Hoeveel verdient Blake Shelton op 'The Voice'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdient Blake Shelton op 'The Voice'?
Hoeveel verdient Blake Shelton op 'The Voice'?
Anonim

'The Voice' is sinds 2011 in de lucht en is met gemak een van de meest succesvolle zangwedstrijdshows op televisie tot nu toe. Het hele concept, dat voortkwam uit de Nederlandse versie van de show, stelde de deelnemers in staat om hun zang te laten zien, en alleen zang, waardoor het een behoorlijk fascinerende show werd.

Hoewel we verschillende beroemdheden als coaches hebben zien zitten, waaronder Kelly Clarkson, Alicia Keys, Adam Levine en Christina Aguilera, is er één coach die alle 19 seizoenen aan boord is gebleven, en dat is niemand minder dan Blake Shelton!

De countryzanger draait nu al 9 jaar zijn stoel om, en hoewel fans dol zijn op een bekend gezicht, vielen de kaken bijna open toen werd onthuld hoeveel Blake per seizoen verdient. Met 19 seizoenen op zak, is dit hoeveel Blake wordt betaald voor zijn tijd op 'The Voice'.

Blake Shelton 'The Voice' Salaris

Blake Shelton The Voice
Blake Shelton The Voice

Blake Shelton kwam voor het eerst op de voorgrond in 2001 toen de countryzanger zijn titelloze debuutalbum uitbracht. Sindsdien is Shelton een van de meest erkende countryartiesten in de muziekindustrie geworden en een favoriet bij fans op 'The Voice'. In 2011 schreven Blake Shelton, Cee Lo Green, Christina Aguilera en Adam Levine zich in als juryleden/coaches voor de populaire zangwedstrijdshow, en fans konden hun opwinding niet bedwingen.

Terwijl kijkers het heerlijk vonden om hun favoriete coaches te zien vechten om enkele van de beste talenten, blijft Blake Shelton de enige originele rechter die sinds dag 1 elk seizoen zijn eigen stoel heeft gehad. Met 19 seizoenen op zak heeft Blake Shelton slaagde erin om maar liefst $ 16 miljoen per seizoen te verdienen! Ja, je leest het goed, Blake ha alt $ 16 miljoen binnen per seizoen, en met de coaches die 2 seizoenen per jaar filmen, verdient de zanger $ 26 miljoen aan zijn onderneming op 'The Voice' alleen!

Blake Shelton Netto waarde
Blake Shelton Netto waarde

Dit is een enorm salaris, zelfs voor enkele van de beroemdste namen uit de muziekindustrie! Blake's contract van $ 26 miljoen per jaar kwam tot stand in 2016, dus er wordt aangenomen dat hij dat cijfer misschien niet vanaf het begin heeft gehaald, maar we kunnen ons zeker niet voorstellen dat hij vanaf het begin veel minder verdient. Volgens Style Caster heeft Blake zijn contract sinds 2016 misschien zelfs bijgewerkt om nog meer te verdienen, wat verder bijdraagt aan zijn steeds groter wordende nettowaarde van $ 100 miljoen.

Flash vooruit naar vandaag en Blake Shelton mag naast zijn vrouw en collega-muzikant Gwen Stefani zitten in de show. Terwijl Gwen in het begin $ 10 miljoen per seizoen verdiende, slaagden zij en Blake erin een deal te sluiten met producenten om hun romance op het scherm te spelen, en scoorden ze een verhoging van $ 3 miljoen. Het spreekt voor zich dat zowel Blake Shelton als Gwen Stefani het heel goed voor zichzelf doen, vooral met die loonstrookjes!

Aanbevolen: