Harry Styles-fans denken dat hij de hoofdrol zal spelen in de Marvel-film 'Eternals

Harry Styles-fans denken dat hij de hoofdrol zal spelen in de Marvel-film 'Eternals
Harry Styles-fans denken dat hij de hoofdrol zal spelen in de Marvel-film 'Eternals
Anonim

Voormalig One Direction-bandlid Harry Styles is de afgelopen jaren niet alleen begonnen aan een solo-muziekcarrière. De 27-jarige muzikant heeft ook verschillende acteercredits op zijn naam staan. Hij maakte zijn debuut op het grote scherm in het epos van Christopher Nolan uit 2017, Dunkirk, en heeft verschillende rollen in de wacht gesleept voor een op handen zijnde release, waaronder de door Olivia Wilde geregisseerde film, Don't Worry, Darling.

Maar fans van de zangeres "Watermelon Sugar" zijn niet tevreden met de huidige acteerprojecten van Styles en hebben hun zinnen gezet op de ster die zich in het Marvel Cinematic Universe waagt. Het internet gonst van de speculaties dat de multi-getalenteerde Grammy-prijswinnaar naast Kit Harington en Angelina Jolie zal verschijnen in de langverwachte MCU-film, Eternals, die op 5 november uitkomt.

Twitter-gebruikers denken dat Styles het personage Starfox gaat spelen in de aankomende door Chloé-Zhao geregisseerde film. Hoewel de geruchten al geruime tijd circuleren, kregen fans hun eerste echte aanwijzing over de betrokkenheid van de ster bij het Marvel-project toen Kit Harington vorige maand tijdens een optreden op The Tonight Show de speculatie toesprak. Toen hem werd gevraagd naar de mogelijkheid dat Styles in Eternals zou verschijnen, zei Harington: "Geen commentaar. Ik hoor dat hij een geweldige kerel is, ja."

Om Harington's verdacht vage omzeiling van de geruchten nog toe te voegen, hebben fans van Styles bevestiging van de rol van de ster gezien op de Instagram-roddelpagina DeuxMoi. Het beruchte roddelaccount van beroemdheden reageerde op een fan die hen e-mailde met de vraag: "Ik weet dat je dit al een miljoen keer is gevraagd, maar elke update over Harry-stijlen in eeuwigheid? Ik denk er elke dag aan." Als reactie schreef DeuxMoi: "JA, ik heb gehoord dat hij erin zit".

Het roddelverslag heeft een twijfelachtige betrouwbaarheid, waarbij sommige van hun voorspellingen waar blijken te zijn, en andere niet waar blijken te zijn. Maar fans van de songwriter "Sign of the Times" zien deze bevestiging als een extra reden om enthousiast te worden over een mogelijke cameo van Styles in de Eternals-film.

Een fan twitterde: "IK HEB JULLIE VERTELD DAT IK DIT AL EEN F JAAR OF MEER ZEG. HARRY STYLES IS IN EEUWIG", terwijl een ander schreef: " NIET ALLEEN KRIJG IK DE EEUWEN OP MIJN VERJAARDAG, MAAR IK KRIJG OOK EEN CAMEO VAN HARRY ?!"

Styles zelf heeft ook bijgedragen aan de speculatie over zijn volgende acteerrol, door een paar door superhelden geïnspireerde stoten na te bootsen tijdens een recent concert. Fans met adelaarsogen merkten snel op, met een onderschrift bij de beelden: "Harry Styles plaagt enkele bewegingen uit zijn aankomende film Marvel's Eternals!"

Of Styles al dan niet in Eternals zal verschijnen, lijkt nog steeds in de lucht te zijn, zonder officiële bevestiging. Fans zullen hoogstwaarschijnlijk moeten wachten tot de film op 5 november op het grote scherm verschijnt om hun nieuwsgierigheid te bevredigen.

Aanbevolen: