Filmfans denken dat dit 'Parasite'-personage een eigen film moet hebben

Inhoudsopgave:

Filmfans denken dat dit 'Parasite'-personage een eigen film moet hebben
Filmfans denken dat dit 'Parasite'-personage een eigen film moet hebben
Anonim

De speelfilm van de Zuid-Koreaanse regisseur Bong Joon-ho ging in première in 2019 te midden van lovende recensies en kreeg verschillende onderscheidingen, waaronder die voor Beste Film bij de Academy Awards van dit jaar. Het is de eerste film die niet in de Engelse taal is en de meest prestigieuze prijs van Hollywood wint.

Parasite Pizza Manager zou een stand-alone film moeten hebben

Na een tweet van het Toronto International Film Festival (TIFF) mengden filmnerds van over de hele wereld zich in het gesprek over nevenpersonages die meer schermtijd hadden moeten krijgen.

Van de meer dan 9 miljoen Twitter-gebruikers die op de tweet reageerden, suggereerde account @miovies dat de pizzeriamanager van Parasite een boeiende hoofdrolspeler zou zijn voor een op zichzelf staande film.

Een woest commentaar op het huidige Zuid-Korea en zijn sociale scheidslijnen, Parasite ziet een gezin van vier - vader (Song Kang-ho), moeder (Jang Hye-jin), zoon (Choi Woo-shik) en dochter (Park So-dam) - infiltreren in het idyllische huiselijke leven van een rijk stel. Wat begon met een leugentje om bestwil, escaleerde snel tot het punt waarop geen terugkeer meer mogelijk was.

Om de eindjes aan elkaar te knopen, werken de hoofdrolspelers af en toe voor een pizzarestaurant in Seoul, waar ze hun pizzadozen vouwen. En dat is het moment waarop het naamloze personage, gespeeld door de Zuid-Koreaanse actrice Jung Yi-Seo, voor het eerst opduikt, met haar botte houding en oneliners.

Fans zoeken naar 'huwelijksverhaal' emotieloze beoordelaar

Maar het Parasite-personage was slechts één van de talloze populaire suggesties. Onder de secundaire personages die centraal stonden in hun eigen film, waren Netflix-fans het erover eens dat er meer eer had moeten worden gegeven aan de onbezongen held van Marriage Story. De film is geschreven en geregisseerd door Noah Baumbach en met Scarlett Johansson en Adam Drive in de hoofdrol als een stel dat het einde van hun relatie nadert.

Twittergebruiker @MattPassantino heeft een zwak voor Nancy Katz, de beoordelaar die een gesprek heeft met het personage Charlie van Driver om te bepalen of hij geschikt is om de voogdij over zijn zoon te delen.

Het personage gespeeld door Martha Kelly blijft meestal stil en toont weinig emotie tijdens wat, ahum, een zeer interessante evaluatiebijeenkomst blijkt te zijn.

Kelly staat er ook om bekend dat ze een gids speelde bij Spider-Man: Homecoming in 2017, en ze verscheen in een aflevering van de Will & Grace-revival in de rol van Patty, evenals een aflevering van American Goden als Zorya Utrennyaya.

Aanbevolen: