Gastrollen in 'Friends' resulteerde in een serieus drama voor deze beroemde acteur

Inhoudsopgave:

Gastrollen in 'Friends' resulteerde in een serieus drama voor deze beroemde acteur
Gastrollen in 'Friends' resulteerde in een serieus drama voor deze beroemde acteur
Anonim

Gedurende de hele televisiegeschiedenis zijn er maar weinig sitcoms geweest die echt sensatie zijn geworden. Het resultaat is dat de weinige series die die prestatie hebben geleverd nog lang worden gerespecteerd nadat ze uit de lucht zijn gegaan. Dat gezegd hebbende, hoewel sommige mensen nog steeds dol zijn op het kijken naar shows zoals M. A. S. H., Happy Days en All In the Family, is geen van die series erg relevant meer. Aan de andere kant, bijna twee decennia nadat de finale van Friends voor het eerst werd uitgezonden, blijft de show een van de meest geliefde en meest besproken sitcoms ter wereld.

Gezien het feit dat Friends enorm populair was en blijft, lijkt het vrij duidelijk dat het spelen van een kleine rol in de geschiedenis van de show een zegen is voor de carrière van de vele gaststerren. Het bleek echter dat, nadat een beroemd persoon een gastrol had gespeeld in een aflevering van Friends, hun verschijning in de show direct tot een serieus drama voor hen leidde.

Guest Star-ervaringen

Tijdens de 10 seizoenen van Friends verscheen er een ongelooflijk lange lijst met beroemde mensen in de show. Grote sterren als Charlie Sheen, Susan Sarandon, Sean Penn, Reese Witherspoon, George Clooney, Helen Hunt, Jeff Goldblum en Brad Pitt verschenen bijvoorbeeld allemaal in een aflevering. In tegenstelling tot sommige shows die veel gaststerren hebben om te proberen een publiek aan te trekken door middel van stuntcasting, had Friends de hulp niet nodig om een hit te blijven. Met dat in gedachten is het niet verwonderlijk dat de meeste Friends-gaststerren geweldig waren, aangezien ze schijnbaar werden aangenomen omdat ze bij hun rol pasten.

Gelukkig genoot de overgrote meerderheid van de beroemde mensen die een gastrol hadden in Friends schijnbaar genoten van hun ervaring met het werken aan de show. Aan de andere kant is een acterende legende heel open geweest dat ze het niet leuk vond om met de hoofdcast van Friends te werken. Helaas was die ster niet de enige gastster van Friends die een slechte ervaring had vanwege de geliefde sitcom.

Het drama

Zoals iedereen al weet, is de Super Bowl elk jaar een van de grootste evenementen op televisie. Als gevolg hiervan is het heel belangrijk wanneer het netwerk dat de game uitzendt, kiest welke show direct na de Super Bowl wordt uitgezonden. Gezien het feit dat Friends destijds een van de meest succesvolle shows op televisie was, werd besloten dat er na de Super Bowl in 1996 een nieuwe tweedelige aflevering van de geliefde sitcom zou worden uitgezonden.

Hoewel Friends in 1996 zo'n grote deal was dat de show geen toevlucht hoefde te nemen tot gimmicks, rekruteerden de mensen achter de show verschillende gaststerren voor de tweedelige Super Bowl-aflevering. Terugkijkend is het behoorlijk verbazingwekkend dat Julia Roberts, Jean-Claude Van Damme, Brooke Shields, Fred Willard, Chris Isaak en Dan Castellaneta allemaal in de tweedelige Friends-aflevering verschenen.

Toen de tweedelige aflevering van Friends na de Super Bowl werd uitgezonden, had Brooke Shields een relatie met de tennissuperster Andre Agassi. Uiteindelijk zouden Shields en Agassi in 1997 trouwen, het jaar nadat die aflevering was uitgezonden, en vervolgens in 1999 hun scheiding definitief zouden maken. In 2015 publiceerde Shields een memoires met verschillende onthullingen over haar fascinerende leven. Gezien het feit dat Shields beroemd werd nadat ze op jonge leeftijd in een zeer controversiële jeansreclame speelde, hebben mensen misschien aangenomen dat de tijd in haar leven resulteerde in het meest interessante deel van haar memoires. Een van de meest verbazingwekkende passages in haar boek is echter het gedeelte waarin Shields onthulde wat er gebeurde nadat haar aflevering van Friends was uitgezonden.

Zoals de meeste enthousiaste Friends-fans zich ongetwijfeld zullen herinneren, speelde ze een vrouw met wie Joey een date had, ook al was ze zijn stalker. Vanwege haar extreme toewijding aan Joey deed het personage van Shields veel grillige dingen, waaronder op zijn vinger zuigen. Helaas voor Shields onthulde ze in haar memoires dat haar toenmalige verloofde, Andre Agassi, het verloor toen hij haar Friends-personage Joey's vinger zag zuigen, omdat hij vond dat het "hem een dwaas deed lijken".

Naast het verbaal uitschelden van Brooke Shields vanwege de vingerlikkende scène, vernietigde Andre Agassi veel van zijn eigen waardevolle bezittingen volgens wat ze onthulde in haar memoires. "Bij aankomst sloeg en vernietigde hij systematisch elke trofee die hij had gewonnen, inclusief Wimbledon en de US Open, laat staan alle andere."

Natuurlijk is het vreselijk dat Shields te maken kreeg met iemand die het zo verloor, gewoon omdat ze haar werk deed. Aan de positieve kant zegt Sheilds dat ze vanwege haar Friends-optreden was ingehuurd om te schitteren in haar succesvolle sitcom, Plotseling Susan. "Niemand had me ooit eerder in dat licht gezien. Het was vanwege mijn Friends-aflevering dat NBC een show met mij als hoofdrol wilde doen. Als het niet voor dat gekke deel was geweest, denk ik niet dat iemand dat noodzakelijkerwijs zou doen." Ik heb geweten dat ik dat het liefste doe."

Aanbevolen: