Dit is wat Charlie Sheen deed om er 'dronken' uit te zien in 'Ferris Bueller's Day Off

Dit is wat Charlie Sheen deed om er 'dronken' uit te zien in 'Ferris Bueller's Day Off
Dit is wat Charlie Sheen deed om er 'dronken' uit te zien in 'Ferris Bueller's Day Off
Anonim

Hoewel de film 'Ferris Bueller's Day Off' in 1986 uitkwam, weten kinderen vandaag nog steeds wie Ferris is en waarom de film iconisch was. Toch lijkt het bijna niet te geloven dat de sterren uit de film vandaag de dag nog steeds in Hollywood rondhangen.

Van Matthew Broderick, die zelf Ferris speelde, tot Charlie Sheen als 'jongen op het politiebureau' (hij werd echt als zodanig gecrediteerd op IMDb), de cast was met sterren bezaaid. Jennifer Gray hebben deed natuurlijk ook geen pijn.

Jennifer Grey, Baby uit 'Dirty Dancing'?

Hoe dan ook, terugkijken op Charlie Sheen's vroege acteer-cv is een van de weinige overgebleven genoegens van zijn fans. Na meerdere relaties van zijn verbrand, en 'Two & a Half Men' stopte, en zelfs zijn tweelingzonen was al jaren niet meer gehoord, is Charlie Sheen echt uit de gratie geraakt op het scherm.

In feite denken veel fans (of misschien critici) dat Hollywood Charlie Sheen heeft geannuleerd. Volgens nee-zeggers ging Charlie lang geleden bergafwaarts, waarschijnlijk dichter bij de tijd dat hij op 'Ferris Bueller' zat dan bij de afgelopen dagen.

Maar hoewel Charlie heeft toegegeven dat hij in zijn hoogtijdagen hard heeft gefeest, zeggen bronnen dat hij niet echt dronken was op de set van 'Ferris Bueller's Day Off'. laat Jennifer Gray giechelen).

Hoe deed hij het? Werd Charlie echt dronken (of onder invloed van iets anders) op de set?

Nee, zegt TV Over Mind. Fans zijn het erover eens dat Charlie's verhaal klopt: hij sliep meer dan twee dagen niet om op de juiste manier gehamerd te worden op zoek naar de scène. Als dat geen toewijding is, weten we het ook niet meer.

Charlie Sheen acteert in 'Ferris Bueller's Day Off&39
Charlie Sheen acteert in 'Ferris Bueller's Day Off&39

Blijkbaar heeft Charlie de slaap overgeslagen zodat hij er super ruig uit kon zien en zich 'dronken' op die bank kon gedragen met Jennifer Grey. Ze vond zijn slaperigheid hilarisch, zegt TV Over Mind, hoewel de actrice sowieso niet iemand was die een strak gezicht hield tijdens de shenanigans van de film.

Maar is het geen opluchting om te weten dat Charlie echt de hele tijd aan het acteren was, en niet al op weg was naar het moeilijke pad dat later zijn leven zou worden?

Destijds was Charlie gewoon een man die een rol probeerde te spelen en het goed deed. Hij is zeker veel veranderd, en niet bepaald op een goede manier.

Maar ondanks Hollywood's ogenschijnlijke ruzie met Charlie, zochten ze hem nog steeds om commentaar te geven op het vertrek van zijn ex Denise Richards uit 'RHOBH'. Zelfs als hij op pad is met veel voormalige co-sterren, lijkt Denise nog steeds de mening van Charlie te waarderen, gezien zijn showbizz-expertise, en de twee lijken eindelijk op goede voet te staan.

Misschien is de toekomst toch een beetje rooskleuriger voor Charlie dan zijn verleden.

Aanbevolen: