Ranked: 15 shows die een reboot, revival of reünie nodig hebben

Inhoudsopgave:

Ranked: 15 shows die een reboot, revival of reünie nodig hebben
Ranked: 15 shows die een reboot, revival of reünie nodig hebben
Anonim

Het is de tijd van reboots, opwekkingen en reünies. Shows die al lang verdwenen zijn, worden opnieuw gemaakt, personages uit bepaalde filmreeksen komen weer samen en geannuleerde verhalen hebben een tweede kans gekregen.

En hoewel iedereen waarschijnlijk het gevoel heeft dat hun favoriete tv-programma nog een keer terug moet komen, heeft deze lijst de 15 die echt een herstart, revival of reünie nodig hebben! Misschien wordt de hele serie opnieuw verteld met nieuwe mensen, waardoor een nieuwe generatie verliefd kan worden. Misschien gaat het verhaal verder waar het gebleven was en laat het ons zien wat de personages tot nu toe zijn. Of misschien is er gewoon een kleine reünie, waar de cast en crew even bij elkaar zijn, waardoor de wereld nog een voorproefje krijgt van wat ooit was, maar de originele show niet aantast. Ja, hier zijn ze… Kijk of er favorieten op de lijst staan!

15 Vrienden

Friends is het meest gevierde en populaire tv-programma aller tijden. Het definieerde de jaren '90, en jaren later kijken en herbekijken mensen nog steeds de afleveringen die gelach, tranen en jaloezie veroorzaken bij deze geweldige vriendengroep. Hoewel het origineel niet kan worden aangeraakt of bijgevuld, zou iedereen het leuk vinden om deze zeven weer samen te zien, in welke vorm of op welke manier dan ook.

14 Seinfeld

Een andere bekende show uit de jaren negentig is Seinfeld, en de humor die hier te vinden is, is als geen ander; komedies hebben geprobeerd deze relevante en belachelijke maar prachtige en geestige grappen waar te maken en opnieuw te creëren sinds de eerste aflevering werd uitgezonden! Hoewel de originele serie zo iconisch is, zou een korte reünie of zelfs een filmversie op zijn minst leuk zijn.

13 Het kantoor

Er gaan al een tijdje geruchten over de terugkeer van The Office. Als het een reünie was die ons levensupdates zou geven over onze favoriete personages, zou dat geweldig zijn. Als het een opwekking zou zijn die het verhaal voortzet en ons elke week iets nieuws geeft om naar uit te kijken, zou dat geweldig zijn. Maar als het een reboot was, met een nieuwe cast, zou dat niet goed zijn!

12 Proost

Proost is een klassieke televisieshow met een aantal zeer opmerkelijke acteurs en actrices. Het opnieuw zien van Ted Danson als Sam Malone, Kelsey Grammer als Frasier Crane, Woody Harrelson als Woody Boyd en Kirstie Alley als Rebecca Howe zou voor velen een droom zijn die uitkomt, en het zou jongere fans in staat stellen te zien waar het allemaal om ging, terug in de dag.

11 Seks en de stad

Er is ook gesproken over een comeback van Sex and the City, maar niet alle hoofdrolspelers waren volledig aan boord. Er waren theatrale releases die de wereld meer details gaven, en er was een prequel-serie, The Carrie Diaries. Het zal interessant zijn om te zien wat er daarna komt… als er al iets is.

10 Parken en recreatie

Like The Office, Parks and Rec is een grappig en bekend tv-programma waarin ook enkele grote namen te zien waren. Het eindigde met een sprong in de toekomst, maar toen was het, nou ja, gewoon afgelopen! Wat doen hun nakomelingen tegenwoordig? Is iedereen nog steeds verliefd op wie ze waren? Aan welke banen wordt gewerkt? We hebben details nodig.

9 The Golden Girls

Nu richtten The Golden Girls zich op vier oudere vrouwen (Dorothy, Rose, Blanche en Sophia), en het liep van 1985-1992. Maar het is een soort popcultuurfenomeen, en het wordt zelfs vandaag nog gezien op T-shirts en tassen en spelden en dergelijke! Hoewel Betty White het enige levende hoofdcastlid is, zou er een reboot kunnen zijn en zou ze zeker moeten verschijnen.

8 De frisse prins van Bel-Air

Vroeger was Will Smith te zien in The Fresh Prince of Bel-Air, en hij speelde daarna in grote films, waardoor hij een van de beroemdste acteurs in Hollywood was. Zou hij geïnteresseerd zijn om terug te keren naar deze rol? Zou Carlton zijn beroemde dans uitvoeren? Zouden de outfits net zo geweldig zijn als toen? En zou het themalied hetzelfde zijn?

7 Freaks and Geeks

Helaas weten veel mensen niet eens van Freaks and Geeks, omdat het niet zo lang duurde, maar laten we het opsplitsen: er waren de geeks, aan de rechterkant, en die lange daar is Martin Starr (Gilfoyle uit Silicon Valley). Dan waren er de freaks, aan de linkerkant, en die mensen zijn Busy Philipps, James Franco, Linda Cardellini, Jason Segal en Seth Rogen!

6 Partij van Vijf

Party of Five is een andere show met een geweldige cast, waaronder Neve Campbell, Scott Wolf, Matthew Fox en Lacey Chabert. En het krijgt eigenlijk een reboot, met nieuwe mensen en een nieuw verhaal. Maar we zijn hier om te zeggen dat die prachtige brunette-originelen weer samen op het scherm moeten verschijnen!

5 De oppas

The Nanny speelde Fran Drescher als Fran Fine, en dit personage is zo legendarisch. Wat heeft ze sindsdien uitgespookt? Hoe zien de kinderen er nu uit? De wereld zou erachter kunnen komen met een reboot, revival of reünie … en stel je alle nieuwe outfits voor die op haar te zien zouden zijn.

4 7th Heaven

7th Heaven ging over de familie van een prediker, en er waren zoveel vrienden, belangrijke anderen en mensen in nood die nette gaststerren en interessante zijverhalen binnenbrachten. De Camden-kinderen zijn behoorlijk beroemd (in en buiten de show), en het zou geweldig zijn om ze weer in te halen.

3 Dead Like Me

Een ander televisieprogramma waar niet iedereen van heeft gehoord, omdat het ook te vroeg eindigt, is Dead Like Me. Het was een vermakelijk verhaal over het hiernamaals met humoristische en tot nadenken stemmende afleveringen en personages die werden gespeeld door rake acteurs en actrices, en het verdient het om terug te keren naar tv.

2 Zin 8

Sense 8, een Netflix-show, ging over acht vreemden uit acht verschillende delen van de wereld die mentaal en emotioneel met elkaar verbonden waren. Het was een sci-fi-show, maar het ging over politiek, seksualiteit, gender, religie en nog veel meer. Het kwam op in 2015, er was een kerstspecial in 2016, meer afleveringen vielen in 2017… toen werd het geannuleerd! Gelukkig resulteerde het tumult in 2018 in een seriefinale van twee en een half uur, maar we willen meer.

1 De OA

Een andere Netflix-show was The OA, die in 2016 werd uitgebracht. Deel II kwam uit in 2019. Er zouden vijf delen en vijf seizoenen komen, maar een paar maanden geleden werd het geannuleerd. Fans zijn hier nog steeds van overstuur, dus misschien wordt het verhaal vervolgd… later… op een bepaald moment… op de een of andere manier… misschien??

Aanbevolen: