

Julie Chen gelooft dat fans moeten stoppen met het gooien van schaduw naar 'BB-All Star' Nicole Franzel
Julie Chen gelooft dat fans moeten stoppen met het gooien van schaduw naar 'BB-All Star' Nicole Franzel
Anonim

Misschien, heel misschien, had Janelle Pierzina altijd gelijk, er is iets vaags aan 'Big Brother All-Star' Nicole Franzel - vooral tijdens het huidige seizoen. Het bewijs spreekt voor zich in de afgelopen weken, niet alleen keerde Nicole zich tegen haar bondgenoot Ian, maar ze loog ook regelrecht tegen Da'Vonne en beweerde dat ze van plan was Ian te beschermen door haar stem uit te brengen dat hij zou blijven.

Vanaf dag één had Janelle haar twijfels;

"Nicole staat sinds dag 1 op mijn radar omdat ze een slangenspel speelt, ze houdt ervan om slachtoffer te spelen, ze houdt ervan om in de rug te steken en te liegen en er dan over te huilen," zei Pierzina. “Ze houdt niet van confrontaties, maar raad eens? Ik wel."

Het is duidelijk dat Janelle's afkeer van Nicole persoonlijk werd, toen ze de BB-ster verscheurde voor haar huwelijksuitnodiging;

"Ik zou toch nooit gaan", onthulde Pierzina. "Ik waardeerde de "Save the Date"-kaart en de huwelijksuitnodiging, maar ik zou nooit naar die bruiloft gaan. Toen ze Rachel Reilly in de rug stak, verloor ze me volledig als vriend. Periode.”

Veel fans volgen dezelfde benadering, aangezien Nicole in het huidige seizoen vijand nummer één werd. Fans houden niet van het achterbakse gedoe, om nog maar te zwijgen van de 'neptranen' tijdens ontruiming en dagboekbesprekingen.

Host Julie Chen schuwt haar mening niet tijdens het huidige seizoen. Ze heeft snel schaduw geworpen bij veel van de deelnemers, maar verrassend genoeg stapelt ze het niet op Nicole.

Julie verdedigt Nicole

Tijdens haar interview met EW werd Chen gevraagd naar Nicole's acties in het huis, zoals Da'Vonne en Ian aanzetten, de gastheer nam een andere benadering, met respect voor de gameplay;

“Ik denk dat het een regelrechte zet was en mensen moeten onthouden dat dit een spel IS! Oordeel niet, of ook jij wordt geoordeeld.”

Julie zou ook uitleggen dat elke speler in huis een ander type gameplay-strategie heeft: iemand als Da'Vonne speelt een eerlijk spel, terwijl anderen zoals Nicole een andere weg inslaan. Soms is het belangrijk om spel en persoonlijk duidelijk te scheiden tijdens het huidige seizoen van de show - dat was niet gemakkelijk.

Verwacht wat vuurwerk tijdens de komende afleveringen met een geplande drievoudige ontruiming.

Bronnen – EW & Cheatsheet

Aanbevolen: