Christina Haack ontkent 'schaduw gooien' naar haar exen na een recente Instagram-post

Inhoudsopgave:

Christina Haack ontkent 'schaduw gooien' naar haar exen na een recente Instagram-post
Christina Haack ontkent 'schaduw gooien' naar haar exen na een recente Instagram-post
Anonim

Televisiepersoonlijkheid Christina Haack plaatste een schattige foto van haar en haar verloofde Joshua Hall en zei: "Ik heb gebeden voor een man die helemaal man was, maar me nog steeds als zijn koningin behandelde." Hoewel het lief bedoeld was, kreeg ze reactie van fans vanwege haar eerdere relaties, vooral met haar ex-man en Flip of Flop co-host Tarek El Moussa. Instagram-bericht

Sociale media-trollen hebben gedacht dat Haack die Hall aanduidde als "all man" een manier was om El Moussa en haar recente ex-man Ant Anstead te beledigen. Hierna bevestigde Haack op haar Instagram-verhaal dat haar post op geen enkele manier bedoeld was als een belediging, door te zeggen dat ze in het heden leeft en niet in het verleden."Ik ben gefocust op Josh en de kinderen en werk… niets en niemand anders."

Ze vervolgde haar verhaal met een speciaal verzoek aan degenen die haar en haar ware gevoelens voor Hall volgen. "Mensen moeten stoppen met vergelijken en scenario's verzinnen. Josh behandelt me als een koningin en dat is wat belangrijk voor me is."

Sociale media en mediakanalen hebben geworteld in hun relatie

De relatie tussen haar en Hall werd in juli 2021 door de media aangekondigd, een maand nadat haar scheiding met Anstead was afgerond. De twee verloofden zich in september 2021 en hebben sindsdien samen een leven opgebouwd. Hoewel mensen dachten dat hun verloving te snel was, onthulde ze aan People dat de twee al enkele maanden aan het daten waren voordat ze naar de beurs gingen.

"Ik ben gelukkiger dan ik dacht dat mogelijk was", zei Haack. "Ik ben zo veranderd dat ik het gevoel heb dat ik de beste versie van mezelf ben en de meest authentieke."

Ze kon het niet helpen, maar vertelde waarom ze van Hall houdt en wat de twee samen zijn als koppel. "Alles bij ons is echt en rauw. We zitten op dezelfde pagina met dezelfde kijk op het leven. Ik vind het geweldig dat Josh een evenwichtige man is. Hij is een man die voor zijn vrouw en gezin zorgt en alles aankan dat naar hem wordt gegooid zonder dat het hem raakt, " concludeerde ze.

Ze leek een goede relatie te hebben met haar exen

Ondanks hun breuk bleven Haack en El Moussa samenwerken aan hun populaire HGTV-show Flip or Flop. De show bleef bloeien en eindigde de tien seizoenen durende run op 9 maart 2022. Haack kondigde haar gevoelens aan voor de show die eindigde op Instagram en gaf toe dat het "bitterzoet nieuws" is.

"Uit de grond van mijn hart wil ik iedereen bedanken die de show door de jaren heen heeft gezien. Ik ben buitengewoon dankbaar voor de steun."

Ze gaf echter toe dat haar communicatie met ex-mannen voornamelijk over hun kinderen gaat en zei: "De kinderen komen op de eerste plaats voor ons allemaal, zo zal het altijd zijn." Ze deelt een dochter en zoon met El Moussa, en een zoon met Anstead. Vanaf deze publicatie volgt Haack geen van haar exen op Instagram, en haar exen volgen haar niet.

Tot nu toe hebben Haack en Hall nog geen trouwplannen besproken, of wanneer de bruiloft zal zijn. Details van hun huwelijk zullen waarschijnlijk binnenkort door het paar worden onthuld. Beiden blijven actief op sociale media en hebben veel foto's van hen twee gepost sinds de aankondiging van hun relatie in 2021.

Aanbevolen: