Is 'Assembly Required' de 'Home Improvement' spin-off die we nodig hebben?

Inhoudsopgave:

Is 'Assembly Required' de 'Home Improvement' spin-off die we nodig hebben?
Is 'Assembly Required' de 'Home Improvement' spin-off die we nodig hebben?
Anonim

History Channel's aankomende serie Assembly Required is niet de Home Improvement-reünie waar fans op hoopten, maar het is een begin. In de competitieserie die wordt georganiseerd door Richard Karn en Tim Allen, zullen ze opnieuw samenwerken in History's nieuwste onderneming, waarbij deelnemers huishoudelijke armaturen repareren die aandacht nodig hebben. Assemblage vereist is nog in ontwikkeling, dus verdere details moeten nog worden vrijgegeven.

Wat interessant is aan de hoofdrol van Karn en Allen in deze aankomende serie, is dat het in wezen een voortzetting is van Tool-Time, de populaire fictieve show waaraan de personages van Allen en Karn hebben gewerkt in Home Improvement. Het eindigde goed in de show, maar wie zou niet willen dat een moderne versie van de fictieve dagserie een comeback maakt?

Naar alle waarschijnlijkheid zal History Channel (met een assortiment van geweldige en vreselijke shows) de stuntelige dynamiek uitspelen die Allen zo hilarisch maakte in de jaren 90-serie. Zijn personage introduceerde belachelijk krachtige versies van alledaagse elektrische gereedschappen aan het publiek, die altijd leken te werken, waardoor Tim Taylor (Allen) geschokt, soms letterlijk geschokt door hen achterbleef. Allemaal leuk natuurlijk.

De capriolen pakten goed uit, aangezien de Taylors vanuit hun huis zouden toekijken en later komisch commentaar zouden geven op de misstappen van de patriarch. Tim leek het nooit erg te vinden, en de uitwisselingen voegden altijd de nodige lichtheid toe aan scènes, die in het echte leven helemaal niet grappig zouden zijn.

Zelfs als History Channel besluit de slapstick-humor waarin Allen goed thuis is te vermijden, zal het publiek Tool-Time willen zodra ze Karn en Allen herenigd op het scherm zien. Deze twee acteurs kunnen zo serieus zijn als ze willen, maar zodra fans van Home Improvement zijn afgestemd, zullen ze "Tool-Time" uit de top van hun longen zingen. En misschien is dat wat we nodig hebben.

Kan 'montage vereist' leiden tot een spin-off van gereedschapstijd?

Hoewel de focus van hun wedstrijdshow ligt op het renoveren van huishoudelijke armaturen, zal de nostalgische factor om Allen en Karn weer op de set te zien een oproep zijn voor netwerkmanagers die geïnteresseerd zijn in een opwekking. Opwekkingen en reboots zijn de afgelopen jaren big business geworden, en met Allen al aan boord met het idee, is het zeker.

Tim Allen sprak eerder dit jaar met TVLine over mogelijk terugkeren voor een Home Improvement-special, wat in wezen zou gaan over zien waar de Taylor-familie is in 2020. Het is een gok in termen van wat ze zouden zijn doen, maar het vooruitzicht zelf is het bekijken waard, vooral als Allen het wil verbannen naar een special van een uur. Reboots en remakes hebben de neiging om hun allure over een lange periode te verliezen, dus het eenmalig maken van een Home Improvement-revival klinkt als de meest logische keuze.

Aan de andere kant zal Amazon Prime - of welke streamingdienst dan ook die de rechten bezit op Home Improvement wanneer Assembly Required begint te worden uitgezonden - proberen de populariteit van de cast te verzilveren. Ze zullen goed kijken naar trends, en ervan uitgaande dat fans van het origineel sociale media gebruiken om hun interesse in een spin-off te uiten, zou het heel goed kunnen gebeuren.

Amazon, in het bijzonder, is al doorgegaan en heeft een vervolg op Borat ontwikkeld - iets wat niemand zag aankomen - en dat betekent dat het bedrijf niet alleen naar originele series kijkt, maar ook investeert in oudere eigendommen die voortzetting verdienen. Huisverbetering zou mogelijk het volgende project kunnen zijn dat ze in de gaten houden.

In ieder geval bepalen de fans of er een spin-off komt of niet. Televisiemanagers hebben het laatste woord, maar als de campagnes eenmaal op gang komen, is het slechts een kwestie van tijd voordat een voortzetting van de serie uit de jaren 90 in ontwikkeling wordt geduwd.

Aanbevolen: