Koreaanse meidengroep Blackpink reageert op Netflix-documentairetrailer: 'Like A Family Home Video

Inhoudsopgave:

Koreaanse meidengroep Blackpink reageert op Netflix-documentairetrailer: 'Like A Family Home Video
Koreaanse meidengroep Blackpink reageert op Netflix-documentairetrailer: 'Like A Family Home Video
Anonim

Blackpink: Light Up The Sky wordt op 14 oktober uitgebracht op het streamingplatform en vertelt de roem van Jisoo, Jennie, Rosé en Lisa. De vier zangers ontmoetten elkaar tijdens een training met YG Entertainment in 2016, toen het bedrijf op zoek was naar hun tweede volledig vrouwelijke K-popsensatie na 2NE1.

Blackpink keek samen naar de trailer van 'Light Up The Sky'

Netflix heeft een video uitgebracht waarin de schattige, herkenbare reacties van Blackpink zijn vastgelegd terwijl ze voor het eerst naar de trailer van de documentaire zaten te kijken.

“Voor mij voelt het een beetje als een homevideo van het gezin die we hebben samengesteld en bekeken”, zei Rosé.

“Ik ben nieuwsgierig om onszelf door de ogen van andere mensen te zien,” voegde Jennie eraan toe.

De documentaire bevat beelden van de trainingsdagen van de groep

Geregisseerd door Emmy-genomineerde filmmaker Carolina Suh, zal de documentaire openhartige bekentenissen en exclusieve beelden bevatten van de vier Blackpink die een opleiding volgen, die ze vaak hebben vergeleken met het bijwonen van een kostschool.

“Terwijl we dit filmden, hebben we veel nagedacht over ons verleden”, zei Jisoo over de documentaire.

“Dus ik zou het een keerpunt noemen,” zei ze ook.

Rapper Lisa voegde toe dat kijkers misschien denken dat ze "raar" zijn, maar ze hopen dat fans ze zullen accepteren voor wie ze zijn.

Light Up The Sky bevat ook een interview met Blackpink-producer Teddy Park, die al sinds hun debuut voor de groep schrijft.

Blackpink werkte met Gaga, Cardi B en Selena Gomez

Na hun training kreeg de groep vrijwel onmiddellijk momentum in Zuid-Korea, terwijl ze ook hordes internationale fans boeiden. Nadat ze in 2019 de eerste vrouwelijke K-popband was die op Coachella optrad, gaat Blackpink nog steeds door.

Eerder deze maand bracht de groep hun debuut-studioalbum in het Koreaans uit, The Album. De plaat volgt op hun debuutalbum, Blackpink In Your Area, uitgebracht in 2018 en met daarop hun allereerste single Boombayah.

De nieuwe plaat bevat hitsingle How You Like That en samenwerkingen met Selena Gomez (bubblegum bop Ice Cream) en Cardi B (brutale hit Bet You Wanna). De band heeft ook gewerkt aan Sour Candy, een nummer van Lady Gaga's nieuwste album, Chromatica, alweer een prestatie die is ontgrendeld op weg naar internationaal succes.

Blackpink: Light Up The Sky wordt vanaf 14 oktober op Netflix gestreamd

Aanbevolen: