20 Prachtige foto's van Meghan Markle en Kate Middleton, gewoon omdat

Inhoudsopgave:

20 Prachtige foto's van Meghan Markle en Kate Middleton, gewoon omdat
20 Prachtige foto's van Meghan Markle en Kate Middleton, gewoon omdat
Anonim

Meghan, hertogin van Sussex, speelde Rachel Zane in het tv-programma Suits en trouwde in 2018 met prins Harry. Nu spreekt ze zich uit over belangrijke kwesties, doet ze liefdadigheidswerk, doet ze modestatements en is ze een moeder van Archie.

Catherine, hertogin van Cambridge, trouwde in 2011 met prins William en ze doet veel liefdadigheidswerk, heeft een iconische stijl en wordt een van de meest invloedrijke mensen ter wereld genoemd. Ze is ook moeder van drie kinderen: prins George, prinses Charlotte en prins Louis.

Ja, Meghan Markle en Kate Middleton zijn twee van de meest bekende vrouwen ter wereld, en er zijn zoveel redenen om van ze te houden en ze te respecteren, van hun werk en hun rollen tot hun families en hun kleding. Daarom geven we de wereld 20 prachtige foto's van deze mooie vrouwen, gewoon omdat (dus voel je vrij om ons later te bedanken)!

Beneden, zie ze met hun echtgenoten, zie ze met verfijnde hoeden, zie ze samen lachen, zie ze met schattige babybuilen, zie ze in hun gedenkwaardige trouwjurken, zie ze gewoon staan en er perfect uitzien… En wees zeker om alles echt in je op te nemen en ervan te genieten.

20 Meghan Markle en Kate Middleton zijn iconen

Het is een duidelijk feit: deze vrouwen zijn iconen. Wat ze ook zien doen, de wereld zal stoppen en kijken, en wat ze ook doen, ze zullen er goddelijk uitzien terwijl ze het doen. Bekijk ze hier maar eens in deze leuke prints!

19 En ze zijn altijd in het nieuws

Omdat ze roy alty's zijn, halen ze de hele tijd de krantenkoppen. Maar zelfs als ze niet met prinsen getrouwd waren, zou iedereen toch hun belangrijke werk, hun stijlvolle outfits en hun dagelijkse leven willen bijhouden, want het is allemaal meer dan fascinerend.

18 Ze zijn roy alty

Natuurlijk zijn ze getrouwd met prins Harry en prins William, twee mannen die de wereld al jaren en jaren kent. Het was zo lief om te zien hoe deze twee zijn opgegroeid met gezinnen, en ze hadden geen betere rechterhand kunnen uitkiezen!

17 En ze zijn ook vrienden

Niet iedereen kan goed opschieten met het gezin waarmee ze trouwen, maar het was ook superleuk om te zien hoe Meghan en Kate alleen met elkaar omgaan; individueel brengen ze zoveel op tafel, maar samen zijn ze bijna te mooi om waar te zijn. En wat zouden we ervoor geven om deel uit te maken van dit convo…

16 Ze hebben prachtige gezinnen

Sommige beroemde families spreken het publiek meer aan dan andere, maar er is gewoon iets met Meghan Markle's en Kate Middleton's. Het is moeilijk te geloven dat deze twee families bestaan, want ze zien eruit als iets dat in scène is gezet voor de perfecte kerstkaart of zoiets… en we houden van ze allemaal!

15 En het moederschap staat ze geweldig

Om te zeggen dat deze twee vrouwen veel op hun bordje hebben, is een enorm understatement. Ondanks dit alles worden ze echter constant gezien terwijl ze hun kinderen achtervolgen en zich met hen verbinden. Voor een perfect beeld van het moederschap hoeft u niet verder te zoeken; deze twee doen het als geen ander.

14 Hun babybuikjes waren schattig

Oh, en voordat George, Charlotte, Louis en Archie ter wereld kwamen, hadden hun moeders de meest schattige babybuilen. Zwanger zijn is niet gemakkelijk, maar toen Meghan Markle en Kate Middleton in verwachting waren, zagen ze er nog steeds zo prachtig uit (en misschien zelfs mooier dan normaal).

13 En ze zien er altijd perfect uit

Het kan gewoon niet genoeg gezegd worden… Deze twee maken geen slechte foto. Deze twee hebben blijkbaar geen slechte dagen. Er is nooit een haar op zijn plaats. Er is nooit een twijfelachtige outfit. We moeten ons echt afvragen… Zijn ze echt mensen?

12 Ze houden allebei van een goede hoed

Er zijn koninklijke normen voor mode, en beide vrouwen brengen hun eigen flair mee. Ze houden echter allebei van een goede hoed! Dat was een van de beste aspecten van hun bruiloft, de mooie hoeden van iedereen zien, maar niemand kan er een maken zoals deze twee (zoals hier en hieronder te zien).

11 En ze zien er beter uit dan de meeste

Serieus, kijk eens naar deze twee afbeeldingen. Ze zijn verfijnd en elegant, zoals leden van de koninklijke familie zouden moeten zijn. Maar ze zijn ook stijlvol en trendy en zien eruit alsof ze van een catwalk of uit een glossy modetijdschrift zijn gestapt. Leer ons de manieren, alstublieft!

10 Ze hebben allemaal een prachtige glimlach

Wat Kate Middleton en Meghan Markle ook dragen, ze dragen zeker accessoires met een megawatt-glimlach. Ze verlichten kamers. Ze draaien hoofden. En zelfs onder al die druk en terwijl ze grote beslissingen nemen en terwijl ze door de hele wereld in de gaten worden gehouden, flitsen ze nog steeds die parelwitte tanden.

9 En we kunnen gewoon niet wegkijken

Onthoud: deze lijst is een "gewoon omdat" lijst, dus we hoeven niet eens iets te zeggen. We kunnen gewoon achterover leunen en de afbeeldingen, zoals deze, van Catherine, Hertogin van Cambridge, in een stroken en vrouwelijke jurk, met haar stuiterende krullen en mooie glimlach, het woord laten doen…

8 Hun trouwjurken waren goddelijk

Als ze aan deze twee denken, denken velen aan hun bruiloften. Alle bruiloften van beroemdheden halen het nieuws, maar deze bruiloften waren als geen ander. Mensen werden wakker en bleven wakker en zetten recorders op en speelden het allemaal opnieuw en opnieuw af, om echt elk koninklijk, koninklijk en romantisch detail in zich op te nemen.

7 En we hielden van ze allebei

Zoals eerder vermeld, pronken Kate Middleton en Meghan Markle met hun eigen stijlen met elk elegant ensemble, dus hun jurken varieerden… maar ze waren allebei verbluffend. De jurken werkten met hun grote dagen en hun persoonlijkheden, en ze zullen de geschiedenis ingaan.

6 Ze zijn altijd super stijlvol gekleed

Telkens wanneer een van deze sterren in het openbaar wordt gezien, maken paparazzi-fotografen en -fans foto's. Maar het lijkt erop dat geen van deze foto's slecht, gênant of onflatteus blijkt te zijn. In plaats daarvan laten ze nog meer zien hoe stijlvol en verfijnd deze twee zijn!

5 En ze hebben zulke iconische looks

Hoewel beide verschillende stijlen hebben, is er één stuk waar Kate zeker om bekend staat: een jas als deze. Het is een tijdloos kledingstuk dat door iedereen en overal gedragen kan worden. Het zorgt voor warmte op koude dagen in Londen, maar het werkt ook als een kers op de taart van een fantastische outfit.

4 Ze werken

Kate Middleton en Meghan Markle zijn niet zomaar snoepjes. Voordat ze in dit gezin trouwden, waren ze druk en bekend en druk, en sindsdien is dat alleen maar toegenomen. Met hun echtgenoten, samen en alleen, doen ze belangrijk werk dat voor velen inspirerend en motiverend is.

3 Ze reizen

Voor werk en soms voor wat plezier reizen deze twee ook de wereld rond. Mensen hebben plaatsvervangend door hen geleefd, terwijl ze verre oorden bezoeken, pronken met culturen, meer geweldige outfits en al het ongelooflijke werk dat ze doen.

2 Ze dragen meer geweldige hoeden

Voordat we aan het einde van deze lijst komen, laten we allemaal nog even genieten van nog een afbeelding van Meghan Markle en Kate Middleton en hoeden. De roodachtige op Kate heeft een eenvoudiger ontwerp en een meer klassieke uitstraling. De donkere op Meghan heeft een uitgebreider ontwerp en een meer feestelijke uitstraling. Beide passen ook perfect bij hun andere stukken.

1 En ze maken constant indruk op ons

En daar hebben we het … Er waren 20 foto's van deze twee mooie, briljante en slimme vrouwen, die ze lieten zien met hun families, in iconische outfits en een verschil maakten in de wereld. Alleen of samen, deze geweldige vrouwen zijn legendes, en we kunnen er gewoon geen genoeg van krijgen.

Aanbevolen: