Wanneer wordt Marvel's A-Force de volgende Avengers?

Inhoudsopgave:

Wanneer wordt Marvel's A-Force de volgende Avengers?
Wanneer wordt Marvel's A-Force de volgende Avengers?
Anonim

Marvel's A-Force bestaat voornamelijk uit een volledig vrouwelijk team van Avengers. Hun eerste optreden was in mei 2015 in stripboeken te zien. Maar op de een of andere manier maakten ze hun aanwezigheid voelbaar in de laatste Avengers-film.

Marvel A-Force
Marvel A-Force

Hun onofficiële debuut

Tijdens het laatste gevecht tegen Thanos in Avengers: Endgame waren er tientallen personages uit verschillende films in de MCU. Een van de belangrijkste hoogtepunten van die epische oorlog was toen Spider-Man de Infinity Stones bewaakte en uiteindelijk werd gered door alle vrouwelijke hoofdrolspelers.

Dus op dat moment stond Thanos (gespeeld door Josh Brolin) tegenover een indrukwekkend en krachtig team bestaande uit Valkyrie (Tessa Thompson), Shuri (Letitia Wright), Gamora (Zoe Saldana), Scarlett Witch (Elizabeth Olsen), Mantis (Pom Klementieff), Rescue (Gwyneth P altrow), Okoye (Danai Gurira), Nebula (Karen Gillan) en The Wasp (Evangeline Lily).

Ze hielpen allemaal Captain Marvel (Brie Larson) die van de Infinity Stone-handschoen af wilde. Nadat ze getuige waren geweest van de opmerkelijke scène, begonnen fans zich af te vragen of de studio een toekomstig project voor hen plaagde.

Marvel A-Force
Marvel A-Force

Marvel's Phase 4

Afgelopen zomer heeft Marvel Studios de tijdlijn van hun toekomstige projecten voor fase 4 vrijgegeven. Helaas hebben ze na lang anticiperen geen aankondiging gedaan voor een op zichzelf staand project; alleen She-Hulk van A-Force zal haar toekomstige tv-serie debuut maken op Disney+. Desalniettemin groeit de MCU constant dankzij hun talrijke projecten, en met de hulp van hun gigantische budgetten voor elk filmproject, is het zeer waarschijnlijk dat A-Force ergens in de toekomst zal worden geïmplementeerd, hoogstwaarschijnlijk in fase 5.

Dit geeft de studio voldoende tijd om de geloofwaardigheid en populariteit van de personages op te bouwen om het uiteindelijke succes te verzekeren. Bovendien zal Phase 4 zeker meer opwindende vrouwelijke personages introduceren die zeker zullen worden gerekruteerd in A-Force.

Kapitein Marvel
Kapitein Marvel

Wie is hun leider?

Wat betreft de leider van de groep, het is zeer waarschijnlijk het personage van Brie Larson, Captain Marvel. Voorafgaand aan de release van de film beweerden veel bronnen dat ze een deal had getekend met de grote studio waardoor ze in ten minste zeven verschillende projecten zou kunnen verschijnen. Na haar eerste optreden in Captain Marvel (2019), die $ 1 miljard verdiende aan de kassa, is het zeer waarschijnlijk dat ze haar personage opnieuw zal spelen in ten minste één vervolg.

Ook, ondanks haar enorme succes, zou de studio She-Hulk kunnen kiezen om de volledig vrouwelijke groep te leiden. Oorspronkelijk was ze de leider in de Marvel-stripboeken. Bovendien zou het een geweldige kans zijn voor de MCU om een nieuw personage de kans te geven om in de schijnwerpers te staan.

Kapitein Marvel
Kapitein Marvel

Andere A-Force-personages

Sommige personages die in het stripboek voorkomen, waren samengesteld uit Captain Marvel, She-Hulk, een vrouwelijke Loki, Medusa, America Chavez en Nico Minoru. Alleen de tijd zal leren of Marvel Studios bereid zal zijn om het grote project te starten. Als ze dat toevallig hebben gedaan, is de kans groot dat we getuige zullen zijn van een reeks blockbuster-films vergelijkbaar met Avengers.

Aanbevolen: