15 Sitcom-spin-offs die we allemaal nodig hebben in ons leven

Inhoudsopgave:

15 Sitcom-spin-offs die we allemaal nodig hebben in ons leven
15 Sitcom-spin-offs die we allemaal nodig hebben in ons leven
Anonim

Sitcoms zijn de beste! Ze zijn anders dan dramatische shows zoals soapseries en documentaires, bijvoorbeeld. Sitcoms zijn speciaal gemaakt om mensen blij te maken! Meestal duren ze ongeveer 30 minuten, maar in zeldzame gevallen kunnen ze een uur duren. Aan het einde van elke aflevering moet alles zijn afgerond in termen van drama of problemen waarmee de personages de hele dag te maken hebben gehad.

Het is gemakkelijk te zien wanneer een sitcom goed is! Het is maar net hoe het de kijker laat voelen. Als de kijker zich aan het einde van een aflevering warm en wazig voelt, betekent dit dat een sitcom zijn werk doet. Veel van de meest populaire sitcoms die tegenwoordig bestaan, draaien om familie-eenheden. Meestal is de achtergrond van een sitcom een huishouden en zijn de hoofdpersonen familieleden. Blijf lezen om erachter te komen welke geliefde sitcoms spin-offs nodig hebben!

15 'The Big Bang Theory' heeft zo snel mogelijk een spin-off nodig

The Big Bang Theory is een van de beste sitcoms ooit op televisie! Het feit dat het zoveel succesvolle seizoenen heeft gedraaid, zegt veel over hoe geweldig de show echt was. 12 seizoenen is veel voor elke show, laat staan een sitcom! Kaley Cuoco was een van de belangrijkste actrices van deze show.

14 'Modern Family' eindigt binnenkort en heeft een spin-off nodig

Modern Family loopt binnenkort ten einde en we hebben absoluut een spin-off nodig! Een spin-off van Modern Family zou zich kunnen richten op elk van de tieners en hun leven buiten het deel uitmaken van hun gezin thuis. Het zou bijvoorbeeld heel gaaf zijn om Haley in haar eentje het moederschap te zien afhandelen!

13 'It's Always Sunny In Philadelphia' is hilarisch genoeg voor een succesvolle spin-off

It's Always Sunny in Philadelphia is een van de meest hilarische sitcoms op televisie. Het is grappig genoeg dat een spin-off super succesvol zou worden! We kunnen een spin-off zien van It's Always Sunny in Philadelphia die zich uitsluitend richt op de karakters van Charlie of Frank!

12 'Parks And Recreation' heeft een spin-off nodig, gericht op Jerry/Gary

Parks and Recreation is absoluut hilarisch! Het karakter van Gary/Jerry was altijd het mikpunt van elke grap. Als er een spin-off over hem als personage zou worden gemaakt, zou het ongetwijfeld succesvol zijn omdat hij zo'n grappig personage is. Het zou ook heel interessant zijn om het achtergrondverhaal met zijn familie op de voorgrond te zien komen.

11 Een spin-off voor 'Friends' is het meest logisch

Friends was een van de populairste shows uit de jaren 90. Iedereen vond het geweldig om te zien hoe de relatie tussen Rachel Green en Ross Geller langzaam vorm kreeg. Het zou interessant zijn om een spin-off van de show te zien en te zien waar alle personages vandaag staan. Er werd geprobeerd een spin-off te maken rond Joey, maar dat mislukte.

10 'The Office' heeft de Dwight-spin-off nodig om echt te gebeuren

Iedereen die een echte tv-liefhebber is, heeft The Office gezien en iedereen die The Office heeft gezien, houdt van The Office! Een spin-off van The Office is absoluut verdiend! Dit had eigenlijk al moeten bestaan, draaiend om het personage van Dwight Schrute. Helaas is het niet gelukt. We zouden het nog steeds graag zien.

9 'The Fresh Prince Of Bel-Air' heeft misschien wel de grappigste spin-off ooit

The Fresh Prince of Bel-Air zou de grappigste spin-off ooit kunnen hebben, want Will Smith is een van de grappigste acteurs ooit! Hij heeft nu zelf twee kinderen! Willow Smith en Jaden Smith zijn hun namen. Ze zouden volledig deel kunnen uitmaken van de spin-off en verschillende personages spelen die verwant zijn aan Will's originele personage uit de jaren 90.

8 Een spin-off van 'How I Met Your Mother' zou goud zijn

Een spin-off van How I Met Your Mother zou geweldig zijn. Het zou zich kunnen concentreren op het leven van de kinderen die nu het hele verhaal hebben gehoord over hoe hun vader hun moeder ontmoette. We zouden hun liefdesverhalen mogelijk kunnen zien naarmate ze ouder worden en liefde voor zichzelf begonnen te vinden in hun eigen leven.

7 'Die show uit de jaren 70' zou de spin-off van onze dromen kunnen zijn

That '70s Show is een geweldige show met acteurs als Mila Kunis en Ashton Kutcher. Dit zou de spin-off van onze dromen zijn. De show was gericht op een groep tieners die opgroeiden in het decennium van de jaren 70, maar het zou gaaf zijn om te zien hoe de dingen in hun leven zijn veranderd in de jaren 80 en 90!

6 Een spin-off van 'New Girl' gericht op Jess en Nick zou ideaal zijn

New Girl is gewoon de beste. De knipperlichtrelatie tussen Nick en Jess was iets waar fans niet mee konden stoppen! De hilarische capriolen tussen alle huisgenoten op het hok waren net zo leuk om bij te houden. Een spin-off gericht op Nicke & Jess zou ongelooflijk zijn.

5 Een spin-off voor 'Schitt's Creek' zou een droom zijn die uitkomt

Schitt's Creek is gewoon de beste. Deze show gaat over een rijke familie die alles verliest nadat ze een corrupte man hun financiën hebben laten controleren. Ze blijven met niets anders over dan het eigendom van een oude stad. Een spin-off gericht op een van de personages zou geweldig zijn!

4 Sinds 'The Good Place' voorbij is, hebben we een spin-off nodig

Aangezien The Good Place nu officieel voorbij is, is het tijd voor een spin-off! Kristen Bell is een van de coolste actrices en ze heeft zo geweldig werk geleverd door de rol die ze deed te spelen. Deze spin-off zou de dromen van veel mensen laten uitkomen. The Good Place was super grappig omdat het vol zat met zoveel willekeurige wendingen.

3 Er moet een 'Unbreakable Kimmy Schmidt' spin-off komen

Unbreakable Kimmy Schmidt is een geweldige show die een even geweldige spin-off zou hebben! De show gaat over een jonge vrouw die als kind werd meegenomen en het grootste deel van haar jonge volwassen leven in een bunker werd vastgehouden. De spin-off zou zich kunnen concentreren op het karakter van Kimmy of een van haar beste vrienden.

2 'Fuller House' is een spin-off die nog een spin-off verdient

Fuller House is al een spin-off… van het originele Full House uit de jaren 90! Maar dat betekent niet dat er niet nog een spin-off uit kan komen! Het zien van de gezonde familiewaarden die deze show biedt, is genoeg voor de meeste kijkers. Ze houden de grappen super schoon, zodat het hele gezin kan kijken.

1 'Young And Hungry' eindigde te snel en we hebben meer nodig

Young and Hungry is een geweldige show die te vroeg eindigde. We moeten zeker meer zien. Daarom is een spin-off zo logisch. Emily Osment heeft misschien haar acteerstart op Disney Channel gekregen, maar ze ging verder met de hoofdrol in Young and Hungry en het was geweldig voor haar carrière.

Aanbevolen: