Dit is wat er aan de hand is met de ex en dochter van Aaron Hernandez sinds dat hele ding

Inhoudsopgave:

Dit is wat er aan de hand is met de ex en dochter van Aaron Hernandez sinds dat hele ding
Dit is wat er aan de hand is met de ex en dochter van Aaron Hernandez sinds dat hele ding
Anonim

Aaron Hernandez sierde de aarde minder dan drie decennia, maar in die korte tijd had hij een beetje van alles. De goede de slechte en de lelijke. Het leven van Hernandez, vooral bekend als speler in de NFL, werd in 2017 op tragische wijze afgebroken. Hij werd dood aangetroffen in zijn cel in het Souza Baranowski Correction Center, waar hij een levenslange gevangenisstraf uitzat voor de moord op NFL-speler Odin Llyod.

Maar daarvoor en daarna had Hernandez veel meegemaakt. Van het opgroeien in een gewelddadig huis tot het naar verluidt lijden aan molestering als kind tot het bestrijden van middelenmisbruik, het is veilig om te zeggen dat hij het echt zwaar had. Maar ondanks dit alles kon Hernandez een erfenis achterlaten in de vorm van zijn dochter Avielle Janelle Hernandez, die hij in 2012 verwelkomde met zijn ex-verloofde, Shayanna Jenkins. Wat hebben Avielle en Shayanna gedaan sinds de dood van de atleet? Lees verder om erachter te komen.

7 Ze is weer verloofd

Hernandez' dood was ongetwijfeld een grote klap voor Shayanna, maar te midden van haar pijn vond ze de kracht om snel verder te gaan. Hoewel het onduidelijk is wanneer de twee hun romance begonnen, was Shayanna in 2018 al verloofd met Dino Guilmette, die ze naar verluidt ontmoette via een wederzijdse vriend.

6 Shayanna verwelkomde haar tweede kind

Het duurde niet lang na hun verloving dat Shayanna en Guilmette besloten een gezin te stichten. Shayanna ging in mei 2018 naar Instagram en deelde een bericht waarin ze aankondigde dat ze haar tweede kind verwachtte. Minder dan een maand later verwelkomde het paar hun dochter Giselle Guilmette. Sinds haar geboorte is Giselle verschillende keren op haar moeders Instagram verschenen en het is veilig om te zeggen dat ze de goede looks van haar moeder heeft.

5 Shayanna toont nog steeds steun aan Hernandez

Begin 2020 werd een Netflix-documentaire uitgebracht met de titel Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez. De driedelige film belichtte de overtuiging van Hernandez en factoren die daaraan hebben bijgedragen. De documentaire onderzocht ook het onderwerp van de seksualiteit van Hernandez, of in dit geval de status van biseksualiteit. Maar ondanks beweringen dat de atleet op een bepaald moment in zijn leven een seksuele relatie met een man zou hebben gehad, had Shayanna niets dan steun om haar ex-verloofde te tonen. Over deze beweringen gesproken, zei Jenkins:

“Als hij zich zo voelde, of als hij de drang voelde, zou ik willen dat het me werd verteld. Ik wou dat hij het me had verteld, want ik zou niet anders van hem hebben gehouden. Ik zou het begrepen hebben. Het is niet beschamend en ik denk niet dat iemand zich zou moeten schamen over wie ze van binnen zijn, ongeacht van wie ze houden. vind het een mooi ding. Ik wou dat ik hem dat kon vertellen."

4 En nam de tijd weg van sociale media

Niet lang na de release van de Netflix-documentaire, ging Shayanna naar sociale media om fans en volgers te bedanken die haar hadden bereikt voor hun steun te midden van beweringen dat Hernandez biseksueel of homo was. Vanwege de gemengde reacties die de documentaire opriep, kondigde Jenkins ook aan dat ze een pauze zou nemen van sociale media. Ze schreef:

"Ik wilde jullie allemaal lieve lieve zielen laten weten dat ik heb geprobeerd elk bericht te lezen dat op IG en via e-mail is verzonden (positief en negatief). De hoeveelheid steun en positieve energie is weer onwerkelijk! Ik ben jullie zullen vast allemaal begrijpen hoe noodzakelijk het is om wat tijd weg te nemen van sociale media.stayhumble?."

3 Shayanna viert hem

Hernandez is misschien al lang weg, maar zijn herinnering zal ongetwijfeld voortleven in de harten van zijn dierbaren. Het is dan ook geen verrassing dat Shayanna sinds zijn dood hulde is blijven brengen aan de atleet. Om de eerste verjaardag van de dood van Hernandez in 2018 te vieren, schreef Shayanna een ontroerend eerbetoon waarin ze hem bedankte voor het geven van haar nieuwe ervaringen en herinneringen. Shayanna lief schreef:

“Hoewel ik vandaag pijn heb en doorga met het bedenken van dit ding dat ‘leven’ wordt genoemd … zullen we je leven vieren met liefde, vreugde en geluk. Je hebt de harten van meer mensen geraakt dan ik ooit heb gezien - niet alleen door je glimlach, maar door jezelf te zijn. Ik dank je dat je me dingen hebt laten zien die ik nooit in het leven zou ervaren en een betere voor je dochter en ik heb gemaakt … Ik dank je dat ik al onze ervaringen heb mogen delen en nieuwe herinneringen heb gemaakt met deze kostbare prinses. Je nalatenschap zal voortleven tot we elkaar weer ontmoeten … WIJ houden heel veel van je en je wordt en blijft gemist worden ❤️RIPAaron81hisdaughterskeeper oursuperhero.”

2 Avielle is bijna tien

Op het moment dat Hernandez stierf, was zijn dochter pas vijf. Maar tussen toen en nu hebben we Avielle zien opgroeien van een kleuter tot een lief klein meisje. De kleine, geboren op 6 november 2012, wordt over een paar maanden negen en tegen 2022 viert ze de grote 10.

In de jaren sinds de dood van Hernandez is Avielle talloze keren op de sociale media van haar moeder verschenen en voor zover we kunnen zien, groeit ze op tot net zo mooi als haar moeder en net zo getalenteerd als haar vader. Zo'n grote meid al!

1 Ze proberen allemaal naar de mooiere dingen van het leven te kijken

Zowel Avielle als Shayanna hebben veel pijn ervaren, maar als er één ding is dat ze niet zullen doen, is het opgeven. Sinds de jaren na de dood van Hernandez hebben Avielle en Shayanna de mooiere dingen van het leven omarmd. En van alles wat we kunnen zien, is het leven mooi voor hen geweest. Er is inderdaad altijd een zilveren randje aan de lucht.

Aanbevolen: