Een kijkje in het spel 'Ticking Time Bomb' uit 'Uncut Gems

Inhoudsopgave:

Een kijkje in het spel 'Ticking Time Bomb' uit 'Uncut Gems
Een kijkje in het spel 'Ticking Time Bomb' uit 'Uncut Gems
Anonim

Als de meeste grote Hollywoodsterren op de set verschijnen, is het heel veilig om te zeggen dat ze zich weinig zorgen hoeven te maken, afgezien van hun optredens natuurlijk. Ze brengen tenslotte veel tijd door in hun trailers, wachtend om te worden opgehaald door een productie-assistent en de meeste beroemde mensen huren mensen in om te krijgen wat ze voor hen nodig hebben.

Toen Adam Sandler op de set verscheen om te schitteren in Uncut Gems, had hij waarschijnlijk geen idee wat hem te wachten stond. Het blijkt bijvoorbeeld dat Sandler tijdens het filmen van één scène in het bijzonder het gevoel had dat zijn leven zelf in gevaar was.

Adam Sandler Ongeslepen edelstenen
Adam Sandler Ongeslepen edelstenen

Om een onvergetelijke film te maken die zijn stempel zou drukken op de filmgeschiedenis, wilden de regisseurs van Uncut Gems hun acteurs scherp houden. Tijdens het filmen van één sequentie kwamen ze op de proppen met iets dat de "tikkende tijdbom" wordt genoemd en dat fascinerend is en tot in de perfectie werkte.

Carrière Hoogtepunt

Als het gaat om de carrière van Adam Sandler, is het heel veilig om te zeggen dat het veel hoogtepunten en net zo veel dieptepunten heeft gehad. De man is gemakkelijk een van de meest succesvolle filmsterren van zijn generatie en heeft vele geliefde films gedraaid, waaronder Happy Gilmore, Billy Madison en The Wedding Singer. Met dat alles in gedachten, is het logisch dat Sandler een extreem rijke man is.

Adam Sandler The Wedding Singer
Adam Sandler The Wedding Singer

Aan de andere kant van het spectrum lijdt het geen twijfel dat Adam Sandler speelde in verschillende films die zowel door critici als kijkers werden verwoest. Zo werd Sandler genomineerd voor Slechtste Acteur bij de Razzie Awards vanwege zijn werk in films als Jack and Jill, Little Nicky, I Now Pronounce You Chuck en Larry, en That's My Boy.

Tegen het jaar 2019 is het heel veilig om te zeggen dat hij nog steeds heel veel bewonderende fans had die afstemden om alles te bekijken waarin hij speelde, maar er waren ook veel mensen die hem hadden afgeschreven. Met de release van Uncut Gems bewees Adam Sandler dat hij nog een aantal trucjes in petto had toen hij zich inzette voor een rol. In staat om de overgrote meerderheid van zijn tegenstanders het zwijgen op te leggen, althans tijdelijk, wordt Sandlers uitvoering in de film door velen als zijn beste werk ooit beschouwd. In feite, terwijl Sandler uiteindelijk werd buitengesloten, was zijn optreden zo geweldig dat er op een gegeven moment een Oscar-buzz om hem heen was.

Intensiteit gepersonifieerd

Zoals iedereen die de film Uncut Gems heeft gezien ongetwijfeld kan bevestigen, is de film extreem intens. Gefocust op het personage Howard Ratner van Adam Sandler, hij is een juwelier die veel mensen achter zich aan heeft vanwege de gokschulden die hij in een zeer korte tijd heeft opgebouwd. Verslaafd aan het spelen van geld op games, brengt Ratner de hele film door met het ontwijken van zijn debiteuren, hij doet er alles aan om meer geld te verdienen om te gokken, en praat met iedereen in kringen.

Adam Sandler en de Safdie Brothers
Adam Sandler en de Safdie Brothers

Zo intens als Uncut Gems van begin tot eind is, het lijdt geen twijfel dat de dingen tijdens de laatste scène van de film tot een bloedstollend hoofd leiden. Hoewel dit artikel niet in detail op die reeks ingaat om enorme spoilers te vermijden, zullen de meeste kijkers de hele tijd op het puntje van hun stoel zitten.

Actors On The Edge

Deskundig geregisseerd door Josh en Benny Safdie, Uncut Gems grijpt kijkers bij de keel en laat nooit meer los. Het bleek dat de gebroeders Safdie de acteurs van de film ook in die mentaliteit wilden houden en dat deden ze door een beetje met hun geest te spelen.

Tijdens een gedenkwaardige Uncut Gems-scène bezoekt de echte NBA-speler Kevin Garnett de juwelierszaak die het personage van Adam Sandler runt. Een zeer grote man, in de film leunt Garnett op een glazen juwelenkistje terwijl hij een unieke diamant onderzoekt en zijn gewicht verbrijzelt de bovenkant van de kast in vele stukken. Het is duidelijk dat de gebroeders Safdie, op een gepland moment, ervoor wilden zorgen dat de energie op de set op een hoogtepunt was toen het glas verbrijzelde.

Onbesneden edelstenen verbrijzelen scène
Onbesneden edelstenen verbrijzelen scène

Om ervoor te zorgen dat het glas van de juwelendoos op het juiste moment verbrijzelde en de reacties van de acteurs perfect waren, bedachten de gebroeders Safdie een "tikkende tijdbom"-game. Dat betekende dat ze een afstandsbediening hadden die regelde wanneer het glas zou blazen en ze vertelden hun acteurs niet wanneer ze van plan waren op de knop te drukken.

Volledig bewust van het feit dat het glas onder Garnetts ellebogen zou breken, zou het logisch zijn geweest als de acteurs al bang waren dat er iets mis zou gaan met een blessure tot gevolg. Met dat in gedachten kunnen we ons alleen maar voorstellen hoe gestrest ze zich op dat moment allemaal voelden.

Aanbevolen: