The Voice': Gwen Stefani geeft toe dat ze wordt geïntimideerd door de andere coaches zelfs Blake Shelton

Inhoudsopgave:

The Voice': Gwen Stefani geeft toe dat ze wordt geïntimideerd door de andere coaches zelfs Blake Shelton
The Voice': Gwen Stefani geeft toe dat ze wordt geïntimideerd door de andere coaches zelfs Blake Shelton
Anonim

Gwen Stefani bezocht The Tonight Show met Jimmy Fallon om te vertellen wat kijkers kunnen verwachten van het komende seizoen van The Voice. De legendarische zanger deelde dat het ontbrekende publiek sommige situaties behoorlijk ongemakkelijk maakt, maar toch veel getalenteerde hoopvolle mensen geleverd. Ze vertelde ook over coaching, samen met enkele van de meest getalenteerde sterren uit de branche.

Omgeven door talent

Stefani sprak over de toegewijde zangers die strijden om de ultieme titel, maar gaf toe dat ze zich zorgen maakte toen het tijd was om hun mentoren te kiezen: "Er zijn echt getalenteerde mensen geweest. Het is erg intimiderend als zanger om te zitten tussen Kelly Clarkson, die gewoon ongelooflijk is, John Legend die muziek heeft uitgevonden, en Blake Shelton, die een country-jukebox is!"

"Ik heb zoiets van, 'Eh, ik zat in een band met mijn broer in de garage en ik beloof dat ik je kan helpen als je mij kiest'", lachte Stefani en maakte een grapje uit haar bescheiden mening over haar eigen succes. Weet ze niet dat Hollaback Girl is gerijpt als een goede wijn? Of dat Spiderwebs jonge fans nog steeds helpt om al hun frustraties kwijt te raken terwijl ze het uitdansen in hun slaapkamers?

Nieuw seizoen Opwinding

De voormalige No Doubt-zangeres hapte naar adem toen ze zich voor de camera realiseerde dat de eerste aflevering van seizoen 19 diezelfde avond werd uitgezonden. Fallon juichte haar toe toen hij aankondigde dat hij haar steunt als mentor voor de winnende deelnemer en om iedereen te laten zien wie de baas is. De show sneed vervolgens naar een clip van The Voice waar Stefani en Shelton het uitvechten om een zanger uit Nashville die hun stoelen omdraaide.

In de clip is te zien hoe Stefani de verlegen zangeres vraagt wat ze gemeen hebben, en haar oprecht vraagt naar wie ze luisterde toen ze een tiener was. Toen de vrouw de rockzangeres vertelde dat ze naar haar luisterde terwijl ze in haar eigen band zong, stond Stefani op van haar stoel om Shelton plagend te waarschuwen.

Fans in de commentaarsectie waren dol op Stefani's nuchtere houding en merkten op dat ze er in het interview tijdloos uitzag. Haar fans zijn loyaal en staan aan haar zijde sinds ze angstige middelbare scholieren waren die precies nodig hadden wat haar muziek bood, een heel zoete ontsnapping.

Aanbevolen: