Wat is het favoriete ding van Shailene Woodley aan het werken met Meryl Streep?

Inhoudsopgave:

Wat is het favoriete ding van Shailene Woodley aan het werken met Meryl Streep?
Wat is het favoriete ding van Shailene Woodley aan het werken met Meryl Streep?
Anonim

Shailene Woodley heeft een lange weg afgelegd sinds ze werd gecast voor The Secret Life Of An American Teenager … een show waar ze om verschillende redenen absoluut een hekel aan had. Toegegeven, de statige brunette had ook een slechte ervaring met het filmen van Divergent en Allegiant, waardoor ze een tijdje stopte met acteren. Gelukkig voor haar heeft ze verschillende filantropische bezigheden die haar bezig hielden en ze keerde al snel terug naar het grote en kleine scherm in een aantal werkelijk spectaculaire rollen.

Door deze rollen heeft ze kunnen werken met enkele van de grootste sterren ter wereld, waaronder de geweldige Meryl Streep. Dit is wat Shailene te zeggen had over haar ervaring met de vrouw die algemeen wordt beschouwd als "de beste acteur van haar generatie"…

'Big Little Lies' bracht Shailene en Meryl samen

Zelfs in enkele van de meest ondergewaardeerde films van Shailene Woodley, zoals The Spectacular Now en White Bird In A Blizzard, heeft ze de kans gekregen om samen te werken met enkele van de beste acteurs ter wereld. Onder de vele namen waarmee ze heeft gewerkt, zijn George Clooney, de eerste grote ster met wie ze mede speelde dankzij The Descendants, Eva Green, Kyle Chandler, Willem Dafoe en Kate Winslet.

Dan zijn er natuurlijk de andere vrouwen op HBO's Big Little Lies, Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Zoe Kravitz en Laura Dern.

In het tweede seizoen van het veelgeprezen drama, gebaseerd op het boek van Liane Moriarty, werd Meryl Streep toegevoegd aan de cast van al veelgeprezen acteurs. Dit gaf Shailene de kans om samen te werken met de Sophie's Choice en Iron Lady Academy Award winnaar.

Wat Shailene's grootste afhaalrestaurants waren van de ervaring

Tijdens het promoten van het tweede seizoen van Big Little Lies op The Late Show With Jimmy Fallon, ging Shailene in detail over haar ervaring met de legendarische acteur en hoe indrukwekkend ze werkelijk is…

Tijdens het interview spraken Jimmy en Shailene over hoe Meryl haar optreden als Mary Louise "verpletterde". Alles, van hoe Meryl haar gezicht veranderde voor de show tot hoe prachtig zenuwslopend haar creatieve keuzes waren. Toen vroeg Jimmy Shailene hoe het was om met Meryl op de set te werken.

"Mensen hebben altijd zoiets van 'hoe was het om met Meryl Streep te werken? Was het intimiderend?'…" begon Shailene. "En ik denk dat [mensen dat vragen] omdat ze eraan gewend is dat mensen haar behandelen als 'Meryl Streep' in plaats van haar alleen maar als een mens te benaderen… Ze is zo wonderbaarlijk genereus en ontwapent je onmiddellijk met haar vrijgevigheid. moment dat je aan het werk bent met een meester in haar vak. En dan beginnen de camera's te draaien en zij doet het ding en ineens denk je 'Oh, God! Wat ben ik aan het doen? Ik moet mijn spullen bij elkaar krijgen'. Omdat ze zo goed is."

Shailene beschreef Meryl ook als "een klein kind" op de set omdat ze echt van haar werk houdt, ondanks het feit dat ze het al zo lang doet en er zoveel erkenning voor heeft gekregen. Kortom, Meryl is niet afgemat.

Shailene's favoriete herinnering aan Meryl

Toen beschreef Shailene haar favoriete herinnering aan de hele ervaring met Meryl Streep aan seizoen twee van Big Little Lies.

"We filmen aflevering 6 of 7 en het is helemaal aan het einde van het hele ding. En ze komt naar boven… en ik ben het, Nicole, Reese, Laura, Zoe die daar zit… en ze zegt 'Ik vraag me af wat deze regel op pagina 3 te maken heeft met deze regel op pagina 7'. En ze loopt weg en we hadden allemaal zoiets van 'huh?'. En we gaan door onze scripts en we hebben zoiets van 'holy f, hoe heeft ze dat gevonden? Hoe heeft ze dat gedaan? Hoe heeft ze die punten met elkaar verbonden?' Alsof ze scripts gewoon anders leest dan wie dan ook die ik ooit heb gekend. Ze gaf ons een hele beat die we allemaal hadden gemist."

Hoewel Meryl Streep duidelijk veel heeft bijgedragen aan de set van de reeds gevestigde show, was het het werk van de schrijvers, producenten, regisseur en natuurlijk de sterren van de show in het eerste seizoen dat haar naar het project in de eerste plaats.

Meryl is duidelijk blij dat ze bij de cast is gekomen. Ze verdiende niet alleen een Emmy-nominatie voor haar geweldige optreden als schoonmoeder van Nicole Kidman, maar ze bouwde ook een band op met haar castgenoten, waaronder Shailene Woodley.

In een HBO-rondetafelgesprek over de show zei Meryl dat ze zich aanvankelijk aangetrokken voelde tot Big Little Lies vanwege hoe specifiek en gedetailleerd het was. De complexiteit van de personages, evenals hoe deze vrouwen samenkomen om elkaar te steunen, was een enorme emotionele aantrekkingskracht. En het lijkt erop dat het iets is dat ook op de set werd weerspiegeld… Kortom, Shailene raakte bevriend met Meryl Streep en we weten zeker dat ze dat best cool vindt!

Aanbevolen: