‘Big Brother’ Julie Chen onthult waarom Dani de eerste was die uit ‘The Committee’ werd gezet

Inhoudsopgave:

‘Big Brother’ Julie Chen onthult waarom Dani de eerste was die uit ‘The Committee’ werd gezet
‘Big Brother’ Julie Chen onthult waarom Dani de eerste was die uit ‘The Committee’ werd gezet
Anonim

Het was een enorme recente aflevering van ‘Big Brother’, want voor de allereerste keer werden drie huisgasten de deur gewezen.

De voor de hand liggende uitschakelingen vonden al vroeg plaats, aangezien zowel Kevin als David werden weggestuurd, hoewel David de blokkade tegen voormalig winnaar Nicole Franzel bijna overleefde.

Uiteindelijk was de derde uitzetting degene waar iedereen aan het praten was, toen Tyler de HOH mee naar huis nam en wraak nam op Dani, waardoor ze op het blok stond. Het was een koud vertrek, omdat Dani alle huisgasten vermeed terwijl hij een paar harde woorden had voor Kerstmis.

Dani speelde een sterke wedstrijd, maar uiteindelijk was dat misschien het probleem, ze had misschien te veel gespeeld en raakte daarbij betrokken. Julie Chen ging zitten met EW en zei dat Dani te veel kanten speelde.

Julie gelooft dat Dani te paranoïde was

Paranoia kan in huis plaatsvinden en Dani had daar veel mee te maken, want ze was constant aan het planten aan beide kanten van het huis.

Dit spelplan zou uiteindelijk averechts werken, zoals Tyler, Christmas en Memphis aansloegen en het zou haar in de war brengen.

Julie is het ermee eens, het was niet de beste aanpak;

“Haar grote fout was zooooo hard spelen. Ze overspeelde haar hand toen ze te veel zaden van paranoia en twijfel plantte. Het werkte in het begin en soms hier en daar … maar uiteindelijk haalde het haar in omdat mensen graag praten en morsen."

'BB All-Star' Janelle Pierzina zou ook ingaan op de zaak en vermeldde dat Dani alleen haarzelf de schuld kon geven, door samen te werken met de verkeerde mensen in huis, ondanks het feit dat ze constant kansen had om te flippen;

Janelle is het hele seizoen kritisch geweest over het spel van Nicole Franzel en het lijkt erop dat ze ook geen team Dani is.

Het zal zorgen voor een aantal interessante laatste afleveringen, aangezien de laatste zes zijn ingesteld. Het huis kan op dit punt worden verdeeld, met Nicole, Enzo en Cody aan de ene kant, terwijl Tyler, Christmas en Memphis aan de andere kant zijn. In werkelijkheid zou Memphis in de beste positie kunnen zijn, op goede voet met beide kanten van het huis.

De race naar de $ 500.000 is op dit moment een wijd open race, met twee kanten van het huis die het tegen elkaar opnemen, maak je klaar voor wat groot vuurwerk.

Bronnen – EW & Twitter

Aanbevolen: