Hoe Marvel's 'Agents Of SHIELD' en 'Fury' SWORD opzetten

Inhoudsopgave:

Hoe Marvel's 'Agents Of SHIELD' en 'Fury' SWORD opzetten
Hoe Marvel's 'Agents Of SHIELD' en 'Fury' SWORD opzetten
Anonim

De aankondiging van een Fury-serie met in de hoofdrol Samuel L. Jackson heeft fans van het Marvel Cinematic Universe enthousiast gemaakt om de juiste redenen. Jackson's personage Nick Fury heeft zijn zaken geheim gehouden sinds hij vertrok uit SHIELD, wat nog meer mysterie toevoegt aan zijn toch al raadselachtige reputatie. Hij heeft niemand verteld waar hij aan werkt, maar we weten waar hij naartoe gaat.

Aan het einde van Spider-Man: Far From Home onthult een reeks na de aftiteling dat Fury zich aan boord van een Skrull-ruimteschip bevindt. Waar hij precies is, is niet duidelijk, en ook niet hoe lang hij precies heeft geslapen. Dat gezegd hebbende, hebben we een idee van wat de toekomst biedt voor Nick op basis van zijn huidige verblijfplaats.

Nu er een Disney+-serie in ontwikkeling is, is het logisch dat de verhaallijn verder gaat waar Far From Home was gebleven en uitmondt in een soort galactische reis. Houd er rekening mee dat de officiële plotdetails nog steeds geheim zijn.

Integendeel, het idee van een prequel-serie klinkt ook verleidelijk. De enige belemmering is dat veroudering van VFX op Jackson voor elke scène een geldverspilling zou zijn wanneer een meerderheid van de fans wil weten wat er op het Skrull-schip is gebeurd in plaats van nog een trip down memory line.

Nick Fury en S. H. I. E. L. D. Een comeback maken op Disney+

Afbeelding
Afbeelding

Ervan uitgaande dat Disney besluit ons het vervolg te geven dat we zo graag willen zien, zal Fury het publiek een kijkje geven in Nick's activiteiten sinds het aan boord gaan van het Skrull-vaartuig. Waarschijnlijk zal hij zijn nieuwe bondgenoten eerst om een ritje terug naar huis vragen, maar zodra de voormalige directeur van SHIELD verneemt dat het buitenaardse ras dat hij vergezelt zijn hulp nodig heeft, zal zijn deuntje veranderen.

Wanneer dat onvermijdelijke scenario zich begint af te spelen, raakt Nick verwikkeld in een ruimtevaartavontuur. Het is onontgonnen terrein, wat een uitdaging kan vormen voor de aardse held. Toegegeven, hij is bekend met buitenaardse technologieën en verschillende buitenaardse soorten. Het voeren van een oorlog in het vacuüm van de ruimte zal een nieuwe ervaring zijn voor SHIELD's voormalige topagent, een die hij niet alleen aankan. Daarom heeft hij wat hulp nodig van een paar oude vrienden.

Omdat Fury dringend hulp nodig heeft, zullen de nieuwste ambassadeurs van de ruimte een reden hebben om in te grijpen. We hebben het over agenten Daisy Johnson en Daniel Souza.

Voor fans die de namen niet herkennen, Daisy (Chloe Bennet) en Souza (Enver Gjokaj) zijn twee van Marvel's Agents of SHIELD frontliniehelden. Hun verhaal in de seriefinale eindigde met het runnen van een door SHIELD gefinancierd ruimteschip dat als ambassadeurs voor andere buitenaardse soorten fungeerde. De activiteiten van het team daarna werden niet getoond, maar het is zeer waarschijnlijk dat Souza, Daisy en Kora Nick Fury in de nabije toekomst zullen ontmoeten. Ze zijn erop uit om mensen en buitenaardse wezens in nood te helpen, en het enige dat nodig is, is een noodoproep om het trio in actie te laten komen.

De meest voorkomende afhaalma altijd van SHIELD die mogelijk op weg is naar een reünie, is dat het een voorloper kan zijn van een uitloper van de clandestiene organisatie uit de strips, S. W. O. R. D. (Sentient World Observation and Response Department).

Wie of wat is S. W. O. R. D.?

Afbeelding
Afbeelding

Voor iedereen die niet bekend is met de organisatie, SWORD behandelt buitenaardse bedreigingen en is de ruimtegebaseerde divisie van SHIELD. Abigail Brand, ook een creatie van Joss Whedon's, heeft de leiding over het ruimteagentschap dat is gebaseerd op een orbitaal ruimtestation genaamd The Peak.

Hoewel Abigail Brand noch SWORD momenteel in een live-action-formaat bestaat, kan Daisy Johnson Brand vervangen als leider van de ruimtedivisie als het erop aankomt. Zoals we eerder vermeldden, waren Quake, Souza en Kora allemaal aan boord van de Zephyr 3 in de Agents Of SHIELD Series Finale, vermoedelijk op weg naar een nieuwe missie.

Wat het publiek niet te zien kreeg, was de omvang van de ruimteoperatie, die zal vertellen hoe dicht ze bij de vorming van SWORD zijn. Als het zich nog in de beginfase bevindt, zal het baanstation verder langs de lijn komen. Maar als Daisy er sinds haar laatste SHIELD-missie in is geslaagd een ruimtebasis te vestigen, kunnen we getuige zijn van de geboorte van SWORD op Disney+. Natuurlijk staat dat aspect van Fury nog steeds ter discussie.

Aanbevolen: