‘Modern Family’ gebrandmerkt als ‘Culturele Reset’ terwijl fans het 12-jarig jubileum vieren

‘Modern Family’ gebrandmerkt als ‘Culturele Reset’ terwijl fans het 12-jarig jubileum vieren
‘Modern Family’ gebrandmerkt als ‘Culturele Reset’ terwijl fans het 12-jarig jubileum vieren
Anonim

Twitter voelde zich een beetje nostalgisch vandaag toen fans hun favoriete chaotische familieshow vierden die 12 jaar geleden werd uitgezonden.

Fans van de langlopende sitcom, Modern Family, gingen naar Twitter om herinneringen op te halen aan de serie, aangezien 23 september het 12-jarig jubileum van de pilot-release markeerde. Het is gemakkelijk om de aanzienlijke lof te zien die de serie door de jaren heen heeft ontvangen. PopCrave verklaarde: “Vandaag 12 jaar geleden ging ‘Modern Family’ voor het eerst in première. De serie werd met lovende kritieken ontvangen en duurde 11 seizoenen. Het speelde onder andere Sofía Vergara, Ty Burrell, Julie Bowen, Sarah Hyland en Ariel Winter, en won in totaal 22 Emmy's gedurende de hele serie.”

Met een aantal werkelijk indrukwekkende onderscheidingen op zak, was Modern Family wereldwijd geliefd vanwege zijn hartverwarmende en soms wanordelijke weergave van goed … een modern gezin!

De iconische serie volgde het leven van een uitgebreide Californische familie terwijl ze bezig waren met hun dagelijkse leven. Gedurende de 11 jaar durende serie werd de serie geprezen voor het onderzoeken van meerdere familiekwesties en gebeurtenissen.

Alles, van de puberteit, geboorte, dood, huwelijk en zelfs beroepsstrijd, kwam in de show aan bod met een specifieke nadruk op gezinsondersteuning en relaties. Modern Family is erin geslaagd om een authentieke reflectie te krijgen op de essentie van het gezinsleven. De indrukwekkende serie slaagde er ook in om dit te doen en tegelijkertijd het luchtige karakter van het sitcom-genre te behouden.

Bekend om zijn gevarieerde weergave van queer, Latinx-personages en personages van verschillende leeftijden, werd de sitcom door Twitter-fans bestempeld als een 'culturele reset'. Velen gingen naar de site om hun bewondering voor de show te uiten.

Een fan zei bijvoorbeeld: "Beste komedie die bekend is [sic] ooit, ze moeten nog 11 seizoenen terugkomen."

Terwijl een ander zei: "IK kijk NOG STEEDS ALLE 11 seizoenen opnieuw."

Velen vergeleken het zelfs met andere beroemde sitcoms zoals Friends of How I Met your Mother. Ze beweerden dat Modern Family elke andere sitcom overtrof omdat ze de serie bestempelden als 'de laatste goede show die we hadden'.

Meerdere fans namen de tijd om herinneringen op te halen aan hun favoriete personages uit de show. Velen concentreerden zich op het personage van Ty Burrell, Phil Dunphy. Burrell portretteerde "hart van goud" Dunphy met een schattige goofiness die aantoonbaar ongeëvenaard blijft.

Anderen beweerden dat Sofia Vergara's personage van Gloria Pritchett de beste in de show was geweest. Ze benadrukten hoe haar vurige Latina-personage de meest komische was van alle Pritchetts, Dunphys en Tuckers.

Ongeacht welk personage over de rest regeerde, het is vrij veilig om te zeggen dat de show door velen wordt aanbeden en gemist.

Aanbevolen: