Dit is wat Jason Bateman heeft gezegd over het werken met Laura Linney aan 'Ozark

Inhoudsopgave:

Dit is wat Jason Bateman heeft gezegd over het werken met Laura Linney aan 'Ozark
Dit is wat Jason Bateman heeft gezegd over het werken met Laura Linney aan 'Ozark
Anonim

Netflix doet wonderen op de afdeling originele inhoud en het heeft hen geholpen zich te onderscheiden van de rest. Andere diensten boeken vooruitgang, maar Netflix staat bovenaan en shows zoals Ozark hebben geholpen om ze daar te krijgen.

De serie was een enorm succes voor de cast en crew, die zich opmaken om het laatste deel van de show in mei uit te brengen. Jason Bateman heeft de show goed gedaan, net als Laura Linney, die een hoop geld verdient. Het duo lijkt een goede chemie op het scherm te hebben en mensen willen weten wat ze echt van elkaar vinden.

Laten we eens luisteren naar wat ze te zeggen hebben over samenwerken met elkaar.

'Ozark' is een hit bij fans

De afgelopen vier seizoenen is Ozark een enorm succesvolle show geweest die kijkers heeft geboeid en ervoor heeft gezorgd dat ze terug bleven komen voor meer. De serie debuteerde in 2017 met een getalenteerde cast, en het duurde niet lang voordat de show lovende kritieken en een loyaal publiek vond.

Met Jason Bateman en Laura Linney neemt Ozark fans mee op de spannende rit van hun leven. De familie Byrde heeft veel meegemaakt tijdens de show op het kleine scherm, en hun reis was een must om tv te kijken.

Het eerste deel van seizoen vier is net in januari op Netflix verschenen en het laatste deel van de serie komt in mei uit. Hoe enthousiast fans ook zijn om tot het einde van de serie te komen, de laatste paar afleveringen zullen bitterzoet zijn. Het is nooit gemakkelijk om afscheid te nemen van een serie, zeker niet van een serie die zo goed en meeslepend is geweest als Ozark.

Een van de belangrijkste elementen die voor de show heeft gewerkt, is de chemie tussen Laura Linney en Jason Bateman. Het paar heeft allebei gesproken over het werken met elkaar, en ze hebben een aantal interessante dingen te zeggen.

Laura Linney heeft geweldige dingen te zeggen over Bateman

Laura Linney heeft de kans gehad om met de meest getalenteerde mensen in Hollywood te werken tijdens haar illustere carrière, dus ze herkent talent wanneer ze het ziet. Linney heeft gesproken over het werken met Bateman aan Ozark, iets waar ze echt van lijkt te genieten.

"Dit is de show van Jason, en we hebben allemaal heel veel geluk dat we erin zitten, eerlijk gezegd. En hij zette de toon zo mooi, voor de eerste twee afleveringen, en liet ons aan de andere kant uit met de laatste twee afleveringen. Wanneer iemand net zo geïnvesteerd is als Jason in deze show, verhoogt het de kwaliteit, helemaal rond. Iedereen wil dat het goed is, en iedereen wil dat het goed voor hem is. Hij is een geweldige regisseur. Ik wist dat hij zou een goede regisseur worden, maar hij overtrof gewoon mijn verwachtingen volledig. Hij was echt heel erg bekwaam, "zei Linney.

Dit is een hoop lof, en deze woorden hebben veel gewicht als ze afkomstig zijn van iemand die zo getalenteerd is als Linney.

Het is duidelijk dat de actrice graag met Jason Bateman werkt, en je kunt je afvragen wat Bateman te zeggen heeft over het werken met Linney.

Jason Bateman werkt graag met Laura Linney

Dus, wat vindt Jason Bateman ervan om met Laura Linney aan Ozark te werken? In wat voor niemand een verrassing zou moeten zijn, heeft Bateman genoten van het werken met de getalenteerde actrice, en hij heeft veel positieve dingen over haar te zeggen.

Tijdens een gesprek met Golden Derby sprak Bateman over hoe hecht de twee zijn en hoe goed ze met elkaar samenwerken.

"Met Laura is het gesprek kort. We maken elkaars zinnen af. Ik kan na een opname binnenkomen en zeggen: 'Dat was geweldig. Hoe zit het als…' en ze laat me misschien niet eens [om] het. Ze zal gaan, 'Ik weet wat je gaat zeggen.' Haar smaak is heel erg in lijn met de mijne. Ik hoef zelden iets tegen haar te zeggen of iets tegen haar te willen zeggen. Ze heeft zoveel geweldige ideeën en zelfsturing, "zei Bateman.

Het is geweldig om te horen wat beide artiesten over elkaar te zeggen hebben, en iedereen die de show heeft gezien, kan bevestigen dat hun echte vriendschap kan schitteren terwijl ze naast elkaar werken. Chemie op het scherm zoals deze is moeilijk te vinden, en dit duo heeft het in schoppen.

Jason Bateman en Laura Linney zijn samen dynamisch op Ozark, en fans hebben nog maar één release om van te genieten voordat de show eindigt.

Aanbevolen: