Hier is hoeveel Tom Hardy maakte voor 'Venom

Inhoudsopgave:

Hier is hoeveel Tom Hardy maakte voor 'Venom
Hier is hoeveel Tom Hardy maakte voor 'Venom
Anonim

Een rol in een kaskraker krijgen lijkt voor bijna iedereen een toegangspoort tot succes te zijn, dus er is natuurlijk veel concurrentie voor deze rollen. Of het nu met de MCU, DC of Fast & Furious is, deze films hebben allemaal een enorm prijskaartje en kunnen elke hoofdrolspeler in een mum van tijd ongelooflijk rijk maken.

Een tijdje geleden nam Tom Hardy de rol van Venom op zich en het had niet veel beter kunnen aflopen voor de artiest. Hierdoor vroegen mensen zich meteen af hoeveel hij verdiende en hoeveel hij zal verdienen voor vervolgprojecten.

Laten we eens kijken wat Tom Hardy voor Venom heeft gemaakt!

Hij verdiende $7 miljoen voor Venom

Venijn
Venijn

Tegenwoordig lijkt het maken van een stripboekfilm een goede manier om een premie te verdienen aan de kassa, maar er zijn risico's verbonden aan het opnemen van een antiheld. Voor Venom hoopte de studio de roest van Spider-Man 3 af te schudden, en terwijl ze dat deden, hielden ze het salaris van Tom Hardy op $ 7 miljoen om wat geld te besparen.

Voor een bepaalde context is Venom een ongelooflijk populair personage in de wereld van Marvel, maar de enige keer dat hij in een live-actiefilm was geweest, was in Spider-Man 3. Het probleem hier komt voort uit het feit dat Spider-Man 3 grotendeels wordt beschouwd als een slechte superheldenfilm en het gebruik van Venom werd bekritiseerd.

Dus toen de studio besloot door te gaan met een film over het personage, wilden ze op veilig spelen met het budget. Er is gemeld dat Tom Hardy vooraf $ 7 miljoen mee naar huis nam voor zijn optreden in de film. Dit is een aardig stuk geld, maar het was een absoluut koopje van de studio.

Volgens Box Office Mojo verdiende de film $ 856 miljoen tegen een budget van $ 100 miljoen, wat een enorm succes is. Critici waren misschien niet dol op de film, maar al met al had Venom een hoop positieve buzz eromheen.

Plots werden de zonden van Spider-Man 3 vergeven, omdat het personage succes had geclaimd aan de kassa en een potentiële filmfranchise had voortgebracht.

We moeten ons afvragen of Hardy uiteindelijk wat bezuinigd is op de winst van de film, gezien het ongelooflijke succes. Niet alleen dat, maar de vragen over Hardy's beloning voor het vervolg beginnen ook op te duiken.

Hij zou een enorme verhoging moeten krijgen voor Venom 2

Venijn
Venijn

Nadat Venom de kassa stormenderhand veroverde en zijn claim als een levensvatbaar eigendom had ingezet, was het tijd om verder te gaan met sequels. Hardy heeft misschien $ 7 miljoen verdiend voor zijn eerste optreden als het personage, maar het is logisch dat hij een aanzienlijke verhoging zou krijgen voor het vervolg.

Op dit moment is er geen officieel woord over Hardy's beloning voor het komende Venom-vervolg. Hij zou op zijn minst in staat moeten zijn om over een deel van de winst te onderhandelen, omdat het vervolg niet kan worden gemaakt zonder zijn betrokkenheid. Hij heeft op dit moment alle macht, dus hij zou net zo goed kunnen verzilveren nu hij kan.

Als we terugkijken naar andere Marvel-acteurs en het traject van hun loon, zou Hardy's bankrekening een wilde rit moeten maken. Robert Downey Jr., bijvoorbeeld, ging van een gerapporteerde $ 500.000 voor Iron Man voordat hij naar $ 10 miljoen voor Iron Man 2 sprong. Dat is een forse sprong, dus als Hardy zijn kaarten goed speelt, is een enorme verhoging binnen redelijke grenzen.

De tijd zal uitwijzen hoeveel Hardy uiteindelijk mee naar huis zal nemen voor het vervolg, wat nogal wat zou moeten zijn. Het zal ook vertellen of Hardy's Venom zijn weg naar de MCU zal vinden.

Komt hij naar het MCU?

Tom Hardy
Tom Hardy

Nu Venom zich heeft gevestigd als een hitproject dat de vervolgbehandeling krijgt, beginnen fans te speculeren over hoe het personage in de MCU zou kunnen passen. Nu het multiversum in het spel komt en het crossover-karakter van de Spider-Man-franchise, konden we een aantal interessante dingen zien gebeuren in de MCU.

Volgens The Direct is Sony geïnteresseerd in het betrekken van Venom en Morbius bij de MCU. Deze karakters zijn veel donkerder van aard dan wat we gewoonlijk in de franchise zien, maar ze zouden een welkome aanvulling kunnen zijn. Beide personages hebben banden met Spider-Man en ze zouden kunnen leiden tot ongelooflijke verhalen die zich op het grote scherm ontvouwen.

Als we Tom Hardy's Venom in de MCU te zien krijgen, zal zijn salaris zeker blijven stijgen. Het succes van de eerste film zorgde ervoor dat hij in de nabije toekomst enorme controles kreeg.

Nadat hij $7 miljoen verdiende met zijn Marvel-debuut, zullen fans in toekomstige termijnen goed letten op de beloning van Tom Hardy.

Aanbevolen: