Hier is hoe Margot Robbie omging met Jared Leto's rattengrap op de set van 'Suicide Squad

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Margot Robbie omging met Jared Leto's rattengrap op de set van 'Suicide Squad
Hier is hoe Margot Robbie omging met Jared Leto's rattengrap op de set van 'Suicide Squad
Anonim

Jared Leto staat erom bekend dat hij 'volledige methode' gebruikt voor zijn acteerrollen.

De acteur verloor op beroemde wijze 25 pond voor zijn rol als drugsverslaafde in Requiem For A Dream, bijvoorbeeld, en hij stapelde de ponden op (en gaf zichzelf daarbij jicht) om de moordenaar van John Lennon voor de film te spelen Hoofdstuk 27.

Leto verloor ook gewicht voor zijn rol als aids-patiënt in Dallas Buyers Club, en hij weigerde karakter te breken tijdens het filmen van de film. Het is deze obsessieve drang om in de levens van de personages die hij speelt te komen, die hem zo'n interessante acteur maakt.

In de loop der jaren hebben zijn co-sterren veel te zeggen gehad over de samenwerking met hem. Deze omvatten de verhalen die naar voren zijn gekomen over Jared Leto's vreemde grappen op de set van DC's Suicide Squad, waar hij naar verluidt zijn medesterren een aantal nogal bizarre geschenken heeft gestuurd. Deze omvatten enkele gebruikte condooms, enkele pornografische tijdschriften en een dood varken!

Het feit dat Leto zijn medesterren in de maling nam, is geen verrassing. Als onderdeel van zijn methodebenadering van acteren, was Leto er duidelijk op gebrand om enkele eigenschappen van de Joker over te nemen. Hoewel sommige van zijn collega-acteurs verrast waren over hun gaven, heeft Leto onlangs onthuld dat ze deze grappen met een goed humeur hebben aangepakt. In een interview met Entertainment Weekly zei hij:

Aan Margot Robbie gaf Leto haar nogal bizar een levende rat, wat nauwelijks het soort geschenk is dat je normaal een dame zou geven! Je kunt je haar gezicht alleen maar voorstellen toen een levende rat naar haar sprong op de set van Suicide Squad, maar als een echte kampioen ging ze verrassend goed met het geschenk om.

Hoe Margot Robbie omging met Jared Leto's rattengrap

In de aanloop naar de release van Zach Snyder's Justice League re-cut, waar Leto opnieuw zal terugkeren als de Joker, heeft de acteur zijn bizarre capriolen op de set besproken in Suicide Squad. Dit omvat het gerucht dat hij Margot Robbie een dode rat heeft gegeven tijdens het filmen van de film. Hij heeft de bewering weerlegd en beweerd dat wat hij eigenlijk gaf een veganistisch kaneelbroodje was! Er zit echter nog steeds een rat in dit verhaal, zij het een levende!

Zoals werd besproken ten tijde van de vrijlating van Suicide Squad, heeft Leto Robbie in de maling genomen met dit nogal ongebruikelijke geschenk. Aanvankelijk walgde ze van het geschenk dat ze kreeg, maar geleidelijk begon ze er warm voor te worden. Zoals geciteerd in dit artikel op GQ, vertelde de actrice Jimmy Fallon hoe ze omging met Leto's rattengrap.

De rat vasthouden en uitlaten lijkt iets heel Harley Quinns om te doen, dus misschien begon Robbie zelf ook karakter te krijgen. Het is zeker een nobele manier om om te gaan met de grap die Leto met haar uithaalde.

Helaas mocht Robbie Rat Rat niet houden, de naam die ze liefkozend (zo niet creatief) haar nieuwe huisdier gaf. Nadat haar huisbaas erachter kwam dat ze samenwoonde met een knaagdier, moest Robbie afscheid nemen van haar nieuwe harige vriend, hoewel hij wel in een goed huis belandde.

Tijdens een gesprek met Digital Spy in 2016 onthulde Robbie dat Rat Rat, na verschillende handen te hebben doorgemaakt, uiteindelijk bij Pacific Rim-regisseur Guillermo del Toro inwoonde. "Hij schopt het terug en doet het rustig aan", zei Robbie over de rat, die door de veelgeprezen regisseur omgedoopt werd tot Venustiano.

Waar Venustiano nu is, weten we niet. Ratten leven maar ongeveer 2 jaar, dus het is waarschijnlijk dat hij niet meer bij ons is.

Aangezien Leto er al van is beschuldigd Robbie een dode rat te hebben gegeven, zou het ons niet verbazen als we zouden horen dat hij haar het knaagdier opnieuw had gegeven op de set van James Gunn's Suicide Squad, die is nu klaar met filmen. Natuurlijk, ondanks zijn soms gekke capriolen op de set, gaat dit misschien een beetje te ver, zelfs voor hem!

Aanbevolen: